18 november 2013 -- 6:21

Goooooooooood morgen! Det er fortsatt varmegrader, og desember nærmer seg med stormskritt. Jeg har fire eksamener igjen, og så er det ferie. Og SÅ er det bacheloroppgave. Mye spennende som skjer fremover.

I helgen sto julebord, Nordstrand, familiemiddag og skogstur på agendaen, og jeg hadde det i det hele tatt veldig bra. Som vanlig?! Tok med meg Alexander opp på Vettakollen i går, det er alltid en slager i fint vær. Kameraet var med, så turen får eget innlegg. Natur på Internett. God kombinasjon. Bildet på toppen av bloggen, er tatt der.

Denne uken blir fin, det vet jeg allerede. Magnat, gründermesse, skole, eksamensjobbing, trening, skogstur, og forhåpentligvis en fin rekke med hverdagsgleder og hyggelige stunder. Apropos skolen –  jeg tok jo spesialisering i PR og omdømmebygging forrige halvår, og da hadde jeg en genial foreleser; Nils Apeland. Lærte mye, både faglig, men også om personlig utvikling og identitet, av ham. Flere av de innleggene dere gir meg best tilbakemelding på, stammer fra emner, sitater eller idéer fra det halvåret. Nå har Nils begynt å blogge, om kommunikasjon og ledelse. (Og mitt bakhode er på ett av bildene der)

2

Nå skal jeg skrive litt på en eksamensoppgave, før jeg labber av gårde til Magnat, for å trene med Fredrik. Må skrive et innlegg om det opplegget også, tenker det er mange som kan ha nytte av det. Er så fornøyd!

Får vel lage nytt bilde i toppen her også, kan ikke stå i shorts hele vinteren, da begynner jeg å fryse.

1

Håper alle dere får en fin uke, med masse latter og gode klemmer. Det er opp til oss å gjøre dagene bra, og det er jeg riktig så sikker på at vi får til, ved å være litt bevisste. Gjør mer av det som gir deg den kriblende, gode lykkefølelsen i kroppen. Gooood mandag, og god uke, mine herlige lesere!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Hanne sier:

  Enig, Apeland er en genial kar! Mye bra karer på MH.
  Ha en herlig dag, lykke til med eksamensskriving og kos deg med deilig og frisk høstluft, den savner jeg litt her hvor det er sommer hele året.

  • Kamilla K sier:

   Enig, enig 🙂 Gøy at du synes det samme!
   Norge står forhåpentligvis en god stund til, så du får nye det andre mens du har mulighet, og så nyte dette landet når du returnerer 🙂 Jeg elsker å ha alle sesongene!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.