17 januar 2014 -- 6:35

Litt matinspirasjon på en fredag, det passer vel fint.

1

Grønnsaker (squash, paprika, hvitløk og cherrytomater) kokt opp på lammekraft. Spekeskinke, avokado med salt og pepper, og brokkoli.

2

Tacotallerken.

3

Omelett med spekeskinke og ost, pluss tomat og agurk.

4

Eggerøre, røkelaks (fra Sjøveien – helt fantastisk god), avokado og paprika.

5

Fire favoritter.

6

Stekte egg og stekte grønnsaker (gulrot, squash og paprika).

7

Standard. Egg, bacon, agurk, tomat og kaffe.

9

Egg, brie, gulrot og tomater.

10

Mandelsmør. Fortsatt en favoritt.

12

Fikk spørsmål om salt i går. Her er det jeg bruker. Koster 36 kg for 1 kg, på helsekosten. Uraffinert, litt grått, velsmakende og ikke minst inneholder det alt det skal.

God helg!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Jeg blir ihvertfall inspirert 😀 Ha en finfin fredag Kamilla:)

 2. Astrid sier:

  Jippi! Matinnlegg!:) Flott med inspirasjon. Ha en fin dag!

 3. Tonekb sier:

  Mmmm nam nam nam!

  God helg!

 4. Ida sier:

  Åååh nå ble jeg sulten 🙂

 5. astrid sier:

  Lagde mandelsmøret nå nettopp, NAM! 😀 Det skal jeg jammen lage flere ganger!

 6. Thea sier:

  Nam! Røkelaks er virkelig noe av det beste jeg vet 😀 Ettersom du er en liten guru (hehe), så lurer jeg på om du vet om avokado er vanskelig for magen å fordøye eller noe sånt? Får alltid vondt i magen, og blir kvalm når jeg får i meg så lite som en skje avokado :/ Og det som er så godt!

  • Kamilla K sier:

   Røkelaks er fantastisk godt! 🙂 Og den fra Sjøveien er bare… FOR god!
   Høres ut til at magen din ikke er begeistret for avokado i hvert fall, så å holde seg unna er nok smart. Vet at flere småbarn reagerer på det, men er ikke helt sikker på hvorfor (har heller ikke tatt meg brye å undersøke enda). Kan tenke meg det er noe med enzymene/syren som ikke er så lett for kroppen å bearbeide. Hvordan er det med andre steinfrukter da? Kan være noe der… Avokado er superdigg, så skjønner at det er kjedelig å reagere slik.

   • Thea sier:

    Men da skal jeg prøve meg på den røkelaksen 😀
    Hmm, nei jeg kan ikke huske å ha fått vondt i magen av andre steinfrukter. Men men, jeg kan jo spise alt annet av frukt og grønt så det er ikke noe problem, bare litt dumt fordi avokado er så godt 🙂 Da er det vel meg og småkidsa som ikke får spise avokado da, haha!

    • Kamilla K sier:

     Do it! 🙂
     Hehe, det er det nok. Du kan jo prøve igjen om en stund, og se om du fortsatt reagerer likt. Men jeg ville holdt meg helt unna for nå, for å gi magen fred.
     God helg, Thea!

 7. Like inspirerende som alltid! 🙂 Ha en fin dag, kjære navnesøster 🙂

 8. Linn sier:

  Har du noen gang tenkt på hvor mange egg du har spist i løpet av en uke, en måned eller et år? hehe!! Og med det så lurer jeg på om du noen gang har tenkt på å skaffe deg høner?

  Vet denne kommentaren ble skikkelig rar altså :O

  • Kamilla K sier:

   Haha, digger slike kommentarer! 😀
   Har aldri tenkt over det nei, men det hadde jo vært gøy å loggføre egginntaket for en måned, og se hva antallet endte på 😉 Høner hadde vært ganske kult, men det får eventuelt vente til jeg bor i eget hus, med hage. Er mer gira på å få kontakt med en gård som driver økologisk, og kjøpe egg derfra. Så vet du det 😀

 9. Line sier:

  Den grønnsakssuppa kokt på lammekraft så himmelsk god ut. Supper er undervurdert! Liker mat-innleggene dine, jeg får vann i munn. Bare synd jeg ikke tåler egg, det er vanvittig godt!

  Ha en herlig helg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   IKKE TÅLER EGG 🙁 Åh! Jaja, jeg spiser sikkert eggekvota di, hehe.
   Jeg er vanligvis ikke noe suppemenneske, men å ha kraften flytende og grønnsakene hele, det funka bra 😀 Superdigg!

 10. Ragnhild sier:

  Masse masse masse godt her!! Blir så glad av alle fargene. Og all avoksdoen. Har dilla for tiden og har funnet helt perfekte økologiske på Meny.
  God helg Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Så herlig, Ragnhild 😀 Avokado er suuuuuperdigg, og for en genial sak næringsmessig! Namnam, for både smaksløker og kroppsfunksjoner 🙂
   Håper helgen din har vært bra!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.