17 mars 2014 -- 6:19

Hej, hej, halå! Sovet godt? Det har jeg! Da kraften ble ferdig i går kveld, spiste jeg kraftkokte grønnsaker til middag, og for at jeg ikke skal legge ut i det lange og brede: kraft + Kamilla = sant. Jeg knipset bilder av hele prosessen, så jeg skal fikse et innlegg om det i løpet av uken. Først venter yndlingsdagen min, med fint program og fint selskap. Jeg er heldig som har så mange gode mennesker i livet mitt altså. Helgen innebar å være med en hel del av dem, og takknemligheten nærmest bobler i meg. Når jeg i tillegg får hatt en hel del kvalitetstid med ordentlig dagslys, blir jeg supergira. Mange adjektiver her, gitt.

Det at solen til stadighet viser seg, gjør at mange kler seg lettere enn fornuftig. Har sett overraskende mange løpe ute i shorts, og til og med noen i t-skjorte. Lett å falle for fristelsen, men å fryse fører ikke noe bra med seg, så for å være litt streng mor: kle på dere ordentlig! Jeg hadde på meg lag på lag på lag på lag på søndagsturen. Det er ikke lenge til antall lag kan reduseres, og det er jo kjekt å være i form til å få det med seg. Dagens oppfordring.

19

Planen i dag er hovedsakelig å campuse. Det er herved et verb, for å være på CK. Deretter SKAL jeg huske å kjøpe macadamianøtter hos Carl Heftye, før jeg skal hjem for å få i meg mat og kraft, slik at jeg får superkrefter til treningsøkten som venter. Det blir bra, det! Har fått sortert så mange tanker i helgen, så denne mandagen er nesten enda mer velkommen enn andre mandager. Og det skal en del til, for jeg har virkelig sansen for ukens første dag. Som om dere ikke visste det.

Nå skal jeg først på en liten eBay-jakt. Der finnes alt (er min teori), så det gjelder bare å søke smart. Apropos nettsider; jeg satt og surfet på weheartit i går, og ble inspirert. Til å gjøre gode ting for meg selv, fortsette å jobbe mot målene mine, gi jernet, og rett og slett være den personen jeg ønsker å tenke på meg selv som. Ah, det er så herlig å tenke på alle gode minner som skal skapes. I dag, i morgen, og alle dagene etter det. Vi er heldige som lever! Ønsker dere alle en tipptopp mandag! Skål!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. astrid sier:

  Logisk at kraft gir superkrefter! GOD MANDAG! (Ja, i caps lock!):D

 2. Elise sier:

  Gleeeeeeder meg sånn til kraftinnlegg! Enig med deg i kleskommentarene. Her i Bergen er det ennå mer latterlig, for her har vi jo en del typer vær i løpet av en dag. Ler litt når jeg ser overivrige joggere ute på tur i lårkort shorts mens det snør ute, ja. Hehe.

  • Kamilla K sier:

   Bra flere er bevisste på det 😉 Jeg er heldigvis ganske varm av meg, men det trengs jo ikke mye logikk for å skjønne at det er litt i tidligste laget for å gå SÅ tynnkledd 😛

 3. MarieA sier:

  Takk Kamilla – for en inspirerende hverdagsblogg med fokus på sunn glede!
  Har et spørsmål ang løping! Har satt meg som mål å løpe Oslo halvmaraton i september og lurte på om du har tips til forbredelser og økter? Har gått mest i styrke det siste året og mista litt piffen på løpinga så trengte et (alt for stort?) mål!

 4. Therese sier:

  Åååh, jeg gleder meg masse til kraftinnlegget 😀 Hurra! Må også si meg enig med kleskommentaren, det slikt vær mamma pleier å kalle ‘lurevær’, eller.. Her på Gjøvik er det enda frysevær, selv i sola. Men t-skjorter og shorts er alt for tidlig, og det er jo å be om forkjølelse!

  Håper du har hatt en flott mandag! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Så bra 😀 Ikke få alt for høye forhåpninger da – jeg er ingen supererfaren kraftkoker. Men innlegget blir forhåpentligvis dugandes. Satser på å ha det oppe på onsdag eller torsdag 😉
   Takk, i like måte, Therese 🙂 Min dag har vært helt knall!

 5. Hanne sier:

  Ha en fin uke! Ble forresten utrolig imponert over filmen du la ut på instagram 🙂 du gjør det så elegant og får det til å se så lett ut! Fikk inspirasjon til å dra og prøve selv 🙂

  • Kamilla K sier:

   I like måte, Hanne! 🙂
   Åh, så hyggelig av deg! For MEG var det jo en relativt lett vekt, derfor ser det lett ut. Legg på litt mer, så sliter jeg som bare det 😛 Men for all del – tusen takk! 😀 Gøy med slik respons, spesielt når det gjelder en video. Føler video er litt utenfor komforsonen min, det blir liksom så «ekte». Merkelige ting jeg får for meg. Haha 😉

 6. Marte sier:

  Tskjorte?! Idag løp jeg med en gigantisk ullgenser.. Så passe latterlig ut, men den var god å ha! (Skal nevnes at jeg løp på kvelden og bor litt høyt da.. 😛 )

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.