14 mars 2014 -- 7:25

God morgen! Kroppen var visst lysten på enda litt mer søvn, så da ble det en litt senere morgen i dag også. Digg! Første avtalen min er ikke før om noen timer, og jeg skrev alle notater og slikt til det i går, så kanskje jeg rekker å gå en tur før jeg må slenge meg i lianene (ta t-banen)…

Først er det tid for mat, er dere ikke enige? Åh, som jeg gleder meg til å sitte på verandaen og spise/lese/drikke kaffe snart. Og ja, Lene, jeg kan garantere deg at det er en veranda. Ikke en balkong eller terrasse. Morsom historie (egentlig ikke): Lene og jeg satt på terrassen hennes for et par år siden, og diskuterte forskjellen på disse tre begrepene. Vi slo det opp, lærte oss det, og begynte å sende hverandre meldinger hver gang vi hørte noen si feil. Vi måtte selvsagt slutte med det, for det er stort sett ingen som vet forskjellen. Men det var gøy så lenge det varte. Jeg sa det ikke var en morsom historie…

1

Pannekaker (egg, kokosmel, kanel, natron og salt – stekt i klarnet smør) med bringebær og kokosflak. Ja, også kaffe og bamsebestikk da, men det var vel en selvfølge.

2

Storfeleverpostei, spekepølse, cherrytomater, sukkererter, agurk og paprika.

3

Kraft! Jeg har lovet noen av dere et innlegg om kraft. Håper på å få lagt det ut, til uken.

4

Reinsdyrkjøtt, gulrøtter, paprika og sukkererter.

5

Bløtkokte egg blandet med smør, salt og pepper (denne miksen trenger et navn!), storfeleverpostei, agurk, paprika og kraft.

6

Ah, når man åpner et nytt glass med kokosolje. #denfølelsen

7

Banan og mandelsmør. Så enkelt, så godt.

8

Dette blir BRA! Holte gård har skjønt hva slags etiketter jeg liker, det er i hvert fall sikkert. Har dere sett pakkene med egg derfra? Kuleste i hele eggehylla! Har lagt den ut tidligere, hvis noen vil se.

9

Eple, avokado, egg, omega-3-kapsler, D-vitamin og te. Merkelig kombinasjon av ting.

Det er fredag, solen er allerede i full sving med å lyse opp hovedstaden, og jeg har så fine planer for dagen. Dette blir bra! God helg, dere!

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Deilig mat! 😀 Gleder meg til kraft-innlegget 🙂
  Hehe, liker også diskusjonen, har hatt den selv med pappa, farmor og gubben. Vi refererer til den støtt og stadig, hah!

 2. Linn sier:

  Kan man håpe på et veranda/balkong/terrasse-innlegg? :p Synes eggeblandingen minnet litt om grøt = eggegrøt!

  Digger bloggen din, ha en nydelig dag!

  • Kamilla K sier:

   Det skjer nok ikke 😉 Google knows everything.
   Eggegrøt! DET hørtes passe kvalmt ut. Men er enig i at det faktisk kan se litt sånn ut 😀 Haha!
   TUSEN takk, Linn! Håper helgen din blir knall!

 3. Christine sier:

  Så mye godt, jeg blir sulten!

  Balkong, veranda, terasse, men hva med altaner?

  Gleder meg til kraftinnlegg, må jammen somle meg til å prøve det snart!

  • Kamilla K sier:

   Jeg har heldigvis ikke hørt noen si altan til verandaen min, så den føler jeg funker fint 😉
   Kraftinnlegg kommer – denne helgen har «KOK KRAFT» på agendaen 😀

 4. Ragnhild sier:

  Så mye godt!! Og jeg synes det er så flott at du fokuserer på animalsk mat fra dyr som har hatt det bedre.
  God helg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Liker at det blir lagt merke til 🙂 Ikke alltid like lett, med tanke på tilgjengelighet og pris, men prioriterer det der jeg føler det går 🙂

   God helg, Ragnhild!

 5. Sara sier:

  Eggesmør?

 6. maria sier:

  Hei Kamilla, du jeg bare undret meg, er det en spesiel grunn til at du ikke spiser så mye karbohydrater? jeg mener siden du er så gjennomsunn (mihi nytt ord) så har du garantert tenkt gjennom det, og jeg lurer på om jeg kan få ta del i din opplysthet?

 7. maria sier:

  NB Merk med karbohydrater at jeg mener i form av brød,ris,pasta ol jeg vet jo at du har et inntak likevel, mne fra andrte kilder ser det ut som:)

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Jeg føler ikke at kroppen min har noe spesielt behov for store mengder karbohydrater, samtidig som jeg tror at vanlig brød, ris, pasta osv. er mer negativt for kroppen, enn positivt. Jo mer jeg lærer om det, jo mer tenker jeg på gluten som ganske «meningsløs» mat. Foretrekker å spise næringsrik mat, som gir kroppen noe. Det er ikke slik at jeg tenker masse på dette, det faller seg helt naturlig for meg nå 🙂 Men for all del, jeg får i meg godt med grønnsaker, frukt, nøtter og meieriprodukter, så det er absolutt karbo i kosten min, bare ikke via glutenkildene og de kildene som er typiske for mange nordmenn 😉

 8. Helene sier:

  Hei! Hvilke omega3-kapsler er det du bruker, og hvor kan de kjøpes hehe? 😀

  • Kamilla K sier:

   Hei! Det varierer veldig, jeg er ikke så nøye på det (tro det, eller ei). Noen ganger slenger jeg med en boks eller tre fra iHerb, noen ganger kjøper jeg på helsekosten, noen ganger kjøper jeg i vanlig matbutikk. Så jeg er nok ingen god kilde for hva som er det mest optimale i den kategorien 😉

 9. Susanne sier:

  Hva bruker du kokosolje til? Jeg kjøpte et glass på impuls, men nå vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke det til…

  • Kamilla K sier:

   I kaffen, som ansiktsrens, fuktighetskrem, hårkur, stekeolje… Jeg bruker det til veldig mye egentlig, har glass både på soverommet, badet og kjøkkenet 😛

 10. Mmmm, mums 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.