18 januar 2014 -- 10:01

Fikk spørsmål om jeg kunne skrive mer om hverdagen min. Hvis en ser bort i fra spising og soving, har jeg drevet med tre ting denne uken: skole, trening og vennelek. Flaks at jeg digger alle de tingene. Og den store bonusen er at alle stedene er arenaer der jeg møter så mange herlige mennesker! Ironisk nok er det ikke bilde av noen mennesker i dette innlegget, haha. Ikke engang en selfie. Og ingen natur! Har gått et par turer da, men de har ikke vært i skogen. Dette må være interessant å lese…

IMG_4596

Tilbringer ganske mange timer her. Vel, innenfor da…

IMG_4581

Og så går gjerne turen hit… Det er så gøy å bli sterkere, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

IMG_4563

Det finnes alltids tid for byvandring og kaffekos. Avhengig av gode samtaler, med oppegående folk.

IMG_4597

Markedshøyskolen all over the place.

IMG_4584

De beste festene er Eleikofestene!

IMG_4580

Jeg er av de som jobber mest effektivt når jeg sitter helt for meg selv. Markedsrett er gøy!

IMG_4598

Og så går turen tilbake hit igjen. Beste campusen, kanskje bittelitt subjektivt sett…

God helg da, dere! Her er det skole som dominerer dagen. Vet jeg skriver lite om skolen, men den dominerer stort sett hver dag. Leverte inn andreutkastet til bacheloroppgaven i går, så er en smule spent på tilbakemeldingen. Er så glad i å lære! Vil helst kunne alt, om nesten alt. Godt liv!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.