Trening uke 7

Tidenes treningsuke! Herlighet, dette er jo nesten FOR gøy. Ikke at det er noe som er for gøy, men denne fremgangen er bare så ubeskrivelig herlig. Hver uke tenker jeg at jeg må forberede meg på at styrken kommer til å stagnere, fordi all logikk tilsier det. Men neida. Livet ass.

Mandag: Woho! Pers i frontbøy og pers i rykkdrag! Var i ferd med å lette fra løfteplattformen, eventuelt sprekke av gledesrus, haha. Supergøy! Nå er det altså 73 kg som er rekorden i frontbøy, det er jeg fornøyd med. Og er selvsagt gira på mer! Uansett: suuuuper økt!

mandag

Tirsdag: Herlighet, trente i to timer, og det var minst like mye mental trening, som fysisk trening. Om ikke mer. Bah, jeg liker ikke å feile, noe man tydeligvis må akseptere i vektløfting (rykk og støt). At ikke hver repetisjon sitter er ikke noe jeg er vant med, så humøret stuper raskt ned i kjelleren, og der har det ingenting å gjøre hvis resten av økten skal bli god. Vel, det går rykter om at øvelse gjør mester, og jeg har heldigvis en til å si/rope “løft!!!” når jeg trolig ville gitt meg på egenhånd.

Onsdag: Pers i knebøy! 102,5 kg. Pers i markløft! 127,5 kg. Jiiiho! Superduper økt!

onsdag

Torsdag: Pers i benkpress! 54 kg. Nå kommer benken seg også, sakte, men (u)sikkert. Dette blir så bra atte! Jeg nedprioriterer lett benken (og får beskjed om å slutte med det – ooops), så det var plutselig nesten to uker siden forrige tunge benkøkt. Og den var bare halvveis tung. Jaja, det går i det minste fremover.

Fredag: Haha, dette er nesten for komisk. Rekord i antall repetisjoner på 90 kg knebøy; rekorden var to, så først ble det tre, etterfulgt av to reps på 95 kg, og så fem reps på 90 kg. Gøy! Og siden vi først var i gang, ble det like gjerne ny markløftrekord – igjen! 130 kg! Slike økter… Beste følelsen!

fredag

Lørdag: Ingenting, tingeling.

Søndag: Rykk og støt. Ingen kommentar.

Dette er gøy altså! Superdupergøy! Gleder meg til øktene i uken som kommer!

Forresten! Er det noen som kan tipse meg om en god, men ikke svindyr, massør i Oslo?!

4 kommentarer til “Trening uke 7

 1. Tonekb

  Du er søren meg helt vill på disse løftene dine! Jeg.blir.så.imponert! Heia Kamilla!

  Svar
 2. Thea

  I.M.P.O.N.E.R.T – du er så flink Kamilla!
  Angående massør, prøv Wenche hos Clinique de W. Det er så deilig å være hos henne,hun er flink og verdens hyggeligste dame 😀

  Svar
 3. Ingrid

  1: Kamilla, jeg er jo massør!! Haha, men jeg tror ikke jeg skal anbefale meg selv :p Men du må gjerne være med Kine og meg og ta massasje!! JAJAJA! 🙂
  2: Utsatte timen min til torsdag så da kommer lammeleverleveringen :p (APROPS dagens innlegg!)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *