5 februar 2014 -- 6:34

I går hadde jeg rett og slett en helt fantastisk dag! Fra morgen til kveld, ting bare funket så ekstra bra. Til og med FedEx-mannen var så hyggelig at jeg nesten ringte ham opp for å spørre om vi skulle være venner. Bare nesten da. Bachelorjobbing går så det suser, forelesning i markedsrett var bra (som alltid), fikk gjort masse småplukk, hadde en skikkelig god og tung treningsøkt, spiste digg mat… Ja, dere skjønner greia.

Hverdager. Jeg har sagt det før, men sier det gjerne hundre ganger til: å finne gleder i hverdagen er gull verdt. Det er flest hverdager i et år. I et liv.

IMG_4749

Han her. Igjen! I all slags vær – vi består.

IMG_4764

Går gjennom Frognerparken på vei til og fra trening. Fine og fredelige parken.

IMG_4773

Kryssordbilag slår alltid godt an. En herlig form for hjerneskjerping, i mine øyne. Og her matcher selvsagt kryssordene, kaffekoppen og pennen, haha.

IMG_4801

Sagene kirke. Mektig bygg. Også tatt på vei til eller fra trening en dag.

IMG_4803

Heisbilde, speilbilde, selfie. Kjær bildeform har mange navn.

IMG_4805

Bøy er gøy! Belte er det nye pelskrage. Og grimase er det nye smil.

IMG_4809

Dette fortjener nesten et eget innlegg. Dere kjenner vel til leverposteien min? Jeg hadde kun laget den med kyllinglever før, men så var jeg lysten på et annet dyr. Lam står fortsatt på planen, men denne gangen fikk det bli storfe. Og jackpot! Så utrolig godt! Trengte en litt annen væskemengde, så skal plotte det inn i posteiinnlegget i dag. Blir så glad når så mange av dere prøver, og innser hvor enkelt og godt det er!

IMG_4811

Fra søndag. Har blitt helt avhengig av kaffekos med Alexander. Rettere sagt: har blitt helt avhengig av samtalene vi har mens vi drikker kaffe. Skal gjentas i dag, gleeeeeder meg! Først venter bachelorjobbing og trening med Freddy. Gleder meg til det òg! Livet ass. Jeg har det godt.

Og dere. Dere er så herlige! Jeg blir så glad for tilbakemeldingene deres. Jeg tenker på det som om vi har blitt en skikkelig godgjeng her inne. Takk! Takk, takk, takk! Ønsker alle en strålende dag.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Eva sier:

  Det er et stort kryssord midt i Oslo-delen til Aftenposten i dag 😀
  Ha en fin dag, Kamilla!

 2. Tonekb sier:

  Jeg føler óg at vi har blitt en gjeng! Eller – at du har blitt litt venninne! Det er ikke verst, uten å faktisk ha pratet med deg eller sett deg. Men et vennskapsforhold jeg liker godt, for jeg får innmari mye gode tips og mange smil fra innleggene dine 🙂

  Kan ikke vente til mars, da skal jeg endelig lage leverposteien din! Skal selvsagt holde deg oppdatert på prosessen 🙂

  God dag til deg, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Så hyggelig! Det var snilt av deg å skrive 🙂
   Åh, hurra! Jeg gleder meg til å høre hva du synes. Og hvilken levertype du ender opp med å bruke 🙂
   Håper dagen din har vært, og er, herlig!

 3. Therese sier:

  Den leverposteien hørtes godt ut, skal absolutt se om jeg finner annen lever enn kylling – og prøve det.

  Håper du forresten har en strålende dag!:)

 4. Du er en skikkelig gledesspreder, Kamilla! Så godt å høre at livet går så det suser om dagen. Du er en av dem som har «lært» meg å sette pris på de små tingene i hverdagen og bare være. Nyte livet man har til det fulleste.
  Takk for at du inspirerer oss alle til å være lykkelige 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh! Så koselig av deg! 😀
   GULL at jeg har kunnet være med på å lære deg opp til det – det er en av mine kjernesaker!
   Selv takk, kjære deg 🙂

 5. Atlantean sier:

  Vurderer å prøve meg på å lage leverposteiet ditt! Både jeg og typen er litt over middels glad i leverpostei, så å lage et hjemme uten masse tulleingredienser hadde defintivt vert noe. Jeg får se om jeg får tid til helgen kanskje, og om jeg finner lever i frysedisken 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.