16 mars 2014 -- 11:10

God formiddag, små barn! Denne uken har dere tatt helt av med gode ord, og jeg sitter her med en så stor takknemlighet og ikke minst et stort håp. Det virker som jeg har så mange kloke lesere, og det gjør meg ordentlig glad! Noe som også gjør meg ordentlig glad er trening. Here we go!

Mandag: Hehe, det var visst ikke så populært at jeg hadde tatt 5×5 med 80 kg i knebøy på søndagen. «Du visste hva vi skulle i dag.» Oh, well. Lovet å ikke gjøre det igjen. Startet med noen sett styrkevendinger, noe som viser seg å være en Kamilla-akseptabel øvelse. Fordi jeg får det til, såklart. Haha. Deretter knebøy, med repsperser på både 92,5 kg, 95 kg og 100 kg. Jiiiho! Så da klinka vi like gjerne til med repspers på 120 kg i markløft også. Yolo, er det ikke det man sier? Super økt!

mandag

Tenk at det utstyret der kan gi så mye glede. Herlig!

Tirsdag: Et par-tre repsperser i benken, alt for tunge chins, og igjen fikk jeg prøve meg på en øvelse jeg ikke hadde gjort før: «good mornings». Mitt problem med den øvelsen er absolutt ikke utførelsen, men navnet. Nuvel. Tok 3×5 med 40 kg der, for å få en smakebit på hva det dreide seg om.

Onsdag: «Middels tung økt». Ja, du, for en morsom oppgave å få. Kanskje på tide å venne seg av den «alt eller ingenting»-mentaliteten. Bare kanskje. Økten ble god da, selv om jeg følte jeg hadde uendelig mer å gi. Knebøy med tre sekunders stopp i bunn, er en fin øvelse. Tok 3×3 med 75 kg. Litt rykkmark, og annet krydder. Var latterlig støl etter tirsdagens chinsseanse.

onsdag

There’s no place like home.

Torsdag: Tre singelløft på 97% av maksen min i benkpress. Blitt unormalt mye benking denne uken, kjenner det. Må jo nesten bli sånn, når jeg ønsker å bli sterkere i en øvelse jeg har nedprioritert siden dag én, haha. Så var det chins-opplegget igjen da. Pluss litt lett frontbøy og lett markløft. 

torsdag

1) Klassisk klar-for-å-dra-til-trening-humør! 2) Plattformdeling. Sharing is caring.

Fredag: Håhå, vær glad dere ikke møtte meg på trening på fredag. Ganske sikker på at det sto røyk ut av ørene mine, var så sint og skuffet. Løftet nemlig «bare» 103 kg i knebøy og «bare» 120 kg i markløft. Snakk om å sette lista høyt! Fredrik taklet meg heldigvis svært bra, haha. Der og da gikk jorden nesten under. En halvtime senere var jeg helt «Er du full, eller? Det der har INGENTING å si!!!» mens jeg lo av meg selv. Økten var jo faktisk riktig så god! Nå i ettertid er jeg rett og slett ganske glad for at jeg hadde den opplevelsen. Det er ikke ofte jeg er ordentlig sur, så å få kjenne litt på den følelsen er lærdom i seg selv. For å vite hvordan en skal takle noe, må en jo vite hva en har med å gjøre. Evig optimist, sa du?

fredag

1) Tok en liten time-out i yogarommet etter endt økt, for å sortere de frustrerende tankene. 2) Haha.

Lørdag: Åååå! Lekeøkt! Koste meg skikkelig. Det ble en veldig fin kontrast til fredagshumøret, selv om vektene ikke engang var sammenlignbare. Jeg funker i hvert fall slik at jo tyngre vektene er, jo høyere forventninger har jeg. Desto større blir også mestringsfølelsen, på alle de gode løftene jeg er så heldig å ha. Så ved å bare kose og leke hadde jeg null forventninger, og selv om jeg ikke hadde orket slikt svada hver økt, var det helt herlig for én dag. Det ble rykkbøy, rykkdrag, rykk, glute bridge og støt. Med andre ord: ingen av øvelsene jeg tar til vanlig. Lett og morsom økt. En liten filmsnutt av noen lette rykk (med pokerfjeset på):

Søndag: Treningsfri. Har gått tur da, det er sjeleterapi på sitt beste. 9,2 km. Bilder kommer til uken.

Ellers kan jeg jo fortelle at det står en gryte med kraft og putrer her på kjøkkenet, så til uken blir det kraftinnlegg. Woho! Nå skal jeg hoppe i dusjen (jeg har faktisk aldri HOPPET inne i dusjen, det skal jeg sannelig gjøre i dag) før jeg skal møte Amalie for en kaffe. God søndag!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Åshild sier:

  God sødag til deg og, kloke Kamilla!
  Ha ein fin dag 🙂

 2. Åslaug sier:

  haha, er det bare meg eller er noe fryktelig galt på bildet med vektstengene fra torsdag? Det ser jo ut som forskjellige vektskiver på den ene stanga – en svart og gul 15 kilos, og en gul og hvit 15 kilos. Hjelp, blir nesten (okei, ikke bare nesten) frustrert av å se på det!:p

  • Kamilla K sier:

   HAHA åh, vi tenker skremmende likt! Kan jo fortelle bakgrunnen: jeg hadde lagt på den helt gule skiven, og skulle hente den til. MEN det er kun fire slike skiver på Magnat, og to av dem ser du bak der. Også var det en annen som brukte blandet, slik som jeg ble nødt til. Vedkommende er tydeligvis ikke like gal som oss. Så da måtte jeg ty til en svart og gul, som det er drøssevis av. Og altså, jeg gadd ikke ta av den jeg allerede hadde lagt på. Så da ble det sånn. Det samme skjedde for øvrig da jeg tok 50 kg i rykkbøy i går. Læredom: IKKE velg de helt gule skivene. Ever!

   Så da vet du det 😆 Ha en herlig søndag, gode deg!

 3. Marte sier:

  Haha, føler yolo ofte er et uttrykk som blir brukt helt feil/i «upassende» situasjoner, men akkurat på den økten din var det meget passende!! 😀 Ikke nok med repspers i knebøy liksom, vi klinker til å gjør det samme i markløft! Rått kalles det! 😉
  Du er herlig, Kamilla! Innlegg fra deg får meg alltid til å smile 🙂
  Håper søndagen din har vært riktig så fin, og så håper jeg du får en fantastisk ny uke. Make the most of it! 😀 Noe du er rimelig flink til fra før av 😉

  • Kamilla K sier:

   Haha, da alle sluttet å bruke det uttrykket, DA begynte jeg å bruke det. Hovedsakelig som tull, men likevel på passende steder, hvis det gir mening 😛
   Tusen takk for gode ord, kjære deg! Du er så god mot meg, og det er jeg ordentlig takknemlig for 🙂
   Goooooood mandag og god uke! Stå på med alt ditt 🙂

 4. julianne sier:

  Flotte Kamilla, du er så flink! Og selv om jeg bare unner deg gode øker, så er det på et (egoistisk) vis litt godt å se at alle har opp- og nedturer, selv du(!), og at det ikke er så farlig 🙂
  Det har vært noen dårlige treningsuker for meg nå, så har ikke villet kommentere noe særlig på bloggen din. Vil ikke spre noe negativitet på det stedet som så mange bruker for å hente positiv energi. Men nå har jeg bestemt meg for at neste uke skal gå bra igjen, og at det bare er å bite tenna sammen og komme igang igjen. Hadde en strålende treningsøkt på fredag, og det må jo bety at jeg er back in the game?
  Gleder meg til å lese innlegget ditt om kraft!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, Julianne!
   Det er heldigvis ikke ofte jeg har nedturer, men det som skjedde, skjedde, og da er det naturlig å skrive det inn her 😉 Og som du påpeker: det er ikke så farlig! 😉 Man gjør det gjerne verre enn det er, i eget hode.
   Håper negativiteten snur, og at denne dagen/uken er starten på en bedre treningsperiode for deg. Når det går bra på trening, blir man jo så gira, og får så mye overskudd 😀 Helt herlig!
   Håper mandagen din blir topp! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.