30 januar 2014 -- 6:40

God morgen, godgjengen!

Mens jeg trente på tirsdag var jeg helt fjern, tenkte kun på bacheloroppgaven, og skrev notater på mobilen underveis. Anbefales for øvrig ikke, det ble bare surr. Både økten og notatene. Hadde møte med veileder i går, der vi var passe nervøse for om vi skulle få klarsignal til å sette i gang, eller ikke. Tilbakemeldingen var over all forventning, og vi fikk godkjent. «Dere kan bare kjøre på!» Vi hadde til og med gjort for mye, haha. Bedre det. Er i hvert fall skikkelig lettet, det føles godt. Nå kan moroa begynne. Det er mulig jeg kommer til å spørre dere om å svare på et aldri så lite spørreskjema, men det tar vi etterhvert.

Hadde tenkt til å legge ut et matinnlegg i dag, men jeg har tydeligvis vært litt dårlig til å ta bilder i det siste, så jeg har sånn ca. bare bilder av egg og avokado. Da deler jeg heller en løftesnutt. Har som nevnt filmet en hel del i det siste, så jeg får vel dra frem de ikke-eksisterende redigeringskunnskapene mine, og snekre sammen en liten treningsvideo. Enn så lenge får denne holde. Videoen er fra 17. januar, så den er ikke helt fersk, men det får gå. Markløft. 120 kg.

Jeg får aldri med meg løftet når jeg ser den, det er så mye annet å henge seg opp i: den lille vuggingen jeg gjør før løftet, at Fredrik matcher fargene på vektskivene så mistenkelig bra, ser ut som sokkene mine holder på å falle av, og ikke minst: hvor utrolig god koordinert high-five som finner sted på slutten! Skulle tro vi hadde gjort det før.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. BlåbærPolitiet sier:

    Det her ser jo ikke bra ut! Du kan ikke løfte 120 kg på den måten. Skamme seg!

    • Kamilla K sier:

      Hahahahaha, jeg leste kommentaren før jeg så hvem den var fra. JEG VET! Det er så teit at den prioriteringen liksom er feil. Tenk så fint 120 kg faktisk kunne sett ut…

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.