21 februar 2014 -- 6:22

Fredag allerede! Tjohei! Fikk gjort så mye i går, men da jeg kom hjem på kvelden, da var det nok for topplokket. Det var slitent, og skulle hvile. Jeg adlød selvsagt, stupte i seng, og våknet SÅ uthvilt og gira. Liker (elsker!) den følelsen, og slik jeg prioriterer søvn og søvnkvalitet, våkner jeg slik stort sett hver dag. Gull verdt å ha et slikt grunnlag for dagen. Minner igjen om dette innlegget, om søvn. Viktig faktor for helse og livskvalitet.

IMG_5028

Blid og fornøyd, en tidlig morgen. Klar for å vende snuten mot CK. Deiligste jakken, som i tillegg er i verdens fineste farge (helt objektivt sett, såklart).

IMG_5020

Mer rosa, haha. Har hatt noen riktig så gode treningsøkter denne uken, mer om det på søndag. Treningen gir meg mye, og jeg er så glad jeg føler det slik. Overskudd, mestringsfølelse, sterk kropp, godt humør… Genialt konsept.

IMG_5060

Hei, Nordmarka. Du er riktig så fin, og hvis bare snøen (som daler tjukt ned nå) kan forsvinne, skal vi leke masse, masse, masse sammen. Jeg gleder meg så mye! Det kribler i gå-tur-i-marka-sjelen min.

IMG_5065

Startet gårsdagen med en tur opp på toppen av byen. Fine Oslo. Digger at det blir lyst så tidlig nå. Også liker jeg at det er så få som er ute på tur så tidlig, så ingen hører om man synger høyt. Også synes jeg det lille treet var veldig søtt. Også er livet braaaaa. Trallala.

IMG_5071

Dro på kafé på Sørenga i går. Nærmere bestemt Evita. Dere bør dra dit, alle som én. Bare veien dit er artig.

IMG_5074

Svært hyggelig sted. Kvalitetstid, med fint selskap og god drikke.

Apropos kvalitetstid. Har jo kvalitetstid med vektskivene stort sett hver dag, og i går var intet unntak.

IMG_5100

To nye personlige rekorder i benkpress. Det var sikkert persekaffe jeg fikk servert på Evita, haha. Fremgang er artige saker! Her: 57,5 kg. Snart seksti! (Da blir det blå skiver, B!) Ser litt ut som jeg bare ligger der og slapper av, og ikke har strammet opp, haha. Vel, det er ikke faktum, for å si det sånn.

Nå skal jeg få med meg dagens nyheter, løse litt kryssord, og så fyller jeg termokoppen, før jeg drar for dagen. Dra halv åtte, komme hjem tolv timer senere. Blir en bra fredag, det har jeg stor tro på. Håper deres dag blir knall! Sett på god musikk, drikk god kaffe, vær rundt gode mennesker, spis god mat, og vær god!

Av Kamilla | 26 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Du får lese nyhetene for meg også da 😉

  • Kamilla K sier:

   Du bør se på forsiden av DN… Hovedoppslaget i D2 er om gluten. Eller «glutenskrekk» som de kaller det. Kan gi deg nærmere rapport når jeg har lest saken. Ellers kan jeg informere om at svenske prinsesse Madeleine har født en datter, at du ikke bør dra til Kiev, at verden er et ufattelig urettferdig sted, og at du bør ha en fin dag.

 2. Kamilla sier:

  Var på et utrolig inspirerende foredrag i går, av Trond Haukedal. Du kjenner kanskje til han? Jeg tenkte på deg, og tenkte sånn ca at «dette er den mannlige versjonen av Kamilla K»;) hihi. Kun i positiv forstand altså – energi, livsglede, egenverdi, motivasjon og positiv psykologi.

  Ha en strålende fredag!

  • Kamilla K sier:

   Ooo, det er litt av en ære å bli nevnt i sammenheng med en som inspirerer så mange mennesker 😀 Takk for den kommentaren, navnesøster! 🙂 Håper du får en flott fredag!

 3. Kristin sier:

  Hei Kamilla

  Takk igjen for en inspirerende blogg!

  Med alt du får tid til ila en uke, så lurer jeg på om du kanskje ikke jobber ved siden av studiene?
  Og hvis ikke; hvordan overlever du i Oslo uten deltidsjobb, og med en skole med skolepenger?
  Kanskje du har noen økonomitips til studenter i Oslo? 🙂

  Klem*

  • Kamilla K sier:

   Heihei! 🙂 Hehe, jeg sitter på jobb NÅ, og skal være her åtte timer i dag! Så det har jeg. Tenker samme økonomitips gjelder for alle: vær bevisst på pengebruken! Lag oversikt, bestem prioriteringer, spar det en kan. 🙂
   Ha en fin dag! Og takk for at du setter pris på bloggen 🙂

 4. Veronika sier:

  Et herlig fredagsinnlegg, Kamilla! 🙂 Gledesspredene som alltid!

  Lenge siden jeg har kommentert her nå, men leser bloggen din hver dag, tror jeg. Har bare hatt veldig mye å gjøre om dagen.

  Må bare si at innlegget ditt om selvtillit og selvfølelse fikk meg skikkelig til å tenke. Så tusen takk for det! Jeg tar faktisk med meg det du skriver.

  Du skrev en gang at dersom noen kommenterer noe stygt om kroppen din eller utseende ditt, tenkte du at det får de bare synes; det er jo ikke de som skal ha kroppen din. Dette har jeg også begynt å tenke.

  Hvis noen har noe stygt å si om meg, utseende mitt eller noe, tenker jeg bare: «ja, men så fint for de at de ikke er meg da». For det er faktisk sant. Og det er det du som har fått meg til å tenke! 🙂

  Så Kamilla, tusen takk for at du skriver så utrolig mye inspirerende, og at du setter ord på det jeg ikke har tenkt på før, hehe 🙂

  God helg!

  • Kamilla K sier:

   Takk for det, Veronika! 🙂
   Den tilbakemeldingen der… Jeg ble sittende og smile og tenke i noen minutter etterpå. Rett og slett rørt. Både over at jeg har muligheten til å bruke bloggen min til noe jeg mener er så viktig, men også at du tok deg tid til å gi meg respons. Tusen, tusen takk! Det høres ut som at du har fått en veldig fin/god selvfølelse, eller at du i det minste er på lang vei dit. Og det er så utrolig verdifullt. Nei, dette gjorde meg skikkelig glad altså! Helt topp!
   God helg til deg! 🙂

 5. Tonekb sier:

  Jeg hadde akkurat en sånn dag i går jeg også. Eksamenstid moser hjernen min, så når jeg kommer hjem på kvelden er det så vidt jeg greier å tenke. Helt håpløst å forsøke å handle på matbutikken, og jeg greier nesten ikke løse et enkelt mattestykke, haha. Men da er senga så god! Selv legger jeg meg helst før 22 om dagen, og elsker det! Å stå opp før alle andre (føles i alle fall sånn), er utrolig deilig! 🙂

  Du er så sterk! Bøyer meg i støvet! Selv har jeg satt meg som mål å bli sterkere i strake pushups. Der har jeg nemlig alltid vært superfeig å tatt på knærne, så jeg eier ikke styrke eller teknikk der – selv om jeg kan løfte tungt ellers. I dag greide jeg først 7 på rappen, for så en pitteliten pause også 5 på rappen. Jeg.er.så.stolt!! Det å bli sterkere er virkelig undervurdert. Føler meg derfor litt sånn Superwoman i dag 😀

 6. julianne sier:

  Så flink du er! Jeg blir så GLAD av å lese bloggen din! 😀

 7. Lene sier:

  Du bør gi den snødekt marka en god sjangse og! Lite er herligere enn lange skiturer forbi snødekte trær i frisk og kald vinterluft! Skituerer er jo i tillegg super trening 🙂 Skiforeningen står for enormt mange fine løyper i nordmarka som preparerers hver dag! 🙂

  • Lene sier:

   Har forresten i tillegg en bokanbefaling til deg! Tenkte på deg når jeg leste den, helt din filosofi! 🙂 Den heter «alt jeg ikke lærte på skolen» og er skrevet av Erling Kagge. Veldig inspirerende 🙂 Mulig du har nok av inspirasjon fra før av da riktignok 😉

   • Kamilla K sier:

    Takk for tips! 🙂 Hvis den er helt min filosofi, er den kanskje i samme bane som «bli best»-boka? Den har jeg nemlig aldri giddet å lese ferdig, for jeg følte jeg allerede hadde tankene plantet så godt inni meg. Men det er jo kjempeflott å få det bekreftet!
    Jeg har skrevet inn den boken der på listen min nå, så skal jeg i det minste sjekke den ut når/hvis jeg føler for å gå løs på «bør leses»-listen min 🙂 God helg til deg, Lene!

  • Kamilla K sier:

   Ikke på langt nær så glad i å gå på ski, som å gå vanlig tur. Så at lite er herligere er jeg ganske uenig i, men vi er heldigvis alle forskjellige, og så lenge vi kan gjøre det vi liker, er det jo gull! MEN jeg er medlem i Skiforeningen, så har selvsagt betalt medlemskontigenten for sesongen, slik at alle andre kan nyte løypene 😉

 8. Eirin sier:

  Hei!

  Jeg er innom her titt og ofte, men er fryktelig dårlig på å kommentere i blogger. Tenkte derimot å legge igjen noen ord her i dag 🙂

  Jeg har faktisk fulgt deg mer eller mindre helt «fra starten», og må bare si at din reise har vært – og er – utrolig inspirerende å følge med på 🙂 Spesielt ser jeg opp til måten du har gjort det på – med små endringer over tid. Det er nemlig én av mine største utfordringer; jeg vil stort sett alt for mye, og det skal helst skje i går alt sammen (hehe). Kanskje du kunne skrevet litt om akkurat dette? Hvordan man bør legge opp en livsstilsendring og bygge opp nye vaner over tid – uten å gi etter for utålmodighet og ønsket om legge om alt over natten? Et innlegg eller bare noen tanker her hadde vært supert 🙂

  Håper du har en bra helg! Klem!

  • Kamilla K sier:

   Det er veldig hyggelig med kommentar i ny og ne, Eirin! Aller hyggelist er det riktignok at du klikker deg inn hit med jevne mellomrom 🙂 Og at du har fulgt meg så lenge føles både rart og morsomt 😀 Jeg føler jeg har skrevet om det der ganske mye egentlig, fordelt over en hel del innlegg. Blant annet dette http://kamillak.com/2013/01/forandring-fryder-2/ Men sjekk gjerne ut innleggene under «Kosthold, motivasjon og livsstil» her: http://kamillak.com/anbefalte-innlegg/ Kanskje du finner inspirasjon der? Siden er riktignok ikke helt oppdatert.
   Men jeg skal ta forslaget til meg, og se om jeg kan skrible noe om det. Problemet er bare at jeg ikke har noen spesifikk oppskrift, det er rett og slett «bare» det du nevner: bygge opp nye vaner over tid. Og ha tålmodighet til det.

   God helg til deg 🙂

   • Eirin sier:

    Tusen takk for svar og gode tips! Skal ta en titt på innleggene du nevner og se om ikke de kan hjelpe meg litt på vei 🙂

    Håper du får en superduper uke <3

 9. Marte sier:

  Hei Kamilla!
  Fantastisk inspirenende som alltid 🙂 jeg bare lurte på, er du aldri ute og drikker eller noe sånt? For nå har jeg vært på en real bytur og har dårlig samvittighet allerede 🙁

  • Kamilla K sier:

   Heihei! 🙂 Takk for det! Haha, hvorfor sov du ikke 04:04, det er det store spørsmålet her. Neida 😉 Jeg drar ikke ut på byen særlig ofte, gjorde det mer før. Men noen glass vin til maten, eller i bursdager, på vors, vennekvelder osv. det er mer min greie. Jeg skriver riktignok ikke om slikt her, for jeg ser ikke interesseverdien for andres del. Også er jeg veldig på den at jeg kjenner mine egne grenser, så jeg ville ikke drukket så mye at jeg hadde fått dårlig samvittighet eller fått dagen etter ødelagt. Nå vet ikke jeg hvor gammel du er, eller dine erfaringer med alt dette, men jeg tenker at det gjerne er noen faser de fleste går gjennom, og at du rett og slett må finne et sted der du er komfortabel 🙂 Så irriterende svar, men likevel 😉

 10. Ufattelig fin jakke 🙂 og grattis med perser! Du er god 😉

  Ha en nydelig helg søta <3

 11. Hanne sier:

  Livet ditt er så stor kontrast fra mitt.. Vi har nok de samme forutsetningene, jeg har hvertfall mange venner, bra studie og familie som elsker meg. Men det meste jeg gjør er å hate meg selv, spise og spy.. Beundrer balansen din i forhold til mat, skole, trening og venner. Noen konkrete tips?:-)

  • Kamilla K sier:

   Jeg blir så lei meg av å lese slikt 🙁 Det er så synd at det blir sånn for noen. Mitt beste, viktigste og mest konkrete tips er faktisk å oppsøke noen du kan prate med. Noen fagutdannede, som kan hjelpe. Jeg synes det er snodig hvor tabubelagt det er å gå til psykolog, eller få en annen form for hjelp, for menneskene som driver med dette er utrolig dyktige, og har så enorm kompetanse, og det er faktisk ikke bare-bare å finne ut av alt på egenhånd. Spesielt hvis en har havnet inn i en litt vond spiral, der det negative dyrker videre negativtet.

   Jeg har skrevet mange innlegg på bloggen her, om det å skifte tankegang og påvirke selvbildet sitt. Men for mange sitter det mye dypere enn hva jeg klarer å nå via noen innlegg i ny og ne.
   Sender deg en stor og god søndagsklem, Hanne. <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.