4 november 2013 -- 6:09

Gudd mårning!

Jeg er skikkelig klar for denne uken! Det ser ut til at det venter noen solfylte dager i hovedstaden, og det ser jeg frem til. I går var det regn og vind som sto på menyen, og på ettermiddagen fikk jeg den geniale idéen om å mimre tilbake til alle skogsturene denne sommeren. Og kjære vene, for en hyggelig bildegjennomgang det ble. Deler like gjerne noen med dere, så kan vi starte uken med litt Oslonatur.

0

Hopp og hurra for skogen! Her fra Lilloseter.

1

Fine og fredelige Maridalsvannet.

2

Møøøøø! Kuene på Kongsgården, på sin evige siesta.

3

OSLOVE!

4

Er du så fornøyd med livet du da, KK? Hyggelig det!

5

Hell i uhell. Kult bilde, trist skjebne.

6

Kamillapose, på toppen av Oslo!

7

Ingridio, i sitt rette element. SÅ mange flotte turer vi har hatt, med så mange gode samtaler.

8

Bærtur (latterkrampetur) med Martin, før sen forelesning på skolen. Ah, det var en artig tur.

9

Halla, kompis!

10

Ett av mange stubbeprosjekt, haha.

11

12

Glede! Lykken er å gå i shorts. Favorittplagget mitt.

13

Og til slutt, fordi savnet er STORT: Tor-Arne. Vi var sammen sånn ca. hele tiden i sommer. Bedre venn skal man se evig etter. Her fra en herlig (og gjørmete) skogstur, på sensommeren.

Ah, så mye deilig natur! Det er det ute nå også, med alle fargene. Og snart kommer snøen, og det blir også fint. Jeg er glad vi har alle årstidene, det er noe eget ved hver av dem. Ønsker dere alle en gledesfylt uke! Gjør det beste ut av situasjonene som melder seg. Vi lever nå!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Slike bilder blir man virkelig blir glad av! Og jo, sommeren er fin, men jeg er så enig i det du sier med alle de andre årstidene; jeg setter sånn pris på de endringene og værskiftene vi har! Nye farger, annerledes temperatur, nedbør, vind og mørketider – men det er jo så fint det óg! Også er det noe fascinerende og litt deilig med at vi har null kontroll over det, vi må bare innrette oss og prøve å leve etter det været som kommer, så best vi kan. Egentlig veldig sjarmerende, spør du meg!

  Ha en finfin mandag, og ei herlig uke, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Åh, det er som å lese mine egne tanker 😀 En holdning vi vinner mye på!
   Tilpasningsdyktighet er gull! 🙂 Takk, Tone! God mandag, og god uke til deg!

 2. Veronika sier:

  Herlige bilder!

  Ha en super uke, Kamilla! 🙂

 3. Åshild sier:

  Du er så god Kamilla!!
  Ha ei fantastisk fin veka! 😀 😀

 4. Thea sier:

  Åh du godeste Kamilla! Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men men. Jeg må de neste ukene leve uten melkeprodukter (hjelp, jeg trenger sjokolade i livet mitt), og tenkte dette var et stooooort problem. Dermed må jeg finne en løsning. Hva er løsningen? Gå inn på kamillak.com og se i kategorien «mat». TAKK for enda mer inspirasjon, og troen på at jeg klarer disse 4 ukene med helt ren mat!
  Du lager jo så ren, enkel, sunn og god mat. Dermed mye lettere for en som kanskje har allergier å finne inspirasjon til mat. Men jeg må si, i Nice versjonen av mat fant jeg også mye gode oster som fristet :S Hahah!

  Ville bare si takk for det 😀

  • Kamilla K sier:

   Åååå 😀 For en herlig kommentar, Thea 😀 Nå sitter jeg og smiler godt her.
   Å leve uten melkeprodukter er virkelig intet problem, med mindre du gjør det til et problem. Og hvis det kun er for noen uker, går det fint å klare seg uten ost også! 😉 Det er jeg helt overbevist om! Det er jo massevis av annen digg mat, du får knapt tid til å savne noen biter med brie.
   Helt knall at matinnleggene, og matkategorien, kan føre med seg noe slikt, for de som er i lignende situasjoner!
   Takk for at du delte, Thea! 🙂 Setter stor pris på slikt.

 5. Så herlige bilder! Her er det vått og kaldt for tiden så jeg ser virkelig fram til våren, haha. Nei, vinteren er jo koselig den og, men det er herlig med turer ute i naturen 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.