24 februar 2014 -- 6:35

Skal jeg begynne å blogge på fransk, kanskje? Neida! Men god morgen til dere alle! Mandag! Tittei!

godmorgen

Haha, noen satt igjen med dette på film, fordi jeg hoppet foran kameraet på trening, da et løft skulle filmes. Kunne vel ikke blitt en bedre start på den filmen?! Og er det bare jeg som øyner den vektskiven som ser rosa ut? Vel, det er dessverre bare lyset. Det er en 25 kg-skive, og den er som alltid: rød. En dag, dere…

Å, jeg er skikkelig gira nå! Ikke så rart – det er jo mandag! Dagen er energigivende i seg selv. Vi er så heldige, som får starte på nok en uke. Det er litt av en gave, det å kunne sitte på søndag og planlegge den kommende uken. Å nærmest være garantert at man får en morgendag. Har dere tenkt over det? Jeg synes det er helt konge, at vi har muligheten til å drømme om fremtiden vår, og at det faktisk er realistisk å tenke at vi skal leve om ett år, ti år, tretti år, femti år… Jeg føler meg i hvert fall veldig heldig.

godmorgen1

Min uke ser ganske lik ut som alle andre uker, samtidig som den er litt annerledes. Haha, fin setning. Skole, trening, sosialt liv, mat og søvn. Det er liksom det det går i. Og det er det jeg liker å drive med. Kan ikke få sagt nok hvor lønnsomt det er å skape seg en hverdag en ser frem til å leve. At hver dag blir en dag å glede seg til.

Om en liten halvtime retter jeg kursen mot campus. Kjolen er på, Balenciagaen er pakket, termokoppen skal fylles opp, og humøret er knall. Føler meg sikker på at dette blir en bra dag. God mandag!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Kristine sier:

  Digger mandagsinnleggene dine, må alltid titte innom for en god start på uken 🙂

  Håper dagen din blir fin!

 2. Tonekb sier:

  Gooood mandag, Kamilla! 🙂

  På fredag kl 13 er jeg ferdig med eksamen, så denne uka håper jeg går fort som svint! Kan ikke uttrykke klart nok hvor mye jeg gleder meg til helg 😀 Så denne uka skal jeg gjøre til noe av det mest produktive og effektive som er overhodet mulig!

 3. Therese sier:

  God mandag, frøken! 🙂 Tror dette blir en (lang og) fin dag – har allerede toget inn mot Oslo siden kl 6.30! Driver med observasjonsstudie i sammenheng med masteroppgaven ; heldigvis er det kjempeinteressant så er verdt de lange togturene hver dag!

 4. Ha en nydelig mandag 😀

 5. Hanne sier:

  Blir glad av å lese 🙂

 6. Elise sier:

  Det er faktisk obligatorisk å bruke mandagsmorgenen på å lese ditt og fotballfruens mandagsinnlegg. Godt humør i store doser – me like. Men du har ikke allerede trent når du skriver innlegg kl 06.35 en mandag, eller? Det er i såfall helt vilt!

  • Kamilla K sier:

   For en varmende kommentar! Nå smiler jeg godt 🙂 Tusen takk! Neeeinei, trener mer eller mindre aldri om morgenen lenger. I dag har jeg vært på jobb fra 07:30, så det blir trening om noen timer 😉 Håper mandagen din er fin, Elise 🙂

 7. Charlotte sier:

  Hva jobber du som ved siden sv skole? 😀

 8. m sier:

  Ha en strålende dag og uke, frøken! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.