2 november 2013 -- 12:08

God formiddag, godtfolk! Andre november, og livet smiler. Om jeg begynner å blogge til uvanlige tidspunkt, er det bare fordi jeg har klart å lage meg en liten (u)vane… Morgenkaffe og kryssord. Hyggelig og rolig, men kjære vene, for en tidstyv! Jaja, blir vel snart ferdig med kryssordbilaget, og da blir neste gang til jul.

Det er artig å få kommentarer fra dere om at det virker som jeg har funnet min vei her i livet, for det er virkelig slik jeg føler det. For første gang. Prøving i ulike retninger, mennesker har kommet og gått, og jeg har lært ufattelig mye om både meg selv og verden. Dere som føler dere trygge på dere selv, skjønner hva jeg beskriver. De siste årene har vært begivenhetsrike, for å si det mildt. Jeg vet hva jeg står for, jeg vet rett og slett hvem jeg vil være, og hvor nært det er den jeg faktisk er. Selvutvikling er noe for seg selv!

DSCN5911

Ellers kan jeg jo dele at jeg har fått litt hakk i plata. Har hatt «Royals» av Lorde, på repeat litt for mange ganger nå. Beaten der er som laget for mine ører. Apropos beat, jeg har laget ny treningsspilleliste nå, med skikkelig Kamilla-på-trening-musikk. Prøvde den ut for første gang i dag, og jeg holdte på å le høyt ved flere anledninger. Kaptein Sabeltann blir aldri utdatert! Sikler på et par «studio beats», men det må nok vente.

Apropos trening! Ikke at det er interessant for andre enn SATS-medlemmer i Oslo, men jeg ble helt hyper av glede da jeg leste at SATS åpner nytt senter i Akersgata i januar! Ser ut til at det er de gamle lokalene til Golds Gym. Det er perfekt beliggenhet for meg! Midt i Oslo sentrum, bare noen hopp og sprett fra Markedshøyskolen! Også blir det likt område for styrketrening der, som på senteret jeg vanligvis holder til på. Dere vet – løfteplattformgulv, kule vektskiver, stilig lys, massevis av stativer… Haha, livet altså. Jeg gleder meg!

DSCN5953

Er dere klar over hvor lenge siden det er jeg har lagt ut naturbilder? Har ikke hatt med kamera på tur på alt for lenge. I dag, derimot! Speilreflekskameraten og jeg skal traske litt rundt med Aleksander. Som dere sikkert ser, ble bildene til dette innlegget like rart, som innlegget i seg selv. Nei, nå får jeg komme meg av gårde. Nyt dagen!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Live sier:

  Åh, Lorde er helt fantastisk!! Hørte i hjel Royals og de andre sangene på hennes første album i fjor vinter. Anbefaler det nyeste albumet hennes, Pure Heroine, på det varmeste, det er enda bedre enn det første! 🙂

  Gleder meg til naturbilder 🙂 ha en fin lørdag!

 2. Maja sier:

  Åh, HALLO! Da MÅ jeg jo begynne å trene på SATS når jeg ikke lenger kan trene på studentidretten, ettersom mitt faste senter nå er ca. 100m lenger opp i gata. 😀 Hipp hurra for treningsnyheter, altså!

 3. Maren sier:

  Åh, jeg trenger virkelig treningsmusikktips! Hvis du lager spilleliste i Spotify, hadde du giddet å ta bilde av den og innholdet sånn at oss Wimpere kan lage lik? Kaptein Sabeltann er SÅ noe for meg! 🙂 God helg!

  • Kamilla K sier:

   Jeg bruker iTunes og radio jeg 😉 Men kan selvsagt slenge ut en liste likevel! Har skrevet det ned i boka mi nå 😉
   God helg, Maren!

 4. Frida sier:

  liker nyhetene om SATS, passer meg utmerket 😀
  du er like herlig som alltid, elsker den positive energien du sprer, men det har jeg allerede sagt deg mange ganger!

  Håper du har en super helg! <3

  • Kamilla K sier:

   Godt jeg skrev det, det falt tydeligvis i smak hos flere 😀
   Tusen, tusen takk Frida! 🙂 Håper du får en hyggelig dag i regntunge Oslo!

 5. Thea sier:

  Nei guri, SATS i Akersgaten er jo midt i blinken for oss på MH ja. Wiii! Takk for den opplysningen 😀

  Jeg er så glad du minner oss på det å finne den riktige veien i livet om man kan kalle det. Jeg føler virkelig jeg har funnet ut av hvem jeg er og hva jeg vil. Jeg jobber hardt for det jeg vil, jeg studerer, jobber og omgås de menneskene som harmonerer i livet mitt. Jeg har tatt et valg om å kutte ut de menneskene som på en eller annen måte forstyrrer mer enn de gir glede. Det høres jo kanskje brutalt og kynisk ut, men det er ingen grunn til å være «venner» med folk man ikke trives med. Det synes iallefall jeg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ikkesant?! Helt perfekt! Gå på MH for alltid?! Haha 😀 Jeg er for øvrig veldig nysgjerrig på hvem du er, hvilken linje du går, og i det hele tatt…

   Åh, de ordene likte jeg. Høres ut som du er bevisst på det selv, og det er så givende! Helt knall, Thea! 🙂 Man er sin egen lykkes smed.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.