29 november 2013 -- 6:29

Tirsdag kl. 07:41 sendte Martin melding om at han hadde hoppet på trikken, så da var det bare å slenge kameraet over skulderen, og komme seg av gårde. Turen gikk rundt Maridalsvannet (sjekk markaguiden min), og vi fikk med oss en helt fantastisk soloppgang. Herlig start på dagen!

1

2

Hei, Månen!

3

4

5

6

Ser ut som det har snødd! Det har det altså ikke.

7

Gladjente/gladlaks!

8

Se hvordan lyset treffer toppene bak der!

9

Hei og velkommen, sol.

10

11

0

Synes du det er så fint, KK? Haha, tommel opp med hansker, så jo smart ut…

12

Da vi kom til veien, kom politiet ridende. Fine hester. Og politifolk. Jeg liker politiet.

13

Etterhvert begynte én å få litt vel mye overskudd, fra den friske luften, naturen, selskapet, livet… Tok en dans på den bakerste stubben, men det skal jeg spare dere for.

14

Herlige Oslo.

God helg, kjære dere!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. m. sier:

  God helg, Kamilla! 🙂

 2. Thea sier:

  For en god start på dagen det var! 😀 I dag startet dagen min med eksamen…ikke så hyggelig,men det må jo til! En ting jeg lurer på om du kan skrive om, eller bare skrive en kommentar her, er hva du syns om hetsingen av Fotballfrues kropp? Altså jeg blir så provosert av at folk skriver så mye stygt. Ja, hun har ikke masse strekkmerker og hengemage etter fødsel, so what.. Folk må da få ha den kroppen de har, eller hva? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Morsomt at du skulle nevne det, for jeg har hatt en lengre prat med Tor-Arne om det der. Vi er av HELT motsatt oppfatning av sånn ca. alt som skrives der ute. Først og fremst synes jeg nettmobbing/hetsing av enkeltpersoner er så lavmål, at jeg nesten mister håpet for menneskeheten.
   I hvert fall. Jeg synes bare det er kvalmende hvordan folk nærmest skriker dag inn og dag ut at «aaaaalle må være fornøyd med den kroppen de har!!!!» og så er det en som faktisk er det, og da er det sååå forferdelig, provoserende, hun har feil fokus og bla bla bla. Hvorfor i det hele tatt ha en mening om det bildet? Allerede der mister jeg forståelse for de som ikke liker det. Hun er seg, hun er lykkelig, det er jo ikke annet enn kjempehyggelig! Jeg er meg, jeg er lykkelig, jeg ser ganske annerledes ut enn Caroline, men jeg er også fornøyd! Er ikke det knall? Man er sin egen lykkes smed, og om man føler kroppsfokus eller press av et slikt bilde, tenker jeg at man kanskje heller bør gå i seg selv, fremfor å drive med ansvarsfraskrivelse. Skift eget fokus, og la andre ha det fokuset de selv velger. Kanskje man er i en utsatt posisijon, og ikke bør følge med på mennesker som Caroline, som står på, gjør det som gjør seg lykkelig, og oppnår ting. Det er helt greit. Men det er ikke hennes feil at enkelte ikke klarer å kontrollere hva de eksponerer seg for. Synes mye av det vitner om en slags kamuflert jantelov.
   Jeg synes Caroline er kjempeflott! 🙂

   Håper eksamen gikk bra, Thea! Skoleeksamen, eller? Med de søte pensjonistvaktene? <3

   • Solveig sier:

    Du er nesten latterlig god til å formulere deg. Glemmer at du «bare» er 24 år! Liker framsnakk-fokuset ditt så godt 🙂 God helg!

   • Thea sier:

    Godt svar! Bra å høre at jeg ikke er den eneste som diskuterer disse nettmobberne med vennene mine, hehe! Jeg blir lei meg på hennes vegne, hun har trossalt nettopp født og bør slippe disse fæle kommentarene noen kommer med. Det er så innmari dobbeltmoralistisk å hylle noen for deres kropp, for deretter å mobbe noen andre for deres kropp. Hjelpes meg. Jeg har ikke født selv, men jeg er såpass oppegående at jeg vet at det ikke er noen fasit på hvordan magen skal se ut under graviditeten, eller etter. Noen er heldige, andre ikke. Kate middelton i England hadde jo anderledes mage, og det er jo like normalt!

    Ja, det gikk faktisk veldig bra (tror jeg), så får vi se om 3 uker om det stemmer!:-) Tihi, ja de gamle søte var der i dag og. Kjenner igjen noen av de fra i fjor faktisk, haha! 😀

    • Kamilla K sier:

     Ja, jeg synes det er rart hvordan det i enkelte tilfeller oppfattes som greit å kunne rakke ned på andres kropper. Og det at hun nettopp har fødet for første gang, og sikkert har en halv million følelser i sving i utgangspunktet, er rett og slett noe jeg har inntrykk av at ikke blir tatt med i beregningen til alle disse bedreviterne, som mener at hun «skulle gjort sånn» osv. Jeg tenker som deg: det er ingen fasit. Hun er fornøyd med seg selv, og glad for at hun ser ut som hun gjør. Jeg synes det er et helt herlig fokus jeg; individuell lykke! 🙂

     Så bra! 🙂 Godt med en slik følelse. Haha, ja, det er stort sett de samme hvert år. Så søte, og jeg digger at de tar oppgavene utrolig seriøst. Meningsfylte dager, også for de eldre. Sånt liker jeg!
     God helg, Thea! Alltid fint med kommentarer fra deg.

   • H sier:

    Halloooo bra noen er enig med meg, KK! Føler det dreier seg mye om sjalusi. Når jeg forteller folk at jeg har sansen for Caroline er det mange som sier: hæ hun er jo så planleggingsfreak og for «perfekt». Men herregud! Da er det sånn hun liker å leve, og det har jeg all respekt for! Hun får jo faktisk til en hel del. Som Mamma sier: «er det ikke flott at folk er forskjellig!? Tenk om vi ikke var det, da hadde verden vært kjedelig da!»

    • Kamilla K sier:

     Enig, enig, enig, H! 🙂
     «Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre som man vil!» Kardemommeloven er fortsatt aktuell. Caroline er topp, du er topp, jeg er topp. Er det ikke flott at vi alle kan velge de tingene som gjør oss glade, selv om tingene ikke nødvendigvis er de samme? Mangfold er fint.
     God helg, H. Jeg er glad du er så selvtenkende. Også begynner jeg å lure på hva du skal ta deg til neste år, ferdig med vgs og greier 😀

 3. Åsne sier:

  Tjohei! Har fulgt bloggen din en liten stund nå! Må si at jeg virkelig elsker innleggene dine! Etter min mening en blogg med fine temaer og fantastiske bilder! Ekstra kjekt som leserotte i eksamenstider, å kunne titte innom for å se på så fine bilder! Tusen takk!
  God helg til deg også! 🙂 Knib

  • Kamilla K sier:

   Heeei! 🙂 Så hyggelig, Åsne! Tusen takk for så fin tilbakemelding, det gir meg motivasjon til å fortsette i disse baner – jeg synes det er så gøy og koselig. Lykke til med eksamen, og god helg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.