11 november 2013 -- 6:07

God morgen, god morgen! Jeg har gledet meg til denne uken. Mye artig på planen, samtidig som timeplanen ikke er fylt helt til randen. Deilig å se litt åpen tid, og vite at jeg kan bruke den tiden til å gjøre sånne ting jeg vanligvis ikke tar meg tid til. Rydde i klær, pusle med noen blogginnlegg jeg har tenkt på, pleie fine vennskap, og forhåpentligvis få litt tid i naturen. Sistnevnte ble prioritert forrige uke også.

Fredag 07:45 gikk startskuddet. Endelig var det tid for at Ingrid, marka og jeg skulle henge sammen i noen timer. Det ble 18 km i det mest fantastiske turværet jeg har sett på lange tider. Hvert bilde fikk et gledessukk som følge, og det var ikke få ganger en av oss ble nødt til å avbryte den andre, for å kommentere det spesielle lyset.

1

2

3

4

5

6

7

 

8

9

10

11

12

13

14

15

Ah, herlig Oslonatur. Verdien av slik kvalitetstid, med gode samtaler, frisk luft, og avstand fra alt av hverdagsting, den verdien er høy. Og når vi planlegger så vi har gått to mil, og likevel er hjemme før halv tolv, da går det an å prioritere slik tid, i en ellers travel periode. Nå skal «Honey, Honey» få høyere volum her, og morgenkaffen skal nytes, før jeg kommer meg av gårde. Ønsker dere alle en flott mandag, og et godt utgangspunkt for en ny uke.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Andrea sier:

    Så flink du er! I dag gikk turen min, takket være deg, langs Akerselva. Startet på toppen og gikk helt ned. Fantastisk fin tur. Har bodd i Oslo i ei uke, og jammen om jeg skal fortsette å bruke turguidene dine. Tusen takk for gode tips 🙂

  2. LINNO sier:

    Kjempefine bilder 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.