1 november 2013 -- 6:28

Wow! Helt overveldende respons på de to siste innleggene. Tusen, tusen takk! Dere er fantastiske! God morgen, forresten! Tenker det er greit med noe lett bloggkost nå, så da blir det noen i-farta-bilder fra den siste tiden.

IMG_3326

Speilbilde på Magnat, etter en superduper økt! I fast svart drakt, med en fargekladd fra Balenciaga.

IMG_3333

Jeg abonnerer på Helsemagasinet, og elsker at det finnes magasiner som dette. Lærer mye, blir nysgjerrig, finner nye temaer å stille meg kritisk til, idéer til personlig utvikling, og i det hele tatt… I forrige utgave tok Melissa kamillaposen på dobbeltsiden hun hadde, det var ekstra gøy!

IMG_3394

Høsten er så FIN! Her på tur over St.Hanshaugen, i perfekt turvær.

IMG_3406

Jeg er ikke helt begeistret for den trenden om at folk skal bake og lage desserter hver eneste dag, men det betyr ikke at jeg ikke får det til altså. Når jeg får ansvar for desserten, da slår jeg til. Cakepops, pannacotta med jordbærsaus, mandler med sjokolade- og kakaotrekk og kjærlighetsfrukt. Det ble godt tatt i mot.

IMG_3430

Tjohei! Søndagstur i løv og duskeregn.

IMG_3439

Jeg har et aldri så lite lager med Yogi-teer, og denne har rask hoppet inn som en av favorittene.

IMG_3450

Avså litt tid en dag jeg satt og skrev på eksamen (fikk forresten igjen årets første eksamen i går, og det gikk fint – hurra!), og fylte opp granolalageret og glasset med mandelsmør.

IMG_3454

PT-time med Fredrik på Magnat. Vi lekte med knebøy (her: 80 kg) og benkpress denne gangen. Teknikkterping til folket. Eventuelt bare til meg. Fremover går det i hvert fall, med både teknikk og styrke. GØY! Og ja, jeg betaler for timene fra egen lomme, med glede.

IMG_3462

På onsdag var jeg på et foredrag med professor i medisin Jan Hoff (4×4-mannen) på Klinikk for Alle sin nye klinikk i Bjørvika. Skrev mer notater enn jeg vanligvis gjør i forelesning; det var så interessant og inspirerende. Han tok for seg litt om kondisjonstrening, en hel del om styrketrening, og ikke minst hvordan man kan påvirke helse og livskvalitet på mest mulig optimal måte. Jeg vet jo at alle bør være i litt aktivitet hver dag, men å se tall og eksempler på hvor stor betydning det faktisk har, gjør det alltid litt mer virkelig, hvis det gir mening. Man har ansvar for egen helse, og alle har ansvar for å bidra til god folkehelse. Kort fortalt: foredraget var bra!

Nå må jeg komme i gang med dagen. God helg, fintfolk. Takk for at dere er så gode mot meg! Liker det vi har gående her, føler vi er sammen om å gjøre hverandre bedre. Helt topp!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Håper du får ei super helg, flotte og sprudlende, Kamilla!
  Virker som det skjer mye spennende i livet ditt om dagen, og at du trives med det. Du har funnet din stil og din måte å leve på, som du ser ut til å virkelig trives med. Det er det ikke alle som klarer og jeg tror det er noe av det viktigste vi kan gjøre/finne ut av i livet. Trivsel er viktig! 🙂
  Ha en strålende fredag og god helg! 😀

  • Kamilla K sier:

   Tusen, tusen takk for en så fin kommentar, Marte! 🙂
   Ja, jeg elsker livet mitt nå 😀 Nyter det fullt ut, og ønsker for alt i verden å hjelpe folk med å komme til det samme stedet!
   God fredag, og god helg 🙂

 2. Tonekb sier:

  GOD HELG 😀 Nok et fint innlegg, artig å se hva du gjør litt sånn ellers i hverdagen óg 🙂 Jeg føler iallefall at hvert ett innlegg du publiserer er med på å gjøre meg og hverdagene mine bedre!

  Ps. Takk for utfyllende og hjelpsomt innlegg om A-note. Vi har blitt bedre venner nå!

  • Kamilla K sier:

   GOD HELG! 🙂
   Hyggelig at det faller i smak. Føler jeg forteller svært lite uansett, så noen slike innlegg er bare kos å kunne spre litt hverdagsglede 😉
   TUSEN takk for den tilbakemeldingen, herlighet for noen gode ord 🙂
   Konge at a-note ble mer forståelig, håper du liker appen. Jeg har brukt den i flere år, og digger den!

 3. Maja sier:

  HURRA for at det gikk bra på eksamen! 😀 Og vet du hva kjæresten og jeg gjorde for første gang i går kveld…? Testet ut granola-oppskriften din! Han er elendig på å spise frokost, så dette var første skritt i få-på-plass-frokostrutiner-planen og foreløpig virker det svært vellykket. Han syns hvertfall granolaen ble knallgod, og vi skal nok eksperimentere litt med oppskriften i tiden fremover (han vil ha mer kanel- og kardemommesmak blant annet). 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jaaa, hurra for det! 🙂
   Og hurra for granola! Så gøy 😀 Pøs på med kanel og kardemomme, det er så utrolig digg! Og den duften på kjøkkenet (i hele leiligheten, hvis man har glemt å skru på vifta, høhø) er jo helt fantastisk! 🙂
   God helg, Maja!

 4. Anne Berit sier:

  Stikker innom og ønsker deg en god helg og takker for masse inspirasjon! Har vært fast leser en god stund men er elendig til å kommentere! Takk for alt du deler med oss!

 5. Lena sier:

  Du er så fin!!! Livet ditt virker så bra 😀 Du vil ikke skrive et innlegg inspirert av foredraget du var på da? Det virket spennende 🙂 Ønsker deg en superfin helg! 😀

 6. Rebecca sier:

  Du får unnskylde meg for rart spørsmål, men jeg bare må spørre, haha! Er det plass til skift og alt i Balenciagaen? Det stussa jeg skikkelig på, haha 🙂 Jeg er evig misunnelig på veskesamlingen din, men om jeg når målet mitt har jeg lovet meg selv en veske jeg har hatt veldig lyst på veldig lenge, cant wait!

  Ønsker deg en flott helg!

  • Kamilla K sier:

   Haha, det er det et helt greit spørsmål det?! 🙂
   Jeg har alltid på meg «hovedklærne» når jeg kommer til trening. Haha, altså klærne jeg skal gå med resten av dagen (jeg kaller det faktisk hovedklærne 😆 ). Så da er det bare tights, t-skjorte, sportsbh og sko (fivefingers tar lite plass og veier lite), i tillegg til et reisehåndkle. Sistnevnte har jeg kjøpt på G-max, og det er et lett og kompakt reisehåndkle, som ligger i et lite nett, og tørker på 1-2-3. Genialt! Pluss en liten sminkepung med deodorant, tangleteezer og litt sminke. Da er det ikke stort mer å ta med seg…?! De tingene tar ikke mye plass, så da er det godt med plass til lommebok, matboks, drikkeflaske og en notatblokk. Plassen i Balenciaga Work skal ikke undervurderes, som du skjønner 😀
   Oooooh, veskekjøp er gøy! Jeg er ikke følelsesmessig knyttet til mange TING, men veskesamlingen min har jeg et ekstraordinært forhold til 😀 Haha!
   GOD helg! Håper dette var godt nok svar på spørsmålet!

 7. julianne sier:

  Flinka! Og det er virkelig nyttig med PT. Jeg har vært av de som ALDRI kunne finne på å trene styrke alene, men etter at jeg har begynt med PT har jeg kuttet ut gruppetimene nesten helt, og driver bare med egentrening i styrkesalen. Fortsatt litt rar følelse, men er moro! Og det er så mye lettere å pushe seg med en PT som følger med. Jeg har gått opp 5 kg og 5 repetisjoner i benkpress på fire uker, og jeg er bare suuuuperstolt! Jeg er fortsatt ei litta pingle, men all fremgang skal bli satt pris på, stor eller liten!
  Jeg bruker bloggen din mye til inspirasjon. Humøret ditt til, ja, alt, er så motiverende! Jeg har begynt prøve å være like positiv, og hjelp, så godt det funker! Livet blir så mye bedre når man bestemmer seg for å være glad, og legger inn tid til litt styrketrening! Takk for at du bruker tid på å blogge og på å spre det gode humøret ditt, det er oppfriskende å lese om noen som er så genuint positive! Alle gode ønsker for deg og dine 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åååå, dette er virkelig FANTASTISK lesing! Så utrolig flott at fokuset ditt mot styrketrening har blitt slik det tydeligvis er nå! Høres ut som det er midt i blinken. Du har all grunn til å være stolt av deg selv – knallbra jobba! Jeg er også stolt av deg! 🙂

   Tusen, tusen takk for fine ord! 🙂 Setter veldig pris på slik tilbakemelding, spesielt når det dreier seg om noe som ligger så nært hjertet mitt. Føler jeg når egne mål, når jeg kan formidle slikt til andre, og det faktisk går inn hos dem. Åh, du er flink altså! 😀 Stå på videre, og oppdater meg gjerne om hvordan det går fremover! 😀
   God søndag videre!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.