22 november 2013 -- 6:34

Dere skulle sett meg nå. Laget et innlegg med mange punkter for hvorfor høsten, vinteren og våren er bra. Vet flere får det litt tyngre da, så tenke jeg kunne gi noen påminnelser om at denne årstiden ikke KUN trenger å ha et mørkt fokus. Så skulle jeg finne frem noen bilder fra i fjor. Da måtte jeg forbi bildene fra i sommer. Dermed var sommermimringen et faktum, og jeg ble sittende og tenke på hvor UTROLIG bra det forrige halvåret har vært.

Èn ting er at tiden har vært bra fordi jeg synes det er herlig å gå i shorts og sommerkjoler (ikke samtidig), men det viktigste er faktisk alt jeg har fått oppleve, og ikke minst hvem jeg har hatt rundt meg underveis. Jeg er så heldig, på så mange måter. Jeg er sikker på at også denne årstiden vil by på mye fint. Ikke nødvendigvis fordi kulde, is og slaps er det beste jeg vet, men fordi jeg har muligheten til å oppleve mye bra. Spre glede, ha herlige latterkramper, ta fine bilder, ha gode samtaler… Hverdagsgleder og hverdagslykke. Små øyeblikk, med stor betydning. Skjønner dere hva jeg skal frem til? Jada, det er det samme igjen: det hele er opp til oss! Vårt fokus, våre valg. Jeg vil oppfordre til å ikke la lengtingen ta bort gleder fra nåtiden.

Hva passer vel bedre enn å holde en tale om at vi lever NÅ, og så legge ut bilder av fortiden? Ironien lenge leve! Minnene er så fine, så det får være lov med en kombinasjon.

throwbackfriday

En herlig tid, med latter, utvikling, gode samtaler, og kvalitetstid.

God helg, fintfolk! Her står eksamensskriving, trening, eksamensskriving, kafébesøk, eksamensskriving og litt eksamensskriving på planen. Blir bra! Det er noe av det herlige med MH, vi får som regel velge tema/bedrift/vare for oppgaven, innenfor visse rammer, så vi får personlig tilknytning til tekstene! Da blir det med ett ganske mye mer interessant å relatere det til pensum, enn om vi skulle satt oss inn i noe vi ikke ante hva var. Vel, hva med å faktisk skrive på markedsmakteksamen, fremfor å skrive om den her? God idé! Om noen timer venter Magnat. Skål!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Vilde Moe sier:

  Nei for en søt blogg jeg dumpet inn på 🙂
  Hihi, om du er fornøyd med fortiden er det vel ikke noe som tyder på at fremtiden blir noe verre vettu! Det kan bare gå en vei, og jeg har kun tro på at det er oppover!! <3

  Ha en super helg frøken 🙂

  • Kamilla K sier:

   Så hyggelig at du likte deg her 🙂
   Fortiden har vært knall, og jeg er overbevist om at fremtiden også blir det, så jeg nyter hver dag som den kommer 🙂 Deilig!
   Gooood helg til deg!

 2. Tonekb sier:

  Ååå, jeg lovpriser virkelig disse positive, fine, velskrevne og oppløftende innleggene dine! Sitter og smiler som en tosk til skjermen mens jeg leser. Masse lykke til med eksamensskriving, og GOD HELG! 😀

 3. Selma sier:

  Heia deg! Innlegget ditt i forgårs kom akkuratt når jeg trengte det, når man er underveis i sin egen livstilsendring er det noe ukult med alle disse «rollemodellene» som dukker opp overalt. Bloggen din er derfor litt som en oase, hvor jeg kan søke råd og motivasjon uten å bli flau eller kjenne meg mindre enn jeg er. Utrolig inspirerende og positivt 😀
  Er så kult å se hvordan du virkelig har klart å endre ting, nå kan vinter’n bare komme! God helg!

 4. Thea sier:

  2013 har vært det desidert beste året i løpet av mine 20 år på denne jorden! For det første har jeg opplevd utrolig fine ting som fysisk har skjedd, sånn som å bli tante (det er det kuleste ever!), oppleve bryllup i familien, ny jobb og fine ferier. Jeg setter så pris på det, og jeg er ikke minst stolt over å ha skaffet meg ny jobb. Det ga skikkelig selvtilittsboost må jeg si. Men, best av alt er vel at jeg har vært veldig lykkelig dette året. Omtrent hver dag. Misforstå meg rett, jeg har alltid hatt det bra, men nå har jeg det enda bedre. Er veldig glad for sånne remindere som dette innlegget, man trenger av og til en oppkvikker over hva man har jobbet for og hva man jobber for i fremtiden. Og ikke minst hva vi har akkurat NÅ!
  Ha en fin, fin helg! Her står også eksamenslesing/skriving på planen :):

  • Kamilla K sier:

   Åååå, for en utrolig gledesfylt og herlig kommentar 😀 Sitter og smiler som en tulling nå 😆 Det gjør meg så glad å lese om andres lykke! Helt topp, Thea! 😀

   Trodde for øvrig det sto «overlevd byllup» og synes det var et snodig ordvalg, haha 😛
   God helg! Lykke til med eksamen 😉

 5. Astrid sier:

  God helg til deg, herlige KK!

 6. Silje sier:

  Skal virkelig begynne å leve jeg nå! Sånn som du gjør 😀 helt utrolig inspirerende!

  Haha, må bare nevne en ting mens jeg allerede skriver.. Jeg flyttet til Oslo i høst, og er veeldig ofte på løpetur, gåturer og den slags rundt Sognsvann, Maridalsvannet og ja! Og HVER eneste gang tenker jeg bare «oi, tenk om jeg møter på Kamilla! Det hadde jo vært kult!». Haha, litt sært, I know, MEN skulle gjerne likt å se hvordan du er som person!
  Skal love å hilse på deg om jeg får øye på deg oppi skogen altså, haha 😀

  • Kamilla K sier:

   Olala, da MÅ du (altså du MÅ!!!) si hei! 😀 Gleder meg allerede! Jeg har møtt på flere blogglesere mens jeg har vært på skogstur, så det er bare herlig. Dere virker jo som noen herlige skapninger, hele gjengen. Og gull at du har begynt å benytte deg av marka så raskt etter flytting hit, det kan jeg tenke meg du får mange fine turer ut av!

   Herlig at du kan inspireres her. Det inspirerer meg videre 🙂 God helg, Silje!

 7. Therese sier:

  Åh, du er så flott! God helg, Kamilla! 🙂

 8. karoline sier:

  Jeg må si at din blogg er min favoritt, så mange utrolig motiverende og inspirerende innlegg 😀 Har du noen selvutviklings-bøker du vil anbefale? God hælj! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tuuuuusen takk for det, Karoline 😀 Så hyggelig!
   Jeg skal lage et innlegg med slike bøker, holder på å samle dem inn fra alle jeg har lånt ut til 😛 Så det er notert!
   Gudd hælj! 😉

 9. Fint innlegg! Denne tiden av året trenger ikke å bli så ille selv om det er kaldt og mørkt ute! Bare finne de positive tingene hver dag =)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.