26 november 2013 -- 6:35

Hei og god tirsdagsmorgen!

Jeg har fått mye god respons fra dere i det siste, og det setter jeg veldig stor pris på. Husker da jeg begynte å skrive litt lengre tekster, om kropp, tankesett og slikt, og trodde det skulle hagle inn med kritikk. Men dere er gode! Så for å feire det, for å feire oss, tenkte jeg å ta et lite dykk i arkivet, og bla frem noen av de innleggene jeg føler fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Spesielt nå som det nærmer seg en tid preget av «kos» og faktorer som gjør at flere blir litt usikre på hva slags valg de skal ta, med livsstil i tankene.

Det jeg stemmer for at alle leser: «Hei, jeg er et kosthold, og jeg heter…» Om hvordan man ikke MÅ ha et navn på kostholdet sitt! Som mange av dere vet, synes jeg denne navnsettingen er en skikkelig uting.

Forandring fryder: om livsstilsendring

Hva skal til?: om de utløsende faktorene for livsstilsendring

Innsats: om hvordan innsatsen og forventningene bør reflekteres i hverandre

Kvinnekroppen: Hva er egentlig den «perfekte» kvinnekroppen?

Alle-vet-rådene: om livsstilsrådene «alle» vet, men kanskje ikke følger

Håk: om det å finne SIN EGEN helårskropp

 

 

 

Alt er ikke sant. Vær kritisk til alle tips du plukker opp, og alle «oppskrifter» på hvordan du skal gjøre ting.

Vel, nå skal jeg lese avisen og skrible ned noen idéer til en oppgave, før turen går til/i skogen. God dag til alle!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Du er så bra Kamilla! 🙂 den positive holdningen din smitter! Takk for at du er en fornuftig og god motvekt til alt det fanatiske der ute. Kjenner jeg blir lei meg når folk poster overlevelsesguider for julen, hvordan ikke spise for mye. Kan man ikke spise julemat og kose seg? Trene litt mindre i noen dager, og heller ta med seg de gode vanene når hverdagen kommer igjen?
  Jeg har flere venninner som er så enten eller når det kommer til trening og kosthold, da ber jeg de om å lese bloggen din. Du gir i hvert fall meg et sunt og motiverende bilde av hvordan forhold jeg vil ha til kropp og trening, og livet.

  Jeg vil gjøre det som er bra for meg, når jeg har det bra kan jeg gjøre andre rundt meg glade. Takk for at du deler tankene dine, de inspirerer 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ååååå! Du er fint god da! 😀 Tusen, tusen, tusen, TUSEN takk, Marte! Gode ord på rekke og rad – er det rart jeg digger leserne mine, og synes dette er gøy å holde på med?! Høres ut til at du har fine prioriteringer! Det som er bra for deg, og i tillegg fokuset på å kunne spre glede til de gode folkene rundt deg. Meningsfylt filosofi! 🙂
   Vel, vær så god, og takk selv!

 2. Jeg kom akkurat over bloggen din, og må bare si at den er veldig fin! Skal følge med her fremover, og jeg skal lese de innleggene du linker til i dette innlegget.

 3. Maria sier:

  SYYYKT fin kropp!!!!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.