24 desember 2013 -- 8:23

God morgen og god jul!

Lite oppdateringer her om dagen. For å ha det på det rene, har jeg aldri opplevd noe som helst vondt i julen, og jeg har en familie som alltid har gjort sitt for at vi skal ha en hyggelig juletid. Men jeg får tårer i øynene bare av å skrive dette. Det er så mange som har det vondt i julen, og det skjærer i hjertet mitt. Så derfor er det lite julestemning her på bloggen. Jeg klarer ikke ta del av den delen, og vil heller ikke presse en slik trist stemning på andre, når julen betyr så enormt mye for mange. Så jeg sender varme tanker til de som ikke synes denne tiden er så lett. Håper dere klarer å ta dype pust, og gjøre det beste for å holde motet oppe. Det er ikke mange dagene til det hele er over. For de som liker julen: nyt hvert sekund! Vær i nuet.

2

Nesten litt ironisk at jeg, av alle mennesker, ikke blir overgira av julen. Menmen. Jeg skal i hvert fall ha en fin dag med familien. Trening med bror (stå opp!), sykehjemsbesøk med søster og mamma, julemiddag med hele familien og bestemor, og gaveåpning og alt som hører med. Hyggelig!

Apropos ironisk. Forrige uke var en helt fantastisk treningsuke, så det er ironisk at jeg ikke delte den. Julemuffinsoppskrift ble prioritert, og jeg kan ikke dele treningsoppsummering på annet enn søndager, det funker bare ikke. Hadde en tipptopp økt i går også. Fremgang gir mestringsfølelse!

Ønsker dere alle en fredelig og god julefeiring! Spre kjærlighet og varme.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  God jul, Kamilla! 🙂

 2. Astrid sier:

  Hei Kamilla! Ønsker deg og dine en god jul og en hyggelig feiring i kveld:) i år har jeg og mannen gitt gaver via Unicef og på den måten får de som har mindre også julegaver:)

 3. Marte sier:

  God jul, gode Kamilla 🙂 Håper du får en hyggelig feiring og koser deg sammen med familien! Nyt kvelden og tiden dere har med hverandre 🙂 Viktig å sette pris på det som virkelig betyr noe her i verden. Hva har vel gaver å si om en ikke har noen å dele julekvelden med? Eller om julekvelden bare er et kjas, mas og opphavet til vonde tanker eller følelser..?
  Synes det er fint at du er såpass reflektert og omtenksom. Viser at du virkelig tenker gjennom hva du poster på bloggen, og at du har et smart hode og et godt hjerte 🙂 Slike mennesker trenger verden!
  Som sagt ønsker deg en super julefeiring, kos deg så masse! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Marte!!!! Du er så herlig, alltid! 😀 Tusen takk for at du skriver så fine ord, setter stor pris på det – mer enn du aner! 🙂 Håper du har en fin juletid <3

 4. Ashild sier:

  God jul! Jeg synes jul er litt trist siden jeg ikke er i Norge med familien, men veldig koselig siden jeg faar feire med sivgerfamilie og tanteunger her. Saa litt blanda drops. Kos deg med jul, jeg skal ut paa lopetur langs stranda for aa faa litt apetitt for julelunsjen 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.