21 april 2014 -- 10:01

Affiliate-lenker

Maaaandag! Tredje dag på rad med verandamorgen, og nå må jeg faktisk flytte meg til andre enden av bordet, for solen griller meg. Ah, deilige, deilige varme. Jeg har i tillegg sovet ti og en halv time i natt, så jeg er en smule gira nå. Er flink til å få rikelig med søvn hver natt, men så mye søvn, pluss mandagsglede, det blir mye på en gang.

Rett før Posten stengte for påsken, var jeg og hentet noen pakker fra iHerb. Tenkte jeg kunne dele fangsten med dere. Det er gøy å gå tilbake i historien på iHerb, og se hva jeg bestilte før. Haha, Atkinsbarer og proteinpulver i mengder. Det var tider. Helt fra første bestilling har Yogi-teene vært med da.

DSC_5044

Får vel starte med det festligste: deodoranter. Disse er mine favoritter. Koster ca. 20 kr per stykk. Finnes i flere forskjellige dufter. Uten aluminium og parabener.

DSC_5046

Gelatin har fått en sentral plass hos meg de siste månedene. Jeg har blitt en gelatin/kollagenforkjemper, ettersom jeg på relativt nært hold har fått se hva det har gjort med blant annet irritabel tarm og osteoporose, hos andre. Tenker at langtidskokt kraft er best, men at dette er en fin «fastfood»-løsning. Og altså, det er billig rent biffprotein – stort bedre blir det ikke, i mine øyne. Den grønne er helt klart favoritten min, ettersom den er lettoppløselig. Jeg har det som regel i te eller kaffe. Smaker ingenting. Oransje HER og grønn HER. Dette er nøkkelingrediensen i oppskriften min på supergodt jordbærgodis.

DSC_5052

Kokosflak bruker jeg som regel som snacks, enkelt og greit. Ellers er det godt i matlaging også, jeg husker bare ikke så ofte på å bruke det. Kokos og kylling er jo en fantastisk kombinasjon! Mandelmel og kokosmel bruker jeg vel kun når jeg skal lage pannekaker, noe jeg har gjort uvanlig mye av i det siste.

Teen trenger vel ingen stor forklaring. Har skrevet et innlegg om mine tefavoritter tidligere.

Lärabarene derimot, de fortjener noen ord. Jeg vet mange er fan av de «naturlige» barene fulle av rare ting, men jeg liker at det faktisk ikke er masse tull i maten jeg spiser. Jeg foretrekker også å spise ordentlig mat, fremfor barer, men å ha en slik i veska eller treningsbagen, er genialt for de gangene man vil ha noe raskt. Når man har perset i knebøy for eksempel, og er supersulten. Disse, med kakao og kokosnøtt er min favoritt. De inneholder så mye som dadler, mandler, valnøtter, usøtet kakaopulver (FairTrade) og usøtet kokosnøtt. Er du vant til tilsatt søtning kan jeg bare advare med en gang: du kommer trolig ikke til å like disse. Men er du som meg, og synes at dadler som hovedingrediens er nok søtning; disse er nam! Sjekk hele utvalget av barer her.

DSC_5056

Latmannskaffe. To dager i uken har jeg med meg MH-termokoppen min om morgenen, og da bruker jeg en slik pakke med pulverkaffe. Min favoritt-ta-med-kaffe. Denne, pluss en skje kokosolje… Ja, takk!

Ellers er tacokrydder, kokosoljecashewnøttsmør og villaks på boks ting som går igjen.

iHerb er sannelig kjekk å ha. Men nå, dere… Nå vil jeg på tur. Deretter står eksamenslesing på planen, før ferden går til Magnat, for å løfte på ting. Ha en fin mandag, godeste lesere!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Henriette sier:

  Hei Kamilla! Etter å ha sett en dokumentar om aluminium ble jeg helt forskrekket over hvor mye vi får i oss. Tenk at jeg tidligere brukte aluminiumsklorid mot svette! Jeg grøsser.. Uansett, jeg har lett lenge etter en god deodorant uten aluminium, men jeg har ikke funnet noen jeg ikke begynner å stinke hvitløk av. Hvordan synes du disse fungerer? Hilsen Henriette 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Jaaaa, er det ikke sprøtt? Det er jo direkte fascinerende, spør du meg. Jeg prøvde en annen fra samme merke, og den følte jeg ikke funket spesielt bra. Men denne funker i hvert fall på meg (føler jeg, kanskje alle rundt er på randen til å spy?!). Nå spiser jeg riktignok ikke noe særlig hvitløk, hehe. Men jeg er fornøyd! Og jeg trener jo en hel del, og er i mye aktivitet, så jeg bruker ikke hva som helst. Kort oppsummert (etter masse babling): anbefaler å prøve! Forhåpentligvis blir du like fornøyd som meg 🙂

   Slettet de to andre kommentarene fra deg. Svarte på denne, og begynte å lese den neste. Tenkte bare «i alle dager, en som spør om NØYAKTIG det samme, og formulerer seg HELT likt?!» Haha 😆

 2. Elise sier:

  Må definitivt prøve deodorantene du anbefaler. Har lett og lett i over et år etter en deodorant som holder meg frisk og velluktende hele dagen uten alskens giftstoffer. Dessverre har det resultert i mye utslett, vond lukt og dårlig samvittighet (av å kaste så mye). Håper disse er gode 🙂

 3. Cecilie sier:

  Da ble det deo og gelatin på meg og et spark i rumpa når det gjelder kraftkoking. Har irritabel tarm selv og selv om det har blitt mye, mye bedre med kosthold og trening, så kan det fortsatt bli enda bedre. Så tusen takk for tips, gleder meg til å prøve. 🙂 Googla litt om gelatin og irritabel tarm, men fant ikke så mye på første forsøk. Har du noe lesetips?

  • Kamilla K sier:

   Woho – håper du blir like fornøyd som det jeg er! 🙂
   Jeg har ikke irritabel tarm selv, men føler jeg har lest helt latterlig mye om det, så jeg kan bare tenke meg hvor mye bedre det har blitt med riktig kosthold og trening. Er så kult at man kan faktisk kan hjelpe seg selv på den måten. Det meste jeg har lest er riktignok fra bøker, men googler du «Irritable bowel syndrome gelatin» eller andre IBS/gelatin-relaterte søk, tenker jeg du får en hel masse lesestoff. Er nok mye mer på engelsk, enn på norsk. Som vanlig. Husk å være kritisk også 😉 Og drikk kraft 😀

 4. Heidi sier:

  Obs obs, hater å måtte si det, men sånn jeg ser det er det aluminium i deodorantene du anbefaler. Hvis du leser på innholdet står det noe så flott som Natural Mineral Salts, men i parantesen bak står det Potassium Alum. Potassium Alum er et annet navn for «potassium aluminum sulfate» (engelsk) med kjemisk formel KAl(SO4)2. Altså er det nok aluminium i de deodorantene, bare skjult bak et litt mindre avslørende navn :/ Ville ha lett etter en annen deodorant hvis du vil unngå aluminium 🙂 Jeg har nettopp blitt tipset om life sin deodorant, så får vi se om den fungerer, krysser fingrene 😀

  • Kamilla K sier:

   DOH! Haha det måtte jo bare være for godt til å være sant. De er jo så gode. Men tusen takk for at du opplyser! Life sin? Altså helsekosten Life? Jeg har heldigvis en stående, som ikke har det i seg, men den funker jo heller ikke. Haha, herlighet, verden ass. Jaja, godt å vite!

   • Heidi sier:

    Helsekost Life ja 🙂 Det er jo en gang slik at aluminium er det mest effektive mot svette ja, så dessverre mange deodoranter uten aluminium som ikke fungerer 🙁

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.