4 januar 2014 -- 9:48

Heihei! Lesertallet øker en del for tiden, så velkommen til alle nye! Dere gamle – dere vet jeg digger dere. Det er så gøy å ha så herlige lesere. Jeg skal gjøre mitt for å fortsette å spre inspirasjon og reflekterte tanker, som jeg tror vi alle har godt av å bli påminnet. Har allerede flere utkast liggende, og tar også i mot ønsker. En spurte meg om hva jeg heter på Instagram, og der er brukernavnet mitt @kamillako. kamillak er tatt av en som har lagt ut ett bilde – for førti uker siden. Litt snurt for det, haha. Apropos Instagram, her kommer noen av mine siste bilder på den fronten, pluss noen ekstra.

0

Alexander og jeg ble vitne til denne vakre solnedgangen, en ettermiddag på Tjuvholmen.

1

1) Du bestemmer. Er den/du blid eller lei? 2) Ettermiddagstur med Martin. 3) Løftefjes! 53 kg rykkbøy. Det var så gøy å ha med Tor-Arne til Magnat. 4) Vitamin Well sin julegave til meg! Takk!

2

Nordmarka, i sin fredelighet. Ingrid og jeg løser mange samfunnsproblemer her, hehe.

3

Hvervenbukta! Liker å være ved vannet, til tross for at jeg ikke den ivrigste baderen. Det er noe rolig og mystisk med noe så stille og stort. Et eget univers under overflaten.

4

Støtter ikke tagging, men denne var i hvert fall litt mer meningsfylt enn en haug med initialer. (G, husker du da vi kjente flere av disse taggerne? Tenk hvilket miljø vi kunne havnet i.)

5

En av mange herlige solnedganger over Oslo den siste tiden.

Nå har jeg oppdatert min kjære iPod shuffle, som jeg fikk av bror til jul, så da stikker jeg på trening, for å se om spillelisten er så perfekt som jeg ser for meg at den er. God helg!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Siv sier:

  Alle burde lese bloggen din! Du er så inspirerende på alle måter! 😀

  Kanskje du kunne ha lagt ut spillelistene dine, hvis du ikke har gjort det allerede? 🙂
  Ha en super dag!

  • Kamilla K sier:

   Så hyggelig av deg! 🙂 Tusen takk!
   Kan godt legge ut noen av mine favoritter, men jeg må advare: jeg har ganske sære preferanser når det kommer til treningsmusikk. Det går for det meste i rap og barnesanger… Haha 😆 Har lagt ut noen musikktips tidligere også.

   God helg! 🙂

 2. Veronika sier:

  Gleder meg ekstra til å komme til fine Oslo nå når du viser sånne bilder 🙂

  Om du kunne hatt noen innlegg om enkelte styrkeøvelser hadde vært gøy å lese om! Eventuelt video eller noe 🙂 Det er så mye feilinformasjon på nettet og dessverre også PT’er som lærer bort feil.

  • Kamilla K sier:

   Yey 😀
   Hm… Jeg blir vel bare nok en feilkilde, og det ønsker jeg ikke å være. Teknikk er vanskelig å lære over nettet, ettersom vinkler og posisjoner er vanskelige å se, for å sikre korrekt teknikk. Og jeg har ingen papirer på at jeg kan det. Så da må jeg nesten bare sende deg til min geniale PT.
   Av øvelser er jeg storfan av de tre klassiske store: knebøy, markløft og benkpress 🙂 Med riktig teknikk vel og merke, og det er det overraskende få som kan.

   • Veronika sier:

    Ok, det er kanskje sant 🙂

    Ja, det er gode øvelser!

    Og din PT er Fredrik, eller? Hvor hen? 🙂

    Ja, det er dessverre mange som har feil teknikk. Jeg skulle gjerne vært bedre på teknikk selv. Har hatt en PT, men jeg følte ikke han var nøye nok, og jeg lærte ikke alt jeg burde, følte jeg. Det er synd at det er sånn. Men men 🙂

    Ha en super mandag og uke, flinke deg! 😀

    – V

    • Kamilla K sier:

     Hehe 😉 Fredrik ja. På Magnat, ved Skøyen i Oslo.

     Det er synd det er så mange PTer som ikke lærer bort korrekt teknikk. Det har vært en av grunnene til at jeg ikke har villet benytte meg av PT på sats, selv om jeg trener der også. Føler ikke kvalitetssikringen er god nok, og jeg gidder ikke betale penger for å lære feil. Så jeg skjønner frustrasjonen din. Men sjekker du ut teknikkguide hos for eksempel fitnessbloggen, er det mye å plukke opp der altså 🙂 Eventuelt filme, og sende til en online coach, det kan være en god idé, så får du kommentarer på nøyaktig det du gjør riktig og eventuelt galt. Skulle gjerne hjulpet deg mer, men jeg tør ikke ta på meg slikt ansvar når jeg ikke sitter inne med den kompetansen 🙂

     Takk, i like måte, Veronika! 🙂

 3. lixil sier:

  Du skriver ofte at du på turer med venner «løser samfunnsproblemer» og lignende. Da blir jeg nyskjerrig, er du opptatt av politikk? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hehe, det er selvsagt satt på spissen 😉 Vi diskuterer og finner det vi mener er gode alternativer til løsninger. Noen felter/saker er jeg ganske opptatt av, men jeg er ikke engasjert i den grad at jeg gjør noe mer med det, enn å bruke stemmeretten min.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.