24 mars 2014 -- 6:25

Hallo!

Forrige uke, dere. Den var så bra! Ah, livet altså. Det kan ikke bli sagt nok; jeg har så mange fantastiske mennesker i livet mitt! De siste ukene har jeg blitt kjent med et par til, og jeg blir så glad for at det finnes så gode mennesker i verden. Mennesker som inspirerer, støtter, og rett og slett er helt geniale. Alexander og jeg pleier å tulle med at jeg er en magnet for snåle folk  (absolutt ikke tull i det hele tatt). Men jeg er heldigvis en magnet for fantastiske mennesker også, så da går det fint.

IMG_5603

Tenker dere det jeg tenker? Ja, nå nærmer masse-tur-i-skogen-sesongen seg med stormskritt. Gleder meg! Synes det er ekstra gøy at flere venner ønsker å bli med på tur – flott at flere ønsker å benytte seg av marka. Oslo er jo en hel del skog, og med litt kunnskap om hvor en skal gå, ligger de flotteste opplevelser og venter der ute. Ingrid og jeg kan i hvert fall gå gode for at turtid er kvalitetstid på sitt beste. Kameraet mitt gleder seg også!

IMG_5643

Du vet du har det gøy på trening når du smiler samtidig som du løfter, haha. Prøvde å vende persvekten vanlig, men fikk det ikke til. Så prøvde jeg å styrkevende den (som i teorien skal være ganske mye tyngre), og det gikk så fint at vektstangen spratt på meg. Det hele så meget komisk ut. Tenkte å begynne å legge ut litt flere videoer her, hvis det er stemning for det?! Har planer om å bli sterk. Ah, trening er gøy! Når man får det til…

IMG_5642

Se hva verdens beste pappa har skaffet meg! To digre pakker med lammelever! Åh, som jeg gleder meg til å kokkelere med dem. Lagde andeleverpaté av andeleveren jeg fant, og det ble -så- godt. Tror riktignok jeg overskrider leverinntaksgrensen sånn ca. hver uke da, men det trenger vi ikke prate om.

IMG_5641

Jada, her endte jeg opp i går, etter nok en morsom kafètur med Alexander i går (humoren vår er nesten FOR bra). HiOA, av alle steder. Besøkte to snuppelurer som satt og leste til eksamen. Ble sittende og lese om laktose og fett på telefonen min mens de nerdet i vei om sitt uforstålige pensum. Fikk bekreftet det jeg trodde jeg visste om emnet, og himlet et par ganger ekstra med øynene, til alt det våset som formidles ut til folk, som «sannheten».

IMG_5646

Søndagskos på sitt beste: kraft og kryssord. Måtte selvsagt ha en kopp til, kraft er så utrolig godt!

I dag har jeg første avtale klokken 08:00, og siste avtale klokken 20:00, så det er vel bare å svinge seg i lianene, og komme i gang med dagen. Har stor tro på at denne uken blir BRA! På søndager går jeg alltid over kalenderen for den kommende uken, og i går ble jeg sittende og smile. Bra liv, altså. Og dere; hva enn dere gjør i dag: ikke spill dette. Avhengighetsskapende greier. God mandag, og god uke!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. christine sier:

  Kamillen! nå flytter jeg snart og vi må møtes hvertfall mer enn 4 ganger før den tid, minst! heier på fine dager og fint liv, sola smiler og det er snart på tide med iiiiis <3

  • Kamilla K sier:

   FIRE ganger!!! Jeg gleder meg 😀 Men da må vi sette i gang, kjære, for oss to + møter har vist seg å ikke være bare-bare. Du, meg, Thorvis og iiiiiis i parken! *drømmesegbort* Åh, med solbriller og ikke minst kameraer (og da kan vi jo vurdere å faktisk bruke dem, i motsetning til sist).

 2. Susanne sier:

  Hahahaha du skriver «ikke spill dette» + link! Hva tror du jeg har gjort den siste halvtimen?

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha GJETT om jeg har fått smser fra irriterte venner (og søsken) i dag a 😆 😆 😆 Jeg skrev jo at HVA ENN dere gjør i dag – IKKE spill!!! Dere må jo høre på meg 😀

 3. Siril sier:

  Innleggene dine bobler av positivitet og livsglede – og jeg blir som vanlig inspirert 🙂 De som kjenner deg er heldige! God kveld til deg

 4. Vilde sier:

  Jeg sier jatakk til filmer, føler faktisk at jeg alltid lærer noe nytt når jeg ser filmer av folk som løfter! OG, kan du ikke skrive litt mer om kraft/gelatin, fant ikke så mye om det på nett. Sier ja til mer info og kunnskap fra en kunnskapsrik person 😀

  • Kamilla K sier:

   Så gøy at mer filming er ønsket, jeg synes det er gøy selv 🙂 Da blir det litt mer levende (haha åpenbart).
   Har du sjekket ut linken til kraftmødrene, i kraftinnlegget? Der står det nokså utfyllende om både kraft og gelatin 🙂 Ellers fører det å google «bone broth» med seg mye spennende 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.