6 desember 2013 -- 7:24

God morgen, dere! For en flott uke dette har vært, så langt. Jeg vet jeg stadig vekk skriver om at jeg føler jeg får så mye ut av dagene, men denne uken har jeg virkelig fått gjort mye. Mange sier eksamenstiden stjeler all tiden deres, jeg er litt mer sånn at i eksamenstiden er jeg syv ganger så effektiv som ellers. Kjekt!

IMG_3819

For en uke siden var Martin og jeg på et frokostseminar på MH, der jeg ikke helt skjønner at vi kom inn. Menmen. Det var i hvert fall veldig interessant! Jeg synes psykologi er uhyre fascinerende, og har planer om å skrive bacheloroppgave i de baner, så jeg fikk en hel haug med tips og idéer. Gull verdt!

IMG_3838

Lagde kyllingsalat her en dag. Har faktisk ikke laget det på flere måneder. Før laget jeg det vel nesten én gang i uken, det er jo så godt, og så utrolig god og lettvint mat! Typisk rett som det er kjekt å lage ekstra mye av, så man kan ha i matboksen dagen etter.

IMG_3846

Man har alltid tid til et speilbilde eller tre.

IMG_3860

Også har man alltids tid til en skogstur i Sørmarka, med en herlig venninne! Digger folk som får meg til å le!

IMG_3862

iPhonen min har et så inspirerende skall.

IMG_3881

Apropos inspirerende. Jeg tror jeg har nevnt at jeg trives her, et par ganger. Holder på med et eget innlegg om Magnat, har fått et par spørsmål om det, og om timene med Fredrik. Så det kommer. Hyggelig å kunne bidra med litt gratisreklame når man er så begeistret for noe.

IMG_3895

På onsdag, på tur gjennom Frognerparken, gikk jeg med tårer i øynene. Følte en så intens lykkefølelse. Sånn når man ikke vet hvor man skal gjøre av seg, fordi man kjenner at man nærmest er i ferd med å sprekke! Det hele toppet seg med at jeg fikk tidenes video på iMessage, fra Alexander. Lo så godt! Gode mennesker i livet, det er rett og slett med på å løfte alt. Jeg har det så bra. Elsker livet mitt, og er virkelig takknemlig for at jeg får muligheten til å leve det.

IMG_3901

På vei til CK i går. Karl Johans gate har fått på seg finstasen, og er klar til å skape stemning for alle handleglade sjeler i hovedstaden.

IMG_3902

Se der, jeg hadde tid til enda et egobilde! Rett etter time med Fredrik. Du vet du responderer bra på treningsprogrammet du har fått, når normalen har blitt å perse (ta nye rekorder) hver uke. Utrolig gøy! Dette går så det suser.

Nå venter en dag fylt med fine ting. Ja, eksamenslesing er en fin ting. Liker å bli smartere. Også skal jeg sprelle litt rundt på Magnat, og på tur med Ingrid. Kaffekoppen er tom, så da er det vel bare å sette i gang. Ikke noe er som å pangstarte dagen med litt derivasjon… GOD FREDAG, fintfolk!

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Ashild sier:

  Aaaaaaa, Kamilla. I gaar lagde jeg endelig kyllingleverposteien din og den ble saa gooooood! Jeg har nesten spist den opp allerede, hihi! Bare en ting jeg lurer paa, den ble veldig tjukk, spesielt etter aa ha sittet i kjoleskapet i 24 timer. Ble din det? Mer smor muligens? Synes forresten dette innlegget under med matbilder ser forrykende deilig ut, naa ble jeg sulten! God helg og klemmer til deg, du din herlige gledesspreder 🙂

  • Kamilla K sier:

   Yeeey! Hurra, så gøy at du lagde den! 😀 Hm… Den skal bli tjukk, men ikke SÅ fast som smør. Kanskje du lot den putre veldig lenge? Ikke vet jeg… Fast leverpostei er riktignok å foretrekke, synes jeg, fremfor vassen postei 😛 Gøy at den ble god 😀 God helg til deg!

   • Ashild sier:

    Jeg lot den putre ganske saa lenge, for jeg var bekymra for aa ikke gjennomsteke levra… Prover igjen til uka! Og har blitt inspirert til aa prove mamma’s gamle oppskrift med kalvelever og spekk! Tjohei! God helg 🙂

    • Kamilla K sier:

     Hm… Kanskje for lenge? Jeg er neimen ikke sikker altså. Prøv igjen, og se om det samme skjer! 😉
     Ooooh, kult! 😀 Kos deg! Og god helg!

 2. Tonekb sier:

  Haha, «sprelle litt rundt på Magnat». Fikk mange morsomme bilder i hodet nå 😉

  Ha en fin dag, lykke til med eksamenslesing! Når tar du juleferie?

  • Kamilla K sier:

   Haha, jeg pleier som regel å sprelle litt rundt der, faktisk. Danse, snurre litt rundt… Mon tro om F blir flau av å ha meg som kunde 😆 I dag ble det faktisk lite sprelling.
   Jeg har siste eksamen 19. desember 😉 Ha en fin dag!

 3. Lise sier:

  Du inspirerer meg! Får ekstra motivasjonboozt i eksamenslesinga av deg!!

 4. Mari sier:

  Derivasjon? Som i matte? Studerer ikke du markedsføring? Nysgjerrig:)

 5. Ingvild S. sier:

  Du er herlig! 😀

 6. astrid sier:

  Hei! Jeg bare lurte på hvordan familien din har respondert på dette med livsstilsendring? Jeg er hjemme nå i en liten periode, og foreldrene mine synes visst det er helt sykt at jeg ønsker å bygge muskler. Sitat fra pappa: »det er ikke normalt å ta markløft»… Har prøvd å forklare dem at det har mye med egen velvære å gjøre, men det blir jeg ikke hørt med..

  • Kamilla K sier:

   Jeg har heldigvis fått full støtte fra dag 1 fra mine foreldre, så der har jeg ikke så mye å bidra med, gitt. Synes generelt det er snodig at folk ikke kan unne hverandre ulike veier for egen lykkeproduksjon. Om styrketrening gjør deg glad og forbedrer livskvaliteten din, er det vel det som betyr noe?! Hm… Jeg kan tenke meg det er en vanskelig situasjon å være i, når du er såpass tett oppi foreldrene dine i samme hjem. 🙁

 7. astrid sier:

  WOW! Dronningen av rask respons!:D

  Så bra du fikk full støtte. Vanskelig situasjon ja! Jeg prøver så godt jeg kan å forklare at jeg ønsker å spise mat som gir kroppen min bra næring, og at det gir meg mestringsfølelse å nå fastsatte mål, men det spiller visst ingen rolle, for proteinpulver er lik doping og hvis man ikke spiser brød, pasta etc er man unormal. Hva som er normalt er vel helt individuelt!?

  • Kamilla K sier:

   Åh, kjenner jeg blir frustrert på dine vegne! Så irriterende å ikke bli forstått, når det gjelder en slik ting. Proteinpulver kan jeg på en måte skjønne, men å ikke spise brød/pasta, og trene styrke, det er da ikke annet enn helsebringende?! Fordi de ikke ønsker å gjøre det samme, trenger vel ikke du å være «rar» fordi du vil det? Og tilnærmingen din med å forklare at du ønsker å nå mål, og faktisk ta best mulig vare på deg selv, skulle man jo tro at de ønsket for deg?! Åh, skulle ønske jeg kunne gjøre noe for deg!

   Hyggelig responsen settes pris på 🙂

 8. astrid sier:

  Forferdelig frustrerende. Takk for forståelsen:) Ha en fin kveld, masse lykke til med eksamensinnspurt!:D

  • Kamilla K sier:

   Du får full forståelse HER i hvert fall, men det hjelper deg vel lite… Leit at du må ha det slik, Astrid!
   Tusen takk! 🙂 I like måte!

 9. Hanne sier:

  Du inspirerer med livsgleden din! Men jeg lurer på hva du tenker om at «folk flest» blir mer og mer deprimerte? Det er i hvert fall slik det kommer frem i media. At en av de største årsakene til sykefravær er psykisk begrunnet? Det blir jo ofte påstått at presset i samfunnet til å ha et bestemt utseende, den og den karrieren, kjærlighetsliv osv, er mye av årsaken. Har du en bevisst «strategi» for å ikke la deg påvirke, eller er det noe som evt. har kommet med alderen? 🙂 Er litt nysgjerrig, for jeg merker at jeg selv ikke har sjans til å leve lykkelig slik du tilsynelatende gjør, uten å tenke altfor mye på hvilke idealer jeg bør leve opp til.. Det er bra at skriver så mye om hvordan man kan bruke tankens kraft, og andre knep. Så det jeg lurer på er hvordan du tenker om at det er så mange som ikke har det som deg? Og hva du tror det eventuelt skyldes? Ha en fin dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hm… Interessant problemstilling! Kan godt se om jeg kan skrible noen ord om det i et eget innlegg. Jeg har jo selvsagt ikke noe fasitsvar, for det tror jeg ikke eksisterer, men jeg har noen tanker og meninger om saken. Uten å være bevisst tror jeg det er lett å falle gjennom. Jeg vet i hvert fall selv at jeg har jobbet med meg selv, for å komme dit jeg er. Og jeg tror mange ikke er klar over hvilket tankeskifte som faktisk må til, det er ikke noe som bare daler ned i hodet… Så hjelper det selvsagt enormt mye å vite hva en vil ha ut av livet, og dermed vite hva som er riktige prioriteringer for seg. Jeg opplever i hvert fall at det gjør meg mye mer selvsikker, for jeg vet hva JEG vil oppnå, og hva andre mener om det blir dermed ganske irrelevant, ettersom det er ting jeg brenner for.
   Ha en fin dag, og helg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.