11 april 2014 -- 6:12

I går var jeg tilbake i gamle trakter, for noen timer. Turet av gårde til min barndomsbydel, og ble møtt av Thea, som kjørte oss til Østensjøvannet. Vi gikk tur i regnet, med alle de forskjellige fugleartene flaksende rundt oss. Jeg er så heldig, som har så mange folk i livet mitt, som det går an å snakke ordentlig med. Gode samtaler er noe jeg verdsetter høyt, og Thea er et gullfunn på den fronten. Og på så mange andre måter.

Neste gang er det forhåpentligvis oppholdsvær, slik at kameraet kan bli med ut. Denne gangen får noen iPhone-blinkskudd duge. Det ble i hvert fall en veldig hyggelig og morsom tur, og det var sannelig hyggelig å være ved Østensjøvannet igjen. Kanskje jeg skal ta med meg noen på tur rundt Nøklevann i påsken?

1

Som man lærte i barnehagen (i hvert fall da jeg jobbet i barnehage – husker ca. ingenting fra jeg gikk der selv): man kan leke ute, uansett vær! Så det gjorde vi.

3

Det er gøy å leke! Lo fordi jeg var millisekunder fra å gå på trynet, men uansett…

4

#kamillapose – med et smånervøst uttrykk, på grunn av det ustabile underlaget. Turte ikke ta beinet høyt.

2

Tadaaaa! Haha – evig ung!

Og med det ønsker jeg dere en superduper helg, og en herlig påskeuke! Håper dere får det fint, hva enn dere skal. Morgenkaffeskål!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. ingrid sier:

  sa noen nøkkelvann? :p

 2. Så kos! Man må jo bare smile av deg altså <3

 3. Idadida sier:

  Jeg bor selv i en fantastisk og tildels urørt natur som jeg er stor fan av å bruke, men noen ganger kjenner jeg at jeg missunner deg de flotte turstiene dere har der nede. Jeg elsker omgivelsene mine, men noen ganger hadde det vært fint med en lang skogsvei.
  Setter stor pris på deg og holdningen du har til naturen – og livet generelt.

  • Kamilla K sier:

   Ah, jeg skjønner veldig godt hva du mener. Det er noe eget og fredelig med slik vill og urørt natur, samtidig som jeg aldri ville vært foruten det enorme nettet av markerte turstier, skogsveier og skiløyper her. Det er veldig godt tilrettelagt her, og det er overraskende få som benytter seg av det.
   Tusen takk for en fin kommentar 🙂 Håper søndagen din blir bra, og at du får en deilig påske.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.