Litt av alt

Gooood morgen!

Dere er meg noen fininger altså! Tusen takk for så gode tilbakemeldinger på forrige innlegg – det gjør bloggingen ekstra givende. Noe som ikke har vært så givende, har vært søvnen min, i natt. Eller mangelen på den, blir det vel. Men det gjør ingenting, for jeg er gira, og kan heller ta en tidlig kveld, i dag. Skulle egentlig ha en superfin dag med Christine og voffseboffsen, men å gå i skogen når det høljer ned, det gidder vi ikke. Vi liker jo å gå med kameraer, og er ikke så interesserte i å få dem ødelagte. Tro det, eller ei. En annen dag.

snapshots1

1) Vet du ikke hva du skal til høsten? Tips: Norges Helsehøyskole, Norges Kreative Høyskole eller Markedshøyskolen, kanskje? Søk, søk, søk! 2) Aktivitetsnivået har økt betraktelig i det siste, og Grefsenkollen blir hyppig besøkt. 3) Det samme gjelder Maridalsvannet. Herlig turområde! 4) Tor-Arne-og-Kamilla-selfie. 5) Kun-Kamilla-selfie, en smule gira i garderoben på Magnat. 6) Frognerparken, på vei hjem fra trening. Superstilig lys.  7) Jeg innser at det kan være lett å få inntrykk av at jeg kun trener og går tur, men dette er (noe av) det jeg eeeegentlig gjør. Lese, skrive, lese, skrive. 8) På vei til campus, i går tidlig. Mandagshumør. Hadde en knallfin dag! Apropos… Jeg må bare skryte litt. Dagen i går ble nemlig avsluttet med en ganske så superduper treningsøkt:

persefest

Pers i både markløft og knebøy! Slikt utgjør en meget glad Kamilla. 107 kg i knebøy og 137,5 kg i markløft. Nå har jeg enda to filmer som får meg i godt humør – woho! Treningsglede!

Snart venter forelesning, og så blir det bachelorjobbing, før jeg turer i vei til trening. Først skal jeg selvsagt løse litt kryssord. Ha en super tirsdag, folkens!

7 kommentarer til “Litt av alt

 1. Malin

  Unsjull ordbruken her men fy faen! Du perser jo alltid du Kamilla. What is wrong with you?!?!?!

  Jeg er import, imponert og imprignert og alt på en gang. High five!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   What’s wrong with me? Du mener what’s RIGHT with me?! 😀 Haha 😆 Takk for det, mest for at du er import og imprignert 😀 High five! Koser meg utrolig mye med treningen for tiden, føler stadig det når nye høyder (til tross for at jeg alltid tenker at NÅ kan det ikke bli morsommere 😉 ). Så da er det ekstra gøy når det går skikkelig bra. Fredrik skal ha mye av æren, hadde aldri klart dette på egenhånd. Bra team 😉

   Svar
 2. Elise

  Det er så vanvittig imponerende alt du presterer på trening, Kamilla! Men mest av alt er du en enorm inspirasjon – vet ikke om mange med en sånn genuin treningsglede som du har.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *