19 januar 2014 -- 17:00

Dette har vært en helt fantastisk god treningsuke! Svever nesten litt over bakken, på en glede- og mestringssky. Jada, det finnes. Å gå inn på Magnat føles som å gå inn i en egen boble. En fin en.

Mandag: PT-time. 100 kg knebøy! Pers! La oss alle ta en gledesdans for det! Før det, ble det repspers på 90 kg og 95 kg. La oss ta en gledesdans til! Jiiiho!

1

1) Mobilitetsfest før timen. 2) To spørsmål: når begynte jeg/vi å bruke låser? Og hvor mye veier de? Det er jo faktisk over hundre kilo, med de låsene. Ikke at jeg har tenkt til å regne med dem, men…

Tirsdag: Hurra for gode sett med benkpress. Takk til bror, som passet på. Bra økt.

Onsdag: Heihei, rykkbøypers! Dette går så det suser. Rykkmarken kommer seg også, den setter virkelig grepsstyrken på prøve. Grepsstyrken kommer seg også, når vi først er inne på det. Også får jeg skylde på Astrid (som har lest bloggen så lenge at jeg nesten lurer på om jeg bør pensjonere meg) for at jeg ikke tok den siste øvelsen på planen. Skravlemuskelen ble prioritert. Og hyggelig var det!

2

Rykkmark. Mark med rykkgrep. Også kaldt bredt grep. Tungt og gøy!

Torsdag: Bra økt, intet nevneverdig skjedde. Annet enn at jeg nesten gjespet kjeven ut av ledd.

3

Pauseposisjon.

Fredag: PT-time. Tjohei, markløftpostei! Både 110 kg, 117,5 kg og 120 kg gikk opp uten problemer. Slikt liker jeg. En film av 120-løftet finnes. Kan fikse den til uken. Også virket det nesten som om både bror og Fredrik synes at jeg hadde dårlig humor. Selvsagt ikke enig. Fant også ut at jeg skulle til timen på Magnat, i slaps, snø og vind. Det er bare på andre siden av byen… Endeløst med gode idéer her i gården.

Lørdag og søndag: Ingenting, tingeling. Tro det, eller ei.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Astrid sier:

  Neineinei, ikke bli bloggepensjonist! Innså nå at jeg kanskje virker en smule stalker.. Haha!! Er jo så glad i denne bloggen:) Takk for en koselig (skravle)økt!:D

  • Kamilla K sier:

   Neida, blir ikke kvitt meg så lett 😉 Synes bare det er superstas at du er glad i denne bloggen, for jeg er det selv. Også er det ekstra fint når noen som har fulgt bloggen så lenge, viser seg å være så ålreite! Takk selv, Astrid 🙂

 2. Åååå, du er så flink! 😀 Og SÅ sterk! Haha, digger at du skrev det om at låsene også veier noe 😛 Søte <3

  • Kamilla K sier:

   Takk, takk, takk 🙂 Gøy, dette her!
   Haha, digger når slike småting blir lagt merke til 😆 Men de må jo veie bittelitt?!
   God kveld til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.