26 februar 2014 -- 6:35

Det er vel på tide med et aldri så lite matinnlegg igjen, eller hva? Ser jeg dere nikke? Så bra!

10

Egg, avokado med salt og pepper, økospekepølse, cherrytomater og sukkererter.

1

Tacosalat.

2

Kraftkokte grønnsaker. Dvs. gulrøtter og cherrytomater, kokt på kraft, med salt og pepper.

3

Cottage cheese, tyrkisk yoghurt, bringebær og mandelsmør.

7

Da jeg var på innvandrerbutikken her, og skulle kjøpe en bøtte med den vanlige tyrkiske yoghurten, grep innehaveren inn, og mente at jeg kom til å like denne mye bedre. Han er helskjønn og virker som et godt menneske, så jeg stolte på ham. Og godt var det! Mye bedre enn den andre, ikke like syrlig. Så hvis dere finner denne, anbefaler jeg å slå til. Her var den til og med fem kroner billigere enn den andre.

4

Synes disse fortjente et eget bilde. Avokado. Det blir ikke stort bedre.

5

Standard. Egg, bacon, paprika og sukkererter. Tyrkeren har helt utrolig gode paprikaer.

6

Pølser fra Grøstad (jeg foretrekker de ungarske) stekt med paprika og sukkererter. Som vanlig.

8

Pølserettrester og stekte egg.

9

Egg, avokado, spekepølse, cherrytomat, gulrøtter og agurk.

Håper dette kan inspirere. Spiser det jeg liker, så dere ser sikkert at mye går igjen. Ikke noe leverpostei i dette innlegget, fordi jeg ikke har laget på et par uker. Det skal forandres i dag. Har i det hele tatt svært mange planer for dagen, så det blir spennende å se hvor mange jeg gjennomfører. Har skrevet en liste, og har allerede planlagt å droppe flere av punktene, haha. Oooh! Også har Alexander bursdag i dag! *gledesdans* Vet dere, jeg har på følelsen at dette blir en skikkelig bra dag. Kos dere!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Astrid sier:

  Grøstad Gris har egen Facebookside. Det er så koselig å se grisungene løpe rundt i snøen 🙂

  https://www.facebook.com/pages/Gr%C3%B8stad/616463718381344?fref=ts

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha, åh, de er så skjønne 😀 «Hurra!!! Vårgjørme!» også står de samlet rundt en gjørmeklatt! 😆 Lo høyt av «forstår ikke hvorfor ikke alle bare kan sette pris på et realt gjørmehull.» Haha, genial side! Så utrolig mange herlige bilder, og tekster. TAKK for linken!

 2. Kristine sier:

  Mye godt, som vanlig! 😀

  Forresten; har du tips til noen gode kalsiumkilder dersom man ikke spiser meieriprodukter? Jeg spiser litt smør fra Røros i ny og ne, men ellers blir det ikke så mye i kostholdet mitt ser jeg. Er det lurt av meg å inkl. litt fet yoghurt ifh til fare for benskjørhet?

  Takk på forhånd 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg spiser cottage cheese, fet yoghurt og noe ost selv, så jeg ville selvsagt inkludert det. Har ikke satt meg inn i alt med kalsium, det er så mye informasjon. Vet for eksempel at spinat skal være bra, men samtidig inneholder spinat oksalsyre, som jeg har lest skal blokkere opptaket av kalsium i kroppen. Nøtter skal vel ha noe, men bør bløtlegges for bedre opptak, og for å redusere nivåene av fytinsyre. I tillegg må vel nivåene av vitamin-D være på et visst nivå, for at kroppen skal kunne ta opp kalsiumet. Så som du sikkert skjønner: jeg føler ikke jeg har kompetansen til å gi deg noen gode tips.

   Haha, tidenes minst givende svar?!

   • Kristine sier:

    Haha, da tror jeg at jeg gjør det enkelt og inkluderer noe yoghurt og cottage cheese, jeg 😀

    Håper du får en god dag videre! 🙂

    • Kamilla K sier:

     Håper ikke det var et hint til at jeg skal legge ut om opptaket av kalsium i meieriprodukter, for det er selvsagt også et tema. Spis og kos deg 😀 Det er mitt hete tips. Håper onsdagen din blir fin, Kristine!

     • Kristine sier:

      Haha, det skal du få slippe! 😀 Ikke lett å bli klok på alt det som skrives av de såkalte ekspertene overalt, men nøkkelen er vel å finne et kosthold som passer for meg og min livsstil. Ser ut til at du har fått det til på en bra måte! 🙂

      Takk for det, har hatt en finfin dag! Håper din har vært likeså 🙂

   • Linn sier:

    Herregud…jeg gir opp, Det virker jo helt håpløst å skulle gjøre noe rett. Dog er jeg imponert over kunnskapen du har..selv om det er forvirrende. Hehe.

    • Kamilla K sier:

     Jo, takk for det. Jeg synes bare det er interessant. Men ikke søren om jeg lever etter slike prinsipper, og det tenker jeg at svært få egentlig vil få noe godt ut av. Å spise sunt er noe jeg prioriterer, men når det skal bli så detaljfokusert vet jeg i hvert fall at det for meg ville gått utover livskvaliteten. Og da er det vel med ett ikke så sunt likevel?! 🙂 Tenker det er kjekt med kunnskap, men at en også kan være selektiv i hvor en setter lista for seg selv.

 3. Therese sier:

  Så mye herlig mat; deilig inspirasjon – takk!
  Hihi, hadde akkurat vært innom innvandrerbutikk før jeg dro fra Oslo forrige dagen, kjøpt (blant annet) den yoghurten selv, når jeg smatt innom her. Er forsåvidt helt enig, liker at den ikke er så syrlig. Og at den var billig. Nom.

 4. Gleder meg allerede til neste måltid tihi! 🙂 I går da vi ar og handlet gikk jeg rundt og pekte på alt jeg gleder meg til å spise når mini er ute av magen, røkelaks, spekemat og deilige oster – vi spises om ca 6 uker 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.