6 januar 2014 -- 6:32

Nå må vi snart gå en annen runde. Maridalsvannet (via Sandermosen) er flott, og turen rundt er veldig fin, både for øynene og beina. Men antallet runder begynner å bli drøyt høyt. Nøklevann i Østmarka og Maridalsvannet i Nordmarka/Lillomarka. Kan vel gå i blinde rundt begge. La oss ikke teste den teorien, men dere skjønner poenget – jeg har gått og løpt begge turene svært mange ganger. I sommer var vi så flinke til å variere turene. Ullevålseter, Barlindåsen, Vettakollen, Øyungen, Mellomkollen, Lilloseter… Og så ble det hakk i plata, og vi har gått i sirkel rundt Maridalsvannet siden. (Jeg vet sarkasme funker dårlig på papiret, men jeg velger å overse det.)

Det har selvsagt noe å gjøre med at vi bor slik at turen rundt Maridalsvannet nærmest er selvsagt, men vi får finne på noe lurt. Litt av et luksusproblem, får en si. Når vi først snakker om luksusproblemer – jeg hadde med meg kamera på turen. Ti poeng til den som klarer å gjette om batteriet var i kameraet, eller om det sto igjen i laderen… Hehe. Men det var så fint lys, så selv om bildekvaliteten ikke er det helt store, vil jeg gjerne dele litt Oslonatur.

1

2

3

4

5

6

7

Se, Ingrid er helt på jordet! Humor… Det ble 18 km, med våre lærerike samtaler.

Nå nytes kaffe og avis, før jeg tenkte å tusle en liten tur. Så venter en svart topshopkjole og en rosa Balenciaga på meg. Skal pusle litt her hjemme, før kaffe med Alexander står på agendaen. Senere går ferden til Magnat, for time med Fredrik. Det minner meg om et innlegg jeg skal skrive, om faktorer for fremgang. Gjør det med en gang, så tar vi det i morgen. Ha en fin uke! Tenk! Vær bevisst! Ta gode valg!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Therese sier:

    Ser ut som en flott tur!:)
    Bare lurte, lager du fortsatt artige juicer? Og har du eventuelt noen spenstige kombinasjoner og dele? 😀
    Håper forresten at du har hatt ei fin jul, og at det nye året har vært toppers så langt! Er jo evigheter siden jeg har lagt igjen et lite hei – men jeg har såvidt snoket innom i ferien! 🙂

    Ha en flott dag, Kamilla! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.