2 mars 2014 -- 19:38

Mandag: Knallbra start på treningsuken! Bøy med tre sekunders stopp i bunnposisjon, det er god trening det.  Å holde spennet i bunnposisjon er ikke bare-bare. Jobbet oss/meg opp til et par repetisjoner på 90 kg. Gøy! Deretter bar det videre til markløft, med tre 120 kg-løft. Gøygøygøy!

mandag

Løft, løft, løft. Løft er tøft! Lurer på hva den foten der driver med.

Tirsdag: Haha! Når støt er det «tryggeste» i en av mine økter, snakker vi real utenfor-komfortsonen-økt. Kroppsvektøvelser med ringer og ball. DENNE er en fin en. Skal du prøve: husk å ha lik vinkel på hofta hele tiden. Og ja, du skal jo selvsagt prøve…

tirsdag

Glad, sa du?

Onsdag: Åh, for en god økt! Totalt ni repetisjoner med 95 kg i knebøy, det er tre ganger mer enn jeg noen gang har gjort. Fordelt på flere sett, selvsagt. Og rekord i sumomark. Liker fortsatt vanlig mark mye, mye (MYE) bedre, men fremgang ønskes alltid velkommen.

IMG_5196

Tittei, rosasmurf! Desidert årets styggeste, men morsomste, treningsantrekk.

Torsdag: «Helt greit jobba i dag.» HAHA drøm a. Innsatsen min var formidabel, skal jeg si deg. Som alltid, såklart. Sånn er det med den saken.  Trallala… Neimen seriøst, tok opp til 96% av persen min i benkpress, det er bra i min bok. Alt over 50% (eller 2%) er bra i min bok, haha.

Fredag: Knebøypers! Wiiiho! 104 kg. Så ble det markløft opp til 120 kg igjen, før litt kroppsvekttrening og noen brennende utfall med kettlebells. Festlig økt! Timen hos fysio gikk for øvrig meget bra. Tok en aldri så liten EU-kontroll av kroppen, som han så fint kalte det.

fredag

Knebøykos og markløftkos. Fredagskos!

Lørdag: Nada.

Søndag: Lett økt med de tre store: knebøy, markløft og benkpress. Mange sett knebøy, ikke så mange sett markløft, og få sett benkpress. Koseøkt.

sondag

Nå er jeg superklar for ny uke. Den skal bli så bra! Først må jeg få i meg litt mat, og ordne litt på kjøkkenet. Vi blogges i morgen tidlig! Håper uken deres har vært fin.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Camilla sier:

  Hei fine deg! Blir så motivert av disse innleggene. Jeg har endelig klart å komme i en fin rutine og har de siste uke trent 4 dager i uka. Wiha! Og jeg har hatt lyst til å gå på senteret hver gang! Lordie lord.

  MEN, du. Nå sitter du jo på en del erfaring. Ikke at dette er innenfor «feltet» ditt akkurat. Men på trening for en uke siden sa det plutselig pang i hodet når jeg varma opp og tøyde hofteleddsbøyene. Dette ble ti ganger verre når jeg utførte bulgarsk utfall. Smerten starter i tinningen og sprer seg til resten av hodet. Jeg er i startfasen og trener ikke tungt. Bare lurer på om du har vært borti noe sånt? Prøvde å google, men alle snakker om overanstrengelser i nakken osv. Aldri opplevd noe sånt før. Så er jo verdt et forsøk! Skal snakke med PT-en min også. Dette ble litt rotete, men. Ja. Haha.

  • Kamilla K sier:

   Hei! Åh, så hyggelig 🙂 Og så utrolig bra av deg – det er jo en kjempeinnsats! Høres herlig ut!

   Det høres IKKE bra ut, og jeg synes ikke det å finne egen diagnose på nettet er noen god idé, når det kommer til den type ting. Jeg har aldri opplevd det selv, men når hodet er innblandet, synes jeg det er et stort poeng å oppsøke noen som virkelig vet hva de driver med, om ikke annet, enn for å utelukke alvorlige problemer. Håper virkelig du finner ut av det, og at det ikke skjer igjen. OG at du klarer å holde på de gode rutinene du har innarbeidet deg 🙂

   Håper du får en fin uke, nestennavnesøster!

 2. Haha, må bare smile når jeg ser på bilde av rosa-Kamilla 😀 Kan tenke meg du fikk energi av å gå kledd slik 😉
  Og så bra treningsuke, du er flink!

 3. Andrea sier:

  Heisann!
  Har ikke kommentert bloggen din før, selvom jeg er fastleser! Jeg elsker den positive energien her inne, samt trening og matoppskrifter.

  stå på med bloggen, den er virkelig en inspirasjon!

  • Kamilla K sier:

   Hei Andrea! For en hyggelig tilbakemelding 🙂 Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen de ordene! 😀 Stas å ha så godhjertede lesere. Håper mandagen din har vært fin, og at uken videre blir topp! Jeg skal stå på – mennesker som deg gjør det ekstra givende!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.