27 mars 2014 -- 15:03

Sånn, nå blir det noen uker/måneder til jeg rører melkeprodukter igjen, tenker jeg. Skulle spise verdens enkleste måltid tirsdag kveld: en boks cottage cheese, med stevia og kanel på. Haha, høres ut som jeg er SÅ fitness. Uansett. Litt rar konsistens, men slik er det jo noen ganger, og best-før-datoen var satt til fjerde april, så jeg spiste videre. Superglad for det nå. (Ironi!) Etter noen minutter startet rumlingen. Magen reagerte sterkere og sterkere, og så var kjøret i gang. Kastet opp i en del timer, og kjære vene, for en påkjenning det er for kroppen! Fordi jeg i tillegg var støl i ryggen etter mange chins, føltes det helt håpløst. Så dette ble min utsikt den natten:

IMG_5665

Endte opp med at jeg satte meg ved siden av doen, hadde ikke mer krefter igjen. Etterhvert som jeg kjente at det virkerlig ikke var noe mer å få opp (for en følelse!), og jeg klarte å ta tre dype pust, lusket jeg tilbake til sengen, og fikk sove litt. Våknet og bare «yes, jeg er bra igjen!!» Drakk et glass vann, og det kom selvsagt opp igjen etter kort tid. Men SÅ var jeg jo superduperfrisk! Haha, optimismen lenge leve. Satte i gang med dagen, noen timer for sent, og alt gikk egentlig veldig fint. Kjente jeg burde hatt i meg litt mer næring, men var redd for å trigge systemet, så var forsiktig. Vel, lite næring pluss en sliten kropp er ingen god idé. Jeg innså det heldigvis før jeg gikk på en smell, så jeg kom meg hjem igjen, og fant senga. Som for øvrig er verdens beste seng.

IMG_5671

Det er virkelig sant, som pappa har lært meg: «En frisk mann har tusen ønsker, en syk mann har bare ett.» Den desperasjonen etter å kunne føle seg som seg selv igjen… Bah!

Utpå ettermiddagen tenkte jeg at det virkelig var på tide med næring. Tre ting fristet: eple, kraft og farris. Når kroppen min ber om noe, får den det. Så da brukte jeg litt over to timer på å få i meg dette(vel, eplet brukte jeg nesten fire timer på). Hvis man går inn for det kan man jo se på det som en treretters. Hverdagsluksus! Og med tidenes selskap.

IMG_5672

Takket være dere følte jeg at jeg fikk gjort masse skolearbeid i går da. Tusen takk til alle som svarte på spørreundersøkelsen! Vi sitter igjen med mye mer data enn vi forventet å få inn, det er helt gull!

Sånn, det var litt hverdagsaction fra min side. Interessant, eller hva? Haha. Sist jeg kastet opp var i mai 2013, så jeg håper virkelig det går minst like lang tid til neste gang. Status på formen nå: kroppen føles stabil. Får i meg jevnt og trutt med næring, har løftet på litt Eleiko-ting, gått i Frognerparken, og slappet av. Føles som KamillaK-energien er rett rundt hjørnet. Håper det fortsetter slik i lange, lange tider. Å være frisk er virkelig fantastisk!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Solveig sier:

  Jeg bare digger at det er en 24-åring fra Oslo som er syk, og det hun får lyst på er langtidskokt kraft, som hun har laget selv! 😀 Helt konge!

  Digger ikke at du ble dårlig altså, håper du forsto det 😉 God bedring!

  • Kamilla K sier:

   Haha 😀 Skjønte hva du mente. Pensjonistsjeler lenge leve <3 Takk for det! Føler meg bedre for hver time som går, så håper jeg våkner som meg selv igjen i morgen 🙂

 2. Line sier:

  Hei Kamilla!
  Hørtes ikke gøy ut, god bedring!

  Men, det jeg eeegentlig kom hit for var å vise deg dette:
  http://humansofhappiness.com

  Du har kanskje sett det før, men kom bare til å tenke på deg da jeg så denne siden, du vet livsfilosofi og sånt 🙂

  • Kamilla K sier:

   Line! 😀 Hei! Takk for link – det ser ut som et utrolig artig prosjekt. Gleder meg til å følge med 😀 Takk for at du delte!

   Og gratulerer med jobben!!! 😀 😀 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.