15 januar 2014 -- 7:22

På søndager fikser jeg kalenderen for den kommende uken, og på søndag ble jeg sittende og tenke på hvor heldig jeg er, som kan fylle hver dag med ting jeg liker. Skole, trening, jobb, sosialt samvær, turer, fotografering, blogging, god mat, masse latter, fine samtaler… Ting som innebærer å gjøre ting jeg liker, og å omgås med fine mennesker. Liker dette.

IMG_4548

Every day is selfie day.

IMG_4547

Alexander (og Magnus) og jeg har fått oss nytt favorittsted. Te, kaffe, vann, godt selskap og fine loungeomgivelser.

IMG_4549

På vei ned fra Grefsenkollen. Skog, byen, fjorden og soloppgangen. Fine ting å hvile øynene på.

IMG_4564

La ut et markløftbilde på Instagram, og en kommenterte at det var Eleiko-sandwich med topping! Slik humor gir poeng i min bok, haha. Her fra mandagens løftemoro, etter 100 kg i knebøy(!!!!!!!!).

IMG_4550

Mer magisk natur – sjekk soloppgangen treffer toppene der borte! Maridalsvannet i midten.

IMG_4563

Kaffekos. Alexander var on fire med metaforer i går. Perfekt samtalepartner.

Nå må jeg komme meg til skolen. Deilig å være i gang igjen. Senere går turen til Magnat, gleder meg! Ha en fin onsdag!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Så herlig å høre. Det er viktig å nyte de fine tingene i livet, og fokuserer på hvor heldig man er som får oppleve fine øyeblikk!

  Ha en fin uke!

 2. H sier:

  Oi den caféen så utrolig fin ut!! Selvom vi bare kan se bordet da, hihi. Fine bilder som alltid KK, spesielt det fra Grefsenkollen og Maridalsvannet! Mye på planen for tiden, men jeg leser!! Klem <3

 3. Thea sier:

  Haha, nå måtte jeg le! Jeg planlegger også hver søndag, og elsker å plotte inn nye aktiviteter. Og følelsen av å markere det som gjort, herlig! *weirdo* tendenser:p Liker å planlegge forelesninger, hva jeg skal lese, når jeg skal trene, jobbdager og når jeg kan møte de fine vennene mine <3

 4. Silje sier:

  Fine Kamilla <3 Alltid like blid og herlig! Elsker å klikke meg inn på bloggen din, og jeg elsker at du finner noe skjønt ut av alle situasjoner. Det inspirerer meg på så mange måter. Du skulle bare visst:)

  100 kg i knebøy!! Wee, du er flink.. "klapper".. 🙂

  Håper du får en fin fin lille lørdag, klemmer fra meg!

  • Kamilla K sier:

   Åh, Silje, du er så god! <3 Jeg elsker å følge med på det du driver med, og jeg blir like imponert over deg, hver eneste dag. Tror ikke du gir deg selv nok ros for hvor modig og dyktig du faktisk er!

   Tuuuuusen takk for så gode ord! Jeg er så glad vi har "funnet hverandre", hvis du skjønner. En stor digital klem fra meg til deg <3 Håper dagen din blir fin, og at lillelørdag var topp! 😉

 5. Silje sier:

  Mente torsdag, lille lørdag er jo ferdig! Kom på det akkurat idet jeg klikket på SEND, hihi:)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.