31 desember 2013 -- 8:43

Søndag var en helt herlig dag. Var ute stort sett hele dagen. Etter 15 km i skog og mark med Ingrid, møtte jeg Martin, for å se på hans nye bosted, og gå på byvandring. Oslo hadde tatt på seg finstasen, og vi nøt kaffe, sol, prat, lek og latter.

0

1

2

Slikt liker jeg, det vet dere. Skiltet altså…

3

4

5

Gi oss sol og en vegg – vips, så klarer vi å underholde oss selv i lange tider.

6

7

8

Hei, gladlaks! Bra liv. Veldig bra liv!

9

Trenger ikke skateboard for å finne glede i skateparken.

10

11

Solnedgang, kaffe og søndagsro.

12

Takk for turen, Martin.

Takk for i år, dere! Takk for alle de utrolig fine tilbakemeldingene dere gir meg. Takk for at dere gjør dette ekstra gøy og givende! Takk! Digital klem til alle. Håper kvelden deres blir hyggelig, og at det nye året blir helt knall! For min del skal året vies inn på Nordstrand, i godt selskap. Finstasen ligger klar.

Håper vi kan fortsette å leke sammen her i 2014. Skål, verdens beste blogglesere!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Mari sier:

  Du inspirerer meg så vanvittig mye. Du er så innmari fornuftig. Takk for at du fikk meg på rett spor blant alle de såkalte «trening- og helsebloggene». Ingen flere sukkerfri desserter som visstnok smaker «himmelsk» her i gården. Vær snill og fortsett slik som du gjør i dag. Tror mange kan ha nytte av å finne denne bloggen.

  Tenkte du ville vite. Stor takk!

  • Kamilla K sier:

   Tusen, tusen takk for den kommentaren, Mari. Så betydningsfull og god. Satte veldig pris på at du tok deg tid til å skrive det der til meg 🙂 Åh, mennesker som deg er herlige å ha som lesere. Takk!

   Ha en fin kveld!

 2. m. sier:

  Godt nytt år! 😀

 3. Kristine sier:

  Godt nyttår til deg også, Kamilla! Gleder meg til flere gode blogginnlegg i 2014 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk, det samme, Kristine! 🙂 Gleder meg å lese at du vil følge med videre! Jeg gleder meg til å fortsette! 😉 Ha en strålende kveld!

 4. Christine sier:

  Riktig godt nytt år ønskes deg og dine. Takk for at vi får følge med i glimt av tankene dine og livet ditt, og takk for utrolig mange flotte bilder. Lykke til i det neste året, med bloggen som vi liker å lese, men ikke minst med livet i virkeligheten. Håper 2014 tangerer 2013 og vel så det!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.