12 desember 2013 -- 6:54

Halla, folkens!

Haha, jeg skrev nettopp et innlegg om «spis når du er sulten, stopp når du er passe mett»-prinsippet, men jeg ble litt vel revet med, så det innlegget trenger å få hvile seg litt, før jeg ser gjennom, og publiserer. Skrev nærmest en bok. En hissig bok, vel og merke. Jaja, det var fint å starte dagen med å sette i gang hjernehjulene.

Våknet i knallhumør i dag. Hadde en ganske travel, men veldig fin dag i går. Og det hele endte med at jeg dro på Magnat, og slo min gamle rykkbøyrekord ned i støvlene. Kjempegøy! I tillegg har Gina og Martin bursdag i dag, og DET er nok til å få meg til å glise. To så gode mennesker, som jeg har kjent siden barnehagen. Alle minnene!

Haha (igjen)! Nå gikk vekkerklokken min av. Som om jeg ikke sto opp for lenge siden. Treiging!

Siden det andre innlegget må ligge til modning ut dagen, kjører vi på med noen hverdagsøyeblikk.

IMG_3854

Roadtrip! Thea og Kamilla på nye eventyr. Vi er ekstremt gode på å være hverandres hobbypsykologer, haha.

IMG_3876

Frognerparken, i solnedgang. På vandring med Alexander. Åh, jeg har så gode venner! Blir glad av tanken.

IMG_3996

Kongen! Jeg er ikke spesielt ivrig etter julen, og har ikke særlig mye til overs for julepynt. Men denne nissen… <3 Kjøpte luen på KappAhl. Jeg: Har dere denne i en mindre størrelse? Kassadamen: Mindre? Nei, det er den minste. Er den til et helt nyfødt barn? Jeg: Ehm… Ja… Ehe….

IMG_3998

Superduperdeilig å være ferdig med eksamen i økonomi og samfunn. Så er det bare å krysse fingrene for resultatet.

IMG_4008

Glutenfri Eleikosandwich! (Haha, Kamillahumor på sitt beste – dere ser vel at det er en vektskivesandwich?)

IMG_4009

Et strålende tre!

IMG_4016

På en av veggene hjemme hos Thea. Likte den veldig, veldig, veldig godt.

IMG_4020

En FORNØYD Kamilla, i går kveld. Endorfinrus og perseglede, det er en god kombinasjon!

Nå skal jeg flytte litt på meg, og lese til neste ukes eksamen. Så skal jeg innom Martin (ikke han som har bursdag) med en liten julegave, deretter går turen til Magnat for å løfte på ting med Fredrik, SÅ er det tid for kaffe med Alexander, og deretter er det skolearbeid på planen igjen. Dette blir bra! Håper dere også får en fin dag!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Sara sier:

  Takk for oppvekkere og kloke ord, inspirasjon, motivasjon og gledesspredning. Har begynt å følge bloggen din nå, for det du gir uttrykk for her er det jeg prøver å jobbe mot og som jeg er veldig opptatt av: Vi lever bare én gang, og da gjelder det å gjøre mest mulig ut av det.

  Har også blitt følger på instagram (stalker, sier du? hehe). Rart det der, men så bildet ditt om persing til morran i dag, og jaggu persa ikke jeg i benk også litt senere. Og merkelig nok dukka du opp i tankene, selv om jeg ikke kjenner deg: «Jess, endelig persa jeg i benk, også, akkurat som KamillaK». hehe

  Ha en super kveld!

  • Kamilla K sier:

   Synes bare det er kjempehyggelig at du velger å bruke meg som inspirasjon- og motivasjonskilde til å nå dine egne mål 😀 Da føler jeg bloggen og delingen blir ekstra meningsfull 🙂 GRATULERER med pers!!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.