27 desember 2013 -- 10:16

2013 er straks over. For min del har det vært et helt fantastisk godt år. Lykkefølelsen og jeg har gått hånd i hånd stort sett hele året, og jeg har nok en gang fått oppleve hvor utrolig heldig jeg er. Tenk å bli født inn i dette livet. Det kunne vært hvem som helst, men så vant jeg. Føler meg veldig takknemlig for det.

I sted leste jeg i A-magasinet, om noen eldre mennesker sine tanker om hva de ville gjort annerledes i livet, hvis de fikk muligheten. Jeg har forhåpentligvis mange år igjen på denne kloden, men jeg vet at de valgene jeg har gjort så langt i livet, ville jeg gjort om igjen. Alt har ikke gått på skinner, eller føltes riktig, men på sikt har det ført til at jeg er den jeg er i dag, og at jeg er der jeg er. Og det ville jeg ikke byttet mot noe som helst.

Å jakte på noe, jobbe mot noe, det tror jeg gir meningsfylte dager, og ikke minst er det givende jo lenger man kommer. Riktignok har jeg også stor tro på det å gjøre seg selv bevisst, og leve NÅ. Nyte reisen, ikke bare destinasjonen. Finne sine hverdagsgleder, og bry seg om både seg selv og andre. Han ene i A-magasinet sa: «Enhver ungdom må være klar over at er det noe som ødelegger livet for et menneske, så er det likegyldighet.» Det tror jeg på. Det å ikke ta seg til takke med å eksistere, men å faktisk leve, og utnytte de mulighetene man har, og de dagene man har, det beriker livet.

De to første månedene av 2013 skrev jeg en liste over positive hendelser. Alt fra fine meldinger, til større opplevelser. Så ble det rett og slett en for krevende jobb, for de positive hendelsene økte i antall, og hyppigheten var helt sprø. Det beste problemet som går an å ha?! Gadd ikke å fortsette når det nærmest ble en byrde, men jeg er utrolig glad jeg skrev for de to første månedene. Har ikke lest listen før i dag, og jeg gliste fra øre til øre for hvert punkt, og tårene ble et faktum. Anbefaler virkelig å prøve seg på en slik liste, noe så herlig å se tilbake på. Jeg har kopiert inn e-poster der, og skrevet lange avhandlinger, men noen er også svært enkle. «30. januar: HERLIG dag! Bentrening, skole, stemning, trikkeflaks, vær. Alt var så bra

2014 kommer til å bli et godt år. Det er jeg overbevist om. Hvert år jeg har fått leve, har vist seg å bli bedre enn det forrige. Jeg klarer ikke å se for meg at det kan bli enda bedre, men jeg er absolutt optimistisk og åpen for det. Og jeg er så utrolig glad for at jeg har det så bra. Det er ingen selvfølge. Alt jeg har. Alle jeg har. Som hun i Charterfeber en gang sa: «This is luksuslife!»

godtliv

Et godt liv. Et utrolig godt liv. Og så fantastiske mennesker å dele det med. Jeg er så glad i dem! Og enda mangler det en hel del mennesker i bildesamlingen over. For ikke å snakke om familien min. Den beste.

Ah. Jeg er så heldig!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Maria sier:

  Du er så utrolig inspirerende, tror mange glemmer hvor bra man faktisk har det oppi alt.. 🙂

 2. Malin sier:

  Kamilla, du må jo skrive den beste bloggen som finnes! Makan til ærlig og forståelig inspirasjon som gjør hverdagen finere. Måten du skriver på og det du skriver, vitner om at du faktisk er en fantastisk person som fortjener det gode livet som du lever, men det gir også et håp til andre (sånne som meg). Et håp og inspirasjon til at vi også kan ha en like fin hverdag som deg.

  Kamilla, du er rå!

  Klem fra hun som egentlig burde lese til eksamen:)

  • Kamilla K sier:

   Ååå 😀 Tusen takk, Malin! For en herlig kommentar 😀 Nå smiler jeg godt her! Takk, takk, takk!!!
   Lykke til med eksamen! 🙂

 3. Fantastisk post, blir glad av å lese den! 🙂

  God helg! ^_^

 4. Ruud sier:

  <3 Så fint skrevet! Og veldig hyggelig at jeg er med på et bilde:D Godt nyttår, Kamilla!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.