30 desember 2013 -- 8:43

Forrige innlegg ble skrevet på iPhonen, på t-banen, derav intet bilde. Nå skriver jeg på macen, og bildevalget bekrefter vel bare at det var like greit at jeg ikke brukte noe bilde i går. Haha. Jeg virket kanskje litt bitter i forrige innlegg, i hvert fall satt jeg igjen med følelsen av å ha gitt det inntrykket. Det var ikke meningen. Jeg synes bare det er så leit at mennesker med mye makt, tar et valg om å formidle ting som ikke gjør godt for noen. At så mange utvikler et anstrengt forhold til kropp, mat og trening er leit. Det er så unødvendig. Jeg har et brennende ønske etter å hjelpe ALLE. Med alt. Hele tiden. Jeg vil at alle skal ha det bra. Naivt? Ja. Men dermed blir det ekstra vondt å se at det ønsket til dels motarbeides. Kort fortalt: ingen får det bra, når noe livsavgjørende er en byrde.

IMG_3698

En spurte på e-post «men hvordan reagerer du om noen kommenterer noe negativt om kroppen din?» Hvorfor i alle dager skal jeg bry meg om noen andre har problemer med kroppen min? Jeg skal leve med meg selv, ikke dem. Hva de mener, har ingenting vel ingenting å si for meg? Min mening har noe å si for meg. Man har lov til å være selektiv på hva man tar inn. Så komplimenter, de bør alle åpne for. Er ikke det en god deal, så vet ikke jeg. Husk også at den holdningen ikke nødvendigvis kommer av seg selv.

Nå mangler jeg bare å få tilbake to selvutviklingsbøker fra et par venner, så er samlingen kompakt igjen, og jeg kan tipse dere om mine favoritter. Til slutt sitter vi der hele gjengen, fornøyde med oss selv, og alt vi har oppnådd. Det er dere vel med på? Fin plan for det kommende året. Å være fornøyd med tilværelsen, det er verdifullt.

DSC_3720

Sånn, nå blir det ikke mer skriblerier fra min side før til neste år (haha). I morgen blir det fotoinnlegg fra gårsdagens herlige byvandring med Martin. Apropos gårsdagen. Det var søndag, og nok en gang droppet jeg ukens treningsoppsummering. Kan meddele supergode økter mandag til lørdag. Pers i marløft, benkpress, rumensk saktemark, rykkbøy, push press og vendinger. Pluss noen mil i skogen. Med andre ord; treningen går helt topp! Har døpt om Magnat, til persefabrikken. Supergøy!

Vel, nå skal jeg komme i gang med dagen. Nyhetene er allerede lest. Skal ikke gå inn på sakene, men flere av dem bekrefter i hvert fall den takknemligheten jeg føler ved å leve et fredelig liv. Det er ikke noe alle kan ta for gitt, dessverre. Nyt årets siste mandag! Det skal jeg! Kjøpe et par ting til nyttårsfeiringen, tur og kaffe med Thea, trening med Fredrik (vi sees på maggis, bror!) og i det hele tatt. Blir en bra dag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Jeg tror det å være fornøyd med seg selv, og ikke hele tiden sammenligne seg med alle, er noe av det viktigste man gjør for egen lykke. Jeg er fornøyd med meg selv sånn stort sett. Når man har knukket koden for det (som jeg tror jeg har) blir man fornøyd og mer happy i hverdagen. I 2013 har jeg tatt noen valg som har gjort meg til den jeg er NÅ. Jeg ønsket å trene mer, jeg ønsket å bruke mer tid på venner og besteforeldre. Det har jeg gjort, og det aktive valget var med på at jeg ikke følte noe anger i forhold til å ha besøkt bestemoren min for lite da hun døde. Jeg var der hver uke (som jeg personlig ønsket), og jeg var der ofte da hun kom på sykehus og døde. Jeg valgte det, samtidig som jeg prioriterte andre og annet i den perioden også. For man må prioritere. Det har blitt mindre tv i hverdagen, men det gjør ikke noe for å si det sånn. Nå ble ikke denne kommentaren så mye om trening, men mer om det mentale. Jeg er ikke superfan av nyttårsforsetter, men jeg gikk inn i 2013 med en tanke om at JEG skal gjøre dette til et superbra år. Og det har det vært. Nyttårsforsetter er iallefall en ny mulighet om ikke annet 😀

  Godt nytt år til deg Kamilla! Du har inspirert og skrevet mange gode innlegg i 2013, og det er jeg sikker på at du fortsetter med i 2014. TAKK 🙂

  • Kamilla K sier:

   Glad på dine vegne, at du har funnet din egen kode. Det er virkelig gull verdt! Høres ut som du er bevisst og oppegående 🙂 Fortsett slik!

   Tusen takk for fine ord! Glad det setes pris på 🙂 2014 skal bli et bra år, både i livet, og på bloggen! 🙂 TAKK selv!

 2. Elin sier:

  Det viktigste for å være lykkelig er å være fornøyd med seg selv. Det mener i hvert fall jeg! Man kan ikke gå rundt å sammenligne seg med alle andre hele tiden, man blir bare ulykkelig av sånt. Elsker bloggen din og gleder meg til å fortsette å lese den i 2014! Ha en god nyttårsfeiring 🙂

  • Kamilla K sier:

   Enig. Fører ingenting godt med seg. Har stor tro på at en sunn kropp og et sunt hode, gir et lykkelig liv.
   Tusen takk for det, Elin! Gleder meg til å ha deg med videre 🙂 Håper feiringen din blir topp!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.