20 desember 2013 -- 6:59

Tjollahopp! Jeg har juleferie! Utrolig deilig å gå ut av eksamenslokalet med en god følelse. Fornøyd med oppgaven, og fornøyd med min besvarelse. Knall! Den siste tiden har skolen naturligvis fått mye fokus, så det føles velfortjent å skifte store deler av den fokusdosen over på kos. Min definisjon av kos er kanskje ikke helt som alle andres, men om vi alle kan kose oss på hver måte, er det vel bare flott?!

Blant annet har jeg en massiv klesrydding på planen. Skal ta fatt på den nå. Det synes jeg er kos. Musikk, rydding og gooood tid. Så skal jeg vandre til Magnat senere, og både veien dit, og selve økten, blir nok kos. Skal kjøpe de to siste julegavene i dag også. Nok hverdagsprat. Over til hverdagsbilder.

0

Ut på tur. Nå har isen smeltet, så jeg slipper å gå som en gammel dame, i frykt for å falle.

1

Rykkbøypers! Synd de 0,5 kg-skivene er så små at man ikke ser dem på bildet, haha. 51 kg x3. En fokusert, men fornøyd Kamilla. Blir snart hull i veggen bak der, sånn som jeg stirrer på det samme punktet.

2

På MH-biblioteket. Sånne bilder dukker opp på kamerarullen når man ikke orker bøkene lenger.

3

En tidlig morgen, klar for å dra til campus. Rene fargekladden, haha.

4

Tankekart er genialt! Dere har vel lest studieteknikk-innlegget mitt?

5

Enda et tegn på at man har vært for sent på biblioteket: begynner å tøyse med å stille seg foran den ikke-eksisterende heisen, for så å få latterkrampe av sin egen spøk. Heldigvis har Martin like god humor.

6

Juleferiefeiring! Jeg har kanskje nevnt det tidligere, men jeg begynner i hvert fall å få bittelitt sansen for styrketrening… (Haha, Fredrik sitt håndavtrykk i gulvet)

7

Dagens visdomsord, fra leiligheten til Thea. Prøver vi ikke, får vi aldri vite hvor bra ting kan gå. Å gå utenfor egen komfortsone gir ofte positive utfall, men for å oppleve det, må vi gi det en sjanse. Jeg prøver stadig å bli bedre til dette selv. Liker slike metaforer.

Vel, nå skal skuffer og skap tømmes, og ryddingen skal iverksettes. På Nordstrand visste jeg hvor jeg kunne levere brukte klær, så jeg får vel ta et googlesøk for å finne ut om det er noen Fretex-bokser i nærheten her. Å kaste brukbare ting er helt uaktuelt. Finner nok ut av det. Goooood fredag, folkens!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Juli sier:

  God morgen!
  Brukte klær kan du levere ved Rema 1000 i Sandakerveien, eller nede på Nordpolen.
  Haha, vart du skræmt no, over at jeg vet hvor du bor?
  Vi er nesten naboer nemlig…så jeg har kjent igjen utsikten på noen av bildene dine.
  Julianne

  • Kamilla K sier:

   God morgen, Julianne!
   Takk for tips! Leverer kun til Fretex, ikke UFF, så har funnet ut hvor de nærmeste er 😉 Haha, jeg har et par blogglesere i samme hus som meg, og har møtt flere rundt i nærmiljøet her, så blir ikke veldig overrasket. Nysgjerrig på hvor du bor/hvem du er 😉
   Ha en fin dag!

   • Juli sier:

    Den v. Rema er ny, så nå leverer jeg også bare der, gode gamle Frelsesarmeen.
    Jeg har lurt litt på om jeg hadde turt å si hei om jeg hadde truffet deg i området her, men tror kanskje ikke det, haha! Hadde blitt så starstruck vettu, det er ikke tull engang.
    Julianne

 2. julianne sier:

  dumt spørsmål følger: Når du skriver at du tar 51 kg (eller andre ting i andre øvelser), er det med eller uten stang? Merker at mine treningsvenner aldri regner med stanga, men jeg syns det er mye mer motiverende å gjøre det, for da blir jo tallet høyere, og jeg blir mer motivert! Også løfter man jo stanga også, så syns jo det må være «lov» å telle med det også 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.