21 mars 2014 -- 6:31

Good morning, lads!

Gårsdagen forsvant så fort at jeg ikke helt skjønner det. Dro hjemmefra litt før halv åtte, og 1-2-3, så var jeg hjemme igjen, og det hadde på et magisk vis gått tretten timer! Jeg skal nøyaktig de samme tingene i dag, og heldigvis er det ting jeg liker, så jeg gleder meg. Dette blir en skikkelig bra dag! Jeg er glad jeg har flest slike, det er ingen selvfølge. Apropos glade dager, her er noen hverdagsglimt fra den siste tiden:

1

Grefsenkollen, med herlig sollys og utsikt over Oslo. Ah, været nå. Temperaturen nå! Liker’e.

2

Det var så gøy å få kjørt litt rykkbøy igjen, på lørdag. Tok «bare» opp til 50 kg, kjente at det var lenge siden sist. Mulig jeg må gjenta suksessen i morgen, tenker i hvert fall å leke litt med rykk, og da liker jeg rykkbøy som en del av oppvarmingen, slik at jeg blir vant med å ha en tung stang over hodet. Fatter ikke hvorfor jeg ser ned da. Er det én ting man ikke skal, så er det nettopp det. Jaja. (Heihei, fletta til Benedicte!)

4

Maridalsvannet! Er det rart jeg blir mer og mer Oslopatriot? Glad i denne byen.

5

Hehe. Ingen uke uten kryssord. Ligger et ved siden av meg nå, så det er nesten et under at jeg blogger.

6

Jeg har gått ut av tellingen på hvor mange «åååå livet er så braaaaa»-turer jeg har hatt gjennom Frognerparken i det siste, på vei til og fra trening. Letter snart fra bakken. Når jeg går rett mot solnedgangen, føles det som at de gode følelsene blir mangedoblet, og i slike stunder er jeg ekstra takknemlig for alt jeg har, alle jeg kjenner, alt jeg har mulighet til. For et liv!

3

På-vei-ut-av-døra-selfie. Livet-er-awesome-glis. Sirkus/juletre-Balenciaga.

Forresten! Så herlig at kraftinnlegget falt i smak. Det var kraftig gøy! Jeg har så lyst på en mini-termokopp, til å ha med kraft på. Skal lete på eBay etterpå, det må da finnes?!

Vel, NÅ må jeg nesten hoppe videre til kryssordet her. Må ikke, men vil. Har jeg forresten nevnt at det er deilig at det er lyst om morgenen? Bare det er nok til å gjøre meg boblende glad. Håper hver og én av dere får en herlig fredag, fylt med latter og herlige mennesker! Hejhej!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Det er så deilig med sånne positive innlegg, de gjør meg så glad! Trengte det nå! På bussen hjem i dag så jeg en (ikke så alvorlig) bilulykke, men det gjorde meg så trist. Fikk tårer i øynene og tenkte over hvor skjørt livet er. Den unge jenta i bilen så så utrolig skremt ut, og jeg fikk så vondt inni meg. Hva som helst kan skje oss når som helst, så man må nyte de dagene man har. (Omg så melankolsk jeg var nå, er litt emotional for tiden så jeg skylder på det, haha)
  Tror jeg må ta meg en tur i solskinnet og tenke over hvor innmari glad jeg er for det jeg har, jeg har tross alt et supert liv 😀

 2. julianne sier:

  Å, vet du hva jeg ble glad av i dag? Den lille filmsnutten du har lagt ut på å instagram hvor du løfter (hva heter øvelsen?) og har verdens lykkeligste lille hopp etterpå! Jeg lo så hjertelig! Ingen kan se den filmen og tenke at å løfte tungt bare er for gutta 🙂 takk for at du delte!
  blir så motovert av å lese bloggen din!

  • Kamilla K sier:

   Åh, nå ble jeg glad 😀 For en herlig kommentar! Haha! Sitter og gliser til skjermen. La ved snutten på ukens treningsoppsummering også, nå nettopp 😛 Hadde det superdupergøy. Har som regel det på trening.
   Takk for at DU delte!

   Øvelsen heter rykk 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.