21 januar 2014 -- 6:55

Goooood morning!

I helgen fikk jeg bare én helgedag, så da tok jeg like gjerne en ekstra en i går. Resten av uken kommer til å gå i ett, og jeg er av de som gjør det meste jeg kan for å unngå stress. Dermed passet det perfekt å kunne tilbringe noen timer på kjøkkenet på starten av uken, slik at tidkrevende ting står klart. Forelesningsforberedelser for den neste uken er også i boks. Deilig å føle seg helt med.

1

Mandelsmør må man ha. (Oppskrift)

2

Skulle en tur på butikken (som er rett over veien), så da gikk jeg like gjerne en omvei på litt over en time. Gikk og gliste som en tulling, og svevde nærmest litt over bakken. Mandagslykke! Livslykke!

3

Kom meg omsider på butikken, der én ting sto i fokus: bacon! Kan ikke lage kyllingleverpostei uten.

5

Og mens leverposteien (oppskrift) sto og putret, passet det perfekt å lage litt…

6

Jordbærgelègodis av jordbær, biffgelatin, stevia og sitron. Igjen: ikke lag den med bringebær. Jeg skal ta bilder, og få ut jordbærversjonen – mye, mye bedre.

7

Bland godt, og – tada! Kyllingleverpostei med bacon, det er ingen dum ting å ha stående. Supermat.

8

Fikk gjort utrolig mye skolearbeid i går. Liker å møte ordentlig forberedt til forelesninger.

9

Gikk en tur på Notabene i går også, for å kjøpe en bok vi i minibokklubben skal lese, så da slo jeg like gjerne på stortromma med noen nye tusjer. Martin har de samme, men nå kan han endelig få ha dem i fred i forelesning, uten at mine labber blander seg.

10

Veien til Magnat føles stadig kortere, nå som jeg har gått den noen ganger. Tar fortsatt ca. 80 min, men jeg opplever det mer som 20 min. Podcast, telefonsamtale med Ingrid, god brøyting og deilig temperatur. Kjekt når forholdene ligger så godt til rette.

11

Vel fremme var det tid for å ta noen perser. Frontbøypers og markløftpers i boks! Her har jeg altså latterkrampe, med 125 kg i hendene. Fredrik konkluderte med at jeg måtte være full, haha. (Håper dere skjønner at det er tull.) Lo av omtrent alt i går, og en knallgod økt gjorde ikke humøret dårligere.

12

Vel hjemme lagde jeg matpakke for i dag og i morgen, før det var natta-tid. Ja, også fikk jeg ny hårfarge i går. Den skal visstnok tones ut ganske raskt. Dere ser kanskje ikke noe forskjell på bildet, men jeg kjenner meg knapt igjen i speilet.

Helt topp lørdag på en mandag! Superproduktiv og rolig dag. Koste meg fra ende til annen, og lo så mye. Skal snart rette snuten mot forelesning, så jeg må nesten avslutte nå, for å rekke avislesing før jeg drar. Håper deres uke startet like bra som min, og at den fortsetter i samme bane. Hejhej!

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Så herlig!!:-) Du slutter ikke å imponere, er spesielt imponert over hvor sterk du er!!
  Og håret så kjempefint ut forresten!:-)

  Har du noen tips til podcaster?:) og hvor laster man ned disse? haha, har faktisk aldri hørt på en podcast, men ser for meg at det er kjekt når man går lengre turer f.eks 🙂

  Ha en fin uke videre!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for store og gode ord! 🙂 Jeg holder på med et podcastinnlegg, så der kommer du til å få noen tips! Laster ned i iTunes 🙂 Det er et genialt konsept!
   Ha en fiiiin dag!

   • Linn sier:

    Supert, gleder meg!!:-D har forresten allerede testet ut bringebær-versjonen av gele-godteriet, og synes den var veldig god!:-)

    • Kamilla K sier:

     Så bra 😀 Det er godt mulig flere vil foretrekke bringebærversjonen altså, men med et par nye detaljer synes jeg den nye er hakket bedre. 😉 Knall at du likte den uansett!

 2. Tonekb sier:

  Wow, du er utrolig dyktig! Jeg er imponert!

  Håper uken blir kjempefin – det blir den nok med så god tilrettelegging!

 3. Tonekb sier:

  Forresten – er så nysgjerrig på den leverposteien din. Kan den sammenlignes med noen av de vi finner i butikk – i så fall, hvilke(n)? Skal så absolutt teste den ut selv, må bare legge eksamenskjøret bak meg først.

  • Kamilla K sier:

   Jeg tror aldri jeg har smakt kyllingleverpostei fra butikken før, så det blir vanskelig å svare på. Av andre leverposteier synes jeg vel egentlig ingen er sammenlignbare, med mindre vi kun snakker om utseende og konsistens 😉 Men vi spiser det vel pga smak og næring. Prøv! Jeg har jo laget denne mange, mange ganger nå, det hadde jeg ikke gjort om den var vond.

   • Therese sier:

    Jeg kan absolutt bekrefte at den ikke er vond! Har laget den flere ganger selv, og ga den tilogmed i julegaver. Den har blitt godt mottatt både her i huset – tilogmed den kresene kjæresten synes den var god. I tillegg ble den spist opp hos mamma, svigers og tante! Anbefaler deg å prøve den! 😀

    • Kamilla K sier:

     Oooo, så kult at den har slått så godt an hos deg og dine, Therese 🙂 Det er kult! Jeg er så fornøyd med den – virkelig en slager.

 4. Mette sier:

  For et herlig menneske du virker som 🙂
  Hva bruker du egentlig mandelsmøret til? 🙂 Det så kjempegodt ut. Tror kanskje jeg må prøve det 🙂

  • Kamilla K sier:

   Wow, så hyggelig av deg! Takk! 🙂 Smiler, her jeg sitter på trikken.

   Jeg blander det med cottage cheese, dypper eple i det, har det på banan, eller favoritten: med skje, rett fra glasset. 🙂 Anbefales!

 5. Astrid sier:

  Du et helt rå!!! Fytti! Kudos:D Har store planer om å prøve den leverposteien din snart:)

 6. Ingrid sier:

  Holy smokes! 125 kg?! Way to go.:)

 7. Irene sier:

  Herregud, jeg blir bare så glad og motivert av å lese bloggen din! Det er utrolig at du klarer å glede deg over hverdagens små ting. Skjønner ikke hvor du har all den positiviteten fra, og skulle virkelig ønske jeg også klarte å le og kose meg med hverdagsgjøremålene. Dette skal jeg prøve å bli bedre på!! Takk for en glad og motiverende blogg!

  • Kamilla K sier:

   Neimen, så herlig a! 😀 Nå ble jeg ekstra glad! Gøy å kunne spre glede 🙂 Du merker kun forandring hvis du prøver, og hverdagsgleder er noe som påvirker livskvaliteten i svært stor grad, så det er absolutt en lur ting å jobbe med 🙂
   Tusen takk for en så herlig kommentar!

 8. Eirin sier:

  Vet du, du virker som verdens herligste jente, Kamilla! Så blid og glad og lykkelig. Du har virkelig funnet din måte å leve på du, og det er vel egentlig det viktigste vi gjør!?
  Du inpirerer i alle fall meg, masse masse masse! 🙂 Jeg har lært mye av deg!

 9. Henriette sier:

  Veldig klar for jordbærgelatingodisoppskrift! 😉 Laga med bringebær i går, men det blei litt veldig surt 😉

 10. Kari sier:

  Spiser du ikke for mye kjøtt? Og hvilken kjøttdeig bruker du? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.