3 desember 2013 -- 6:36

Det er helt fascinerende hvordan naturen holder på for tiden. Solnedgangene er flotte dag etter dag, og soloppgangene er intet mindre lekre. Da Ingrid og jeg gikk i skogen en morgen, var det nesten så naturen tullet med oss. Nydelig soloppgang-himmel, så kom vi plutselig tilbake til sommeren/høsten, og så var det hvitt som vinteren igjen. De tre første bildene er tatt med få minutters mellomrom. Ganske stilig, spør dere meg.

1

2

3

4

5

Finn Ingrid!

6

GLAD jente! Får vel begynne å trene litt mer spesifikt for å få det benet der høyere…

7

Ah, SE a! Se hvordan lyset treffer Nordmarka der borte. Naturen er en artig fyr.

Jeg har skrevet det før, men det bør gjentas: jeg er så utrolig glad for at Ingrid tok meg med ut i skogen fra første uken etter at jeg hadde flyttet, i april. Uten henne hadde jeg ikke visst hvor jeg skulle gått i nærheten her, og hadde defintivit ikke vært særlig mye i skogen dette halvåret. Da hadde jeg heller ikke fått tatt alle naturbildene jeg er så glad i. Er virkelig takknemlig for det. I tillegg har jeg kunnet dele gleden med flere andre også, som igjen har delt den videre. Bra opplegg! Har delt en del med dere også, i guiden min for Oslomarka.

Når vi først snakker om ting jeg er glad for. Jeg hadde altså en så utrolig bra dag i går. Skikkelig nyttig dag, rett og slett, fikk gjort så mye gøy, enda mer enn vanlig. Og PT-timen med Fredrik gikk over all, all, all forventning. Livet, altså. Jeg har lyst til å bli like fornøyd med denne dagen, så da er det bare én ting å gjøre. God tirsdag, fine!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Mr M aka "Bursdagsbarnet " sier:

  Du er herlig Kamilla!
  Jeg har nettopp googlet «definisjonen på lykke», fordi jeg øser over av glede. Tenkte det hadde vært interessant å se hva google ville fortelle om lykken. Etter å ha googlet går jeg heller inn på bloggen din, fremfor å åpne «lykkedefinisjonslinker».
  Du er jo selve stjerna på juletreet. Du griper hver dag med åpne øyne! 😀
  Det her ble en snodig kommentar. Det jeg skal frem til er; Du er en inspirasjon til å skape egen lykke! 😀 Hurraa!

  Takk for meg 😉

  • Kamilla K sier:

   Åååå, Martin, du er goooood! 😀 😀 😀 Tusen takk for så herlige ord! Kommentar fra deg, også på bursdagen din da 🙂 Jeg tror du selv er definisjonen på egen lykke i dag. Virker som du har vært i ferd med å sprekke av glede i flere timer 😀 DIGGER DET! Du fortjener det. Er så glad på dine vegne 🙂
   Tusen, tusen takk. Åh. Jeg har de beste menneskene i livet mitt, altså. Utrolig takknemlig for det! <3 SKÅL!

   (Også mistenker jeg at det faktisk er jeg som har tatt det gravatar-bildet som kommer opp ved kommentaren din?! Ikke dårlig! 😀 )

   • Mr M aka "Bursdagsbarnet " sier:

    Ja, skåål!
    Hihi… det gravatarbilde har du tatt 😉
    Ikke at jeg forstår hvordan det havna der? 😛
    Hoho!!! 😀 Men det passer jo ypperlig! 🙂

 2. Ååå, det første bildet!!!! Fantastisk 😀

 3. Tonekb sier:

  Wow, det første bildet var helt sinnsykt! Så nesten falskt ut! Helt nydelig 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.