16 januar 2014 -- 6:28

Hei og god morgen! Jeg gikk gjennom en del naturbilder, for å se om jeg hadde et jeg synes egnet seg til å bestille på lerret. Ble sittende og se på bilder fra fjorårets skogsturer med Ingrid, og fikk et aldri så lite sommersavn. Det er fint ute nå også, men når det ikke er fullt snødekke, og heller ikke særlig mange farger, er det ikke like mye flott å hvile øynene på ute. Derfor er en aldri så liten liten «throwbackthursday» på sin plass i dag. Fin Oslonatur.

1

3

4

Hell i uhell. Uheldig at den døde, men heldig for bildet at det skulle skje i en så dramatisk posisjon.

5

6

Utsikten fra Barlindåsen, på en knallfin dag. Marka, Maridalsvannet, Oslo, Oslofjorden… Kunne stått der hele dagen.

7

En dehydrert KK finner løsning på problemet.

8

Ingrid – the hoppedame.

9

10

11

12

13

Har klatret opp på den stubben der ganske mange ganger.

14

Det samme gjelder denne «stubben». Gleder meg til å gå opp dit igjen, til våren/sommeren. Dvs dra med meg alle jeg kjenner. Ikke langt å gå, og et veldig fint sted å vise frem.

15

Ingrid – the blomsterbarn.

16

Tjohei, skogstur er gøy! Må opp til Mellomkollen igjen i 2014, i finere vær.

Ah, kjenner jeg gleder meg veldig til de kommende skogsturene dette året. Absolutt en prioritering som står høyt opp på min liste. Dere skal selvsagt få være med, via bloggen. Blir bra! Noe som også blir bra, er denne dagen. Skolearbeidet er så gøy nå, og om noen timer skal jeg sprelle rundt på Magnat. Ha en finfin dag, godeste lesere.

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Pernille sier:

  Du har en så fin og inspirerende blogg, kanskje en av de fineste når sånne innlegg som dette dukker opp.
  Jeg lurte på om du har laget en guide til Oslomarka før? 🙂

 2. Maja sier:

  Hipp hurra for skogsturer! 😀 Det er få ting som er så balsam for sjelen som en herlig tur i naturen, enten alene med egne tanker eller musikk på øret, eller med godt selskap. 🙂

  Nå er forresten første økt på Sats offisielt gjennomført, og det var STAS! Hohoho! Meldte meg inn i går, dro rett på trening etter jobb, og gikk rett inn på Sats-appen og booket inn tre gruppetimer OG time med PT etterpå. *gira*

  • Kamilla K sier:

   Woho! Så gøy 😀 Nå kommer det til å gå unna, Maja! Håper du er fornøyd så langt, og at det fortsetter i samme baner! 😀 Hurra for SATS!

 3. Hanne sier:

  Hihi, jeg kjenner den hesten!

 4. Tina sier:

  Kan du fortelle litt om hvordan det er å studere på Markedshøyskolen?
  Kunne muligens tenke meg å studere reiseliv der, men er veldig usikker, bl.a. siden det koster penger.
  Hvordan er det å studere der i forhold til andre steder (ser du har studer på HiVe også)? Hvordan er studiemiljøet?

  Veldig fine bilder forresten 🙂 Digger bloggen din!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg har skrevet litt om det før, her: http://kamillak.com/2012/03/markedshoyskolen/ Det er riktignok ganske lenge siden, men jeg trives fortsatt veldig godt. Jeg har trivdes som plommen i egget alle de tre stedene jeg har studert 😉 Studiemiljøet er jo veldig hva man gjør det til, men jeg opplever i hvert fall et veldig godt samhold på MH. I tillegg er det fine lokaler, perfekt beliggenhet og mange gode forelesere.

   Takk for det!

   • Tina sier:

    Takk for svar!
    Det frister veldig å studere i Oslo, men jeg sparer jo penger ved å studere et annet sted, så jeg må finne litt ut av ting.

    Er du på ditt siste år på MH nå?

    • Kamilla K sier:

     Null problem 😉 Bare å spørre mer.
     Jeg går tredjeåret nå, ja 🙂

     • Tina sier:

      Hei igjen!
      Har du jobb ved siden av studiene? 🙂
      Jeg kjenner det frister litt å studere på MH, men er som sagt veldig usikker med tanke på penger.

      • Kamilla K sier:

       Heihei! Det har jeg 😉
       Ja, du får jo et noe høyere studielån ved å studere privat.
       Jeg er knallfornøyd med MH i hvert fall, og kan absolutt anbefale det hvis du interesserer deg for fagområdet!

 5. Ingrid sier:

  Kribler i hele kroppen når jeg tenker på alle turene vi skal gå til sommeren!!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.