27 februar 2014 -- 6:56

Hallo i luken! Dere Oslofolk er sikkert fullt klar over hvor varmt det er her, og med bar asfalt, mildere temperatur og stadig lysere dager, vitner det om at våren faktisk ikke er så langt unna. Første vårmåned er jo mars, og den måneden snuser vi i hælene nå. 

Med det varme været som er nå, får jeg ekstra stor reiselyst. At Martin faktisk er på ferie, og sender eventyrlige sommerbilder, bekrefter bare saken. Vi hadde en helt herlig tur til London i sommer, og jeg lo godt da jeg så gjennom bildene i går. Deler noen av bildene/minnene med dere, så kan vi være reiselystne sammen. London er en sikker destinasjon for fine turer. Vel, hvis man har godt selskap da.

london1

Flyplassliv har blitt noe nytt, etter at jeg jobbet meg ut av flyskrekken. Før var det nedtelling til marerittet, nå er det kos! Dere som poengterer at det nesten ikke er veskebilder her lenger: dobbel Balenciagadose! 

london2

Blå himmel, en yogasvane, shorts og singlet, solbriller og blomst i håret… Godt liv!

london3

Bare gå rundt og knipse fine motiver, prate, le og nyte livet. I varmen.

london4

london5

london6

london7

Martiiiiiiin!

london8

Nomnomnom!

london9

london10

Iiiiiiiiis!

london11

Når man hører musikk fra en bolig, MÅ man jo begynne å danse. «Der kommer det noen…» Haha, trallala!

Ja, skal vi dra, eller?

Eventuelt bare dra til skole/jobb, og leke at det er en svært eksotisk destinasjon. Ha en fin torsdag!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  La oss dra! ÅH, det hadde vært fint det. Jeg har ikke vært på ferie (sett bort i fra en uke eller to på det deilige Sørlandet) på over 2,5år. Blir litt ferie og reise når jeg er ferdig på skolen håper jeg! 😀
  Ellers så driver jeg jo å reiser til Oslo støtt og stadig disse dagene, og det ER jo en litt små eksotisk destinasjon, sånn når man bor på Gjøvik..
  Jaja, ha en flott torsdag du også, frøken! 🙂

  • Therese sier:

   Det ble to kommentarerer ja. Lenge leve nettet på toget! Ta deg gjerne friheten til å slette den ene 😉

  • Kamilla K sier:

   Skal ikke kimse av Sørlandet 😉 Men ser poenget. Du får ta deg en velfortjent ferie når du har levert! 😉 Skal for øvrig heller ikke kimse av Oslo, hehe. Mye artig her. Håper du får en fin dag, Therese! Kommentarene fra deg er alltid så trivelige, setter pris på det 🙂

 2. Thea sier:

  Åh, ferie hadde vært digg nå! Har så lyst til å hoppe på et fly til Paris og nyte noen dager….men real life is calling – og sier at det har jeg verken tid, penger eller noe grunn til å gjøre nå 🙁 Men gleder meg til både København og New York innen mai er omme 😀
  Må bare si at jeg har blitt så inspirert av gåingen din at de siste dagene har jeg gått turer omtrent hver dag! Det er så digg, selv om jeg har brukt det som flukt fra å skrive eksamensoppgave, haha :p
  Håper du får en kjempefin dag 🙂

 3. Fine London og fine deg! Jeg har så lyst på fint vær, vil selvsagt reise også, men det passer liksom ikke så fint inn i planene akkurat nå. Men hadde virkelig nøyd meg med litt høyere temperatur og masse sol 🙂

 4. Martin K sier:

  Ååååå! Dette var helrig å se! Når jeg tenker tilbake på denne turen ler jeg høyt! Det var flotte dager med herlig selskap! Hurraaa! Gleder meg allerede til neste tur vi en gang skal dra av sted 😀
  Kanskje Mars eller Månen er neste stopp 😛 ? hihi
  Ha en fin dag, frøken Awesome!

  • Kamilla K sier:

   Han kommenterer! 😀 Me like!
   Oss to på månen, det kan jo ikke bli annet enn bra! Ellers tenker jeg kanskje København er en bedre idé?! Eller en norsk by?! Fjellet? 🙂 Oh, eller safari i Afrika?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.