1 januar 2014 -- 11:50

Januar

januar

Løp masse! Leilighetsbefaring – SÅ gira! Fuelband kom i posten, fra Tor-Arne. Første tur med Ingrid, Øya var med. Mange fine turer rundt Hvervenbukta. Begynte på spesialisering i PR og omdømmebygging – beste halvåret jeg noen gang har hatt på skolen.

Innlegg:

Februar

februar

Skole, trening og rydding. Startet de fleste morgener på SATS – leste avisen mens jeg ventet på at de skulle åpne. Gode styrketreninger. Mye skole, noe jeg likte. Ryddet og kastet mye hjemme. Gikk mange turer med folk og fe. Løp fortsatt en hel del. Trente med både hansker og padding i nakken (haha).

Innlegg:

Mars

mars

Fortsatte løpingen, i takt med fokus på å bli sterkere.  Fortsatt mange gåturer, med mine fine venner. Lagde mye grønn juice. Tor-Arne var hjemme en tur, det var superkos. Dro til Island, et sted jeg gjerne vil tilbake til. Skolen gikk bra. Flyttingen nærmet seg.

Innlegg:

April

april

Gry intervjuet meg for DittOslo, og deler av intervjuet kom på trykk på side 2 i Nordstrands Blad. Ble sterkere. Med mildere vær ble det mye turgåing, både med venner og verdens beste voffs. Jeg flyttet! Turkarrieren med Ingrid skjøt fart. Skolen var fortsatt veldig givende.

Innlegg:

Mai

mai

Skogsturene økte i hyppighet. Var mye med venner.  Jobbet en del med skolen. Nytt SATS-senter, nye treningsrutiner. 16. mai ble semesteroppgaven levert. Feiret 17. mai med mange herlige venner. Hoppet rundt i skog og mark.

Innlegg:

Juni

juni

Flyttet nærmest inn i marka. Spiste mye god, frisk og sunn mat. Nøt livet til det fulle. Var mye med venner, på kaféer, i parker, og på verandaen. Gode styrketreninger. Freiakonserten med Martin, gøy! Var i et nydelig bryllup, i Kristiansand.

Innlegg:

Juli

juli

Var myyyyye i marka. Hadde mange gode styrkeøkter. Tor-Arne var hjemme for sommeren, vi trente sammen hver morgen – helt topp. Lagde Nice-film til mamma og pappa sin trettitreårs bryllupsdag (ser den stadig vekk, for å mimre). Var en del på Bygdøy, både løpende og gående. Dro til London med Martin (må gjentas). Var på Magnat for første gang, og trente med Fredrik.  Tok toget ut av byen, for å besøke Lene. Hadde bursdag, og feiret den i København, med pappa. Fikk dilla på kakaosmoothie.

Innlegg:

August

august

Ingrid og jeg burde meldt adresseendring – til marka! Morgentreninger med Tor-Arne. Var på en herlig/grusom skogstur. Nok en tur til Magnat, for å trene med Fredrik (kunne gitt så utrolig mye for å se opptak av det nå). Lagde markaguide til dereFortsatte å være kreativ på kjøkkenet. Var på flere bærturer. Skolen startet igjen.

Innlegg:

September

september

Løftet bedre enn noen gang tidligere. Mange, mange skogsturer med Ingrid (vi har gått helt utrolig mye i skogen i år). Var veldig mye på skolen (hjem nr. 2). Startet noen morgener med løpeturer rundt/ved Sognsvann. Martin ble også med på flere skogsturer. Dro til Nice.

Innlegg:

Oktober

oktober

Startet måneden i Frankrike, med lange turer, god mat, fotografering, og endeløst med hygge. Begynte å trene med Fredrik. Fortsatte å gjøre det jeg gjør best: leke/nyte livet. Lagde kyllingleverpostei for første gang. Var mye med venner. En del skole. Gikk lange turer i skog og mark (til en forandring…)

Innlegg:

November

november

Mange fine kaffepauser med Alexander. Treningen på Magnat begynte å få en heftig utviklingskurve. Gikk mange fine skogsturer. Høsten dekorerte Oslo. Var mye på Campus Kristiania, og eksamensoppgavene ble viet mye tid. Livsgleden fortsatte å være på topp.

Innlegg:

Desember

desember

Morgenturer i skogen, etterfulgt av timer med eksamensarbeid. Snøen kom, og forsvant raskt igjen. Adventstiden var i gang. Treningen fortsatte å ta helt av, trolig den beste treningsmåneden noen gang. Ferien møtte meg med åpne armer, og jeg fikk kose meg med venner og familie.

Innlegg:

I tillegg har det selvsagt skjedd en hel del ting som jeg velger å holde unna bloggen. Og alle de gode samtalene… Med smarte, oppegående mennesker. De har gitt meg mye. 2013 har vært et helt fantastisk år. Jeg har fått oppleve så mye, vært med så utrolig gode mennesker, blitt kjent med et par personer som jeg nå vil holde fast med begge hender, har lært helt vanvittig mye om så mye, flyttingen har medført masse kjekt, og i det hele tatt har året behandlet meg svært godt. Føler jeg har vokst. Veldig klar for å ta fatt på 2014, og satser stort på at det blir et knallår! Også håper jeg vi kan fortsette å leke sammen her.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Godt nyttår, Kamilla!!:-) gleder meg til å følge deg videre!

 2. Frida sier:

  Godt nyttår, KK <3 måtte det nye året bringe like mange gode minner, samtaler, turer, treninger, smil, latter, glede, matglede, studieglede og generelt lifsglede med seg. Unner deg virkelig alt godt!

  Har faktisk gledet meg til et oppsumeringsinnlegg fra deg, bare fordi jeg vet hvor utrolig mange gode reflekterte tanker du har delt og ikke minst inspirasjon til lifsglede du har spredd gjennom det siste året. Nå har jeg endelig et skikkelig inspo-innlegg jeg kan ¨bokmerke¨ og se tilbake på når jeg trenger litt fornuftige tanker, haha 😀 takk for alt du gir gjennom bloggen, du hjelper så mange fler enn du tror!

  • Kamilla K sier:

   Åååå! Tusen takk for det, Frida! 🙂 Sitter og smiler nå. Selv om jeg ikke helt klarer å forstå at jeg kan hjelpe via bloggen, synes jeg slik tilbakemelding er utrolig stas! Blir rett og slett litt stolt. Håper du koser deg med siste feriebit 🙂

 3. H sier:

  Dette innlegget likte jeg utrolig godt! Både fordi det var en god oppsummering av året, og fordi du har tatt med noen av de aller beste innleggene! Denne går i nyttig mappen min 😀 Godt nyttår forresten<3

 4. Eirin sier:

  Vet du hva!? Du har den smarteste, klokeste og nyttigste bloggen i hele bloggosfæren! Denne oppsummeringen av året fikk meg til å innse hvor ufattelig mye jeg har lært av deg/bloggen din gjennom 2013. Det er ikke rent lite(!!) Du skulle bare visst hvor mye du har hjulpet meg <3 TAKK for at du er du, og for at du deler din fantastiskhet med alle oss lesere. Det er ingen selvfølge! Jeg er veldig takknemlig for at du gjør det, hvertfall.
  Du er et friskt pust i denne bloggverden, bortsett fra din blogg og et par til, har jeg rett og slett meldt meg ut. TAKK, Kamilla! Og godt nyttår!!! 🙂 🙂

  • Kamilla K sier:

   HALLO, er det mulig å være så god mot meg?! Tusen, tusen takk for den kommentaren, Eirin! Å! Det der er nesten hele grunnen til at jeg blogger. For å kunne bidra med noe godt hos andre. Og når jeg får slik tilbakemelding blir jeg så gira at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! TAKK!!! 😀 Iiiih! Dette var fin lesing, gitt. Godt nytt år, Eirin 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.