5 desember 2013 -- 6:16

Omtrent tre uker siden forrige matinnlegg. Makan! Skulle tro jeg satt igjen med en hel haug med matbilder, men sannheten er at jeg nesten ikke har tatt noen slike bilder de siste ukene. Jeg spiser nemlig nøyaktig det samme som jeg har gjort alle de siste matinnleggene. Husker før, da jeg danderte så fint og slikt. Det vil jeg begynne med igjen. Alt til sin tid. Nå er det «fastfood» som prioriteres.

1

Avokado med grønn pesto og havsalt. Rask, velsmakende og sunn energi.

2

Standard KK-måltid. Egg, agurk, cherrytomater og en paprika.

3

Også standard KK-måltid. Egg, avokado med salt og pepper, cherrytomater og kokt brokkoli.

4

Se her a – et måltid som tok mer enn ti minutter å lage. Feiret selvsagt med hvitvin til. Dette er karbonadedeig stekt med løk, hvitløk og hakkede tomater. Og diverse krydder. Pluss brokkolipuré med gresk yoghurt i, og ruccola.

5

Haha, sær (helt normal, egentlig) snacks. Bacon, appelsin, cherrytomater og te.

6

Granola (oppskrift her) og mandelsmør (oppskrift her)

8

Et grønt og perfekt utgangspunkt for flere retter. Jeg lagde salat, med kokte egg ved siden av.

9

Mine faste følgesvenner. Kaffe og kokosolje.

Som dere ser: rask mat trenger ikke være usunn mat. Og sunn mat trenger absolutt ikke være avansert. Jeg gjør ting veldig enkelt i hverdagen, slik at jeg kan tenke minimalt på det. Ser jeg ikke har noen bilder med leverpostei her. Det burde vært gjort noe med, men jeg skjærer som regel bare en hel haug med agurkskiver, og legger kladder med postei oppå. Ikke spesielt pent, hehe. Laksen mangler visst også. Jaja. Nå kjenner jeg tiden er inne for å lage ting igjen. Ordentlige retter. Vel, snart i hvert fall.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. A sier:

  Hvor lenge koker du eggene? Jeg får de aldri perfekte.

  • Kamilla K sier:

   Koker dem opp på steg 7 eller 8 på induksjonsplate (9 er maks) og så får de koke i 3 minutter og noen sekunder, før jeg skyller dem godt (og litt lenge) i kaldt vann, slik at kokeprosessen skal stoppe. Så skreller jeg dem, og eeeeter 😉

 2. dina sier:

  hei!

  dette har ikke noe med maten (ser godt ut!) å gjøre, men noe annet: hvis jeg ikke tar feil har du både nike+ – løpeklokka og nike fuel-båndet?? isåfall lurte jeg på om du har noen tips til hvilke av dem jeg bør velge; jeg har nike+ klokka og er veldig fornøyd med den, så hadde planlagt å kjøpe den til en venn til jul. men nå har jeg lest litt om nikefuel båndet også, og lurer på hvilke av dem jeg skal gå for. tror det er mest snakk om å registrere trenings- og løpeøktene, men hvis du skulle valgt en av dem, hvilken ville du gått for? vurderer å skaffe nikefuel til selv også.

  det hadde vært til stor hjelp! takk for en inspirerende blogg! :):)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Ja, det stemmer at jeg har begge 😉 De er jo for to helt forskjellige formål, så hva en bør velge avhenger av hva som er bruksområdet. Klokken er en pulsklokke med GPS, for å kunne logge treningsøkter, analysere øktene osv. mens fuelband er en aktivitetsmåler en går med hele tiden, og som ikke legger opp til å kunne fordype seg i enkelte økter og slik på samme måte. Den viser bare håndleddsbevegelser, så er man på spinning for eksempel, vil det blir svært misledende å bruke fuelband som måler. Og klokken kan man jo bruke til å få opp kart, og pulsgraf, noe fuelbandet ikke gir mulighet for. Så ja, to helt forskjellige bruksområder 😉

 3. Thea sier:

  Haha, nå i eksamensperioden prioriterer jeg ikke å lage omstendelig mat, men sunn mat det kan man alltid lage. Eller kjøpe seg hvis man vil det 😀 Sitter her nedtynget i eksamensmas og kjas, så klikket meg inn for litt inspirasjon. Og du er alltid så glad i innleggene, og det er bra, for da blir jeg glad! 😀 1 eksamen i uken er lite motiverende altså. Man skal liksom ha ork og moitvasjon dagen etter en eksamen, som jeg mener er ganske slitsomt psykisk, til å motivere seg for et helt annet emne… Men, man må gjennom det og det skal vi vel alle klare:D Ha en strålende torsdag, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Lykke til med eksamen, Thea! 🙂
   Hyggelig at bloggen her kan være et lite lyspunkt. Og at jeg er i glad i innleggene skyldes at jeg er helt latterlig glad i utgangspunktet 😀 Livet er så flott, og jeg føler nesten jeg er i ferd med å sprekke!

 4. Ida S sier:

  Så mye deilig, god og enkel mat. Jeg tror det er på tide at jeg beveger meg fra skolebøkene og over til kjøkkenet, for nå ble jeg sulten! Avokado med pesto og brokkolimos med gresk yoghurt er notert. Spennende med nye kombinasjoner 🙂

 5. Ragnhild sier:

  Så mye deilig!! Avokado med pesto er en favoritt her også, gjerne med ruccola og oliven til.
  Liker så godt alle fargene på måltidene dine. Eat the rainbow 😀

 6. Emilie sier:

  Aldri kommentert før, men jeg går inn her nå og da for å bla igjennom matbildene dine, og de minner meg alltid på hvor enkelt og digg det er med sunn mat! 🙂 Super inspirasjon hver gang jeg begynner å forville meg inn i slappe matvaner 😀

  • Kamilla K sier:

   Så gøy 😀 Det er nettopp det de innleggene er ment til! Tipptopp! Hyggelig du kommenterte, Emilie! Setter pris på det 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.