1 oktober 2013 -- 7:57

Jeg vet jeg sa (skrev) at jeg skulle vente med bilder til jeg kom hjem, men jeg føler for å dele noen nå, så da kjører vi på. Det er tross alt min blogg. Og dere, jeg koser meg. Skikkelig, skikkelig mye. Er så glad i denne byen. Har knipset litt ekstra mange bilder, slik at jeg har bilder til å lage en liten guide til dere, hvis det er av interesse?! Jeg har en så snodig bloggmiks. Hovedsakelig fysisk helse, med innslag av en del mentale biter, pluss masse natur, og litt reiser. Det henger sånn passe (ikke) på greip. Hoho! Jaja, her kommer en smakebit fra min mandag i Nice. Jeg trasket rundt i sommerkjole, shoppet og tok bilder (og svettet).

20130930-213227.jpg

20130930-213342.jpg

20130930-213440.jpg

20130930-213512.jpg

20130930-213540.jpg

20130930-213611.jpg

20130930-213640.jpg

20130930-213723.jpg

20130930-213750.jpg

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. dina sier:

  guide = ja!

 2. El sier:

  Kamilla! Jeg syns du har en perfekt bloggmix! Må liksom innom bliggen din hver dag jeg! Så godt humør og god formidlingsevne du har.. Fantastisk. Jeg liker i grunn alt like godt. Har fått lyst til å bruke vår vakre Oslo skog mere, synes oppskriftene dine er artige, tankegangen din generelt appelerer veldig til meg- og nå sier du det kanskje kommer en Nice guide?!?! DET sier jeg et stort JA til! Har i flere år hatt lyst reise dit, men føler meg litt utrygg på nye steder(og frykter fransk), så det er så lett å reise til London igjen og igjen og igjen, det er definitivt MIN by.. Men vil jo gjerne utvide horisonten(hehe). Nyt ferien! Nå skal jeg se på de fine Nice bildene en gang til!

 3. Maria sier:

  Nice er så fantastisk! Besteforeldrene mine bor der, gleder meg til å reise ned etter nyttår for å besøke 🙂 Hvordan er du tilknyttet Nice?

 4. Mari sier:

  Åh, herlig! Og et stort ja til guide. Jeg befinner meg for tiden i Australia og kan nesten ikke vente til det blir like herlig, om ikke herligere, her! 🙂

 5. Åh, så flotte bilder! Nice er fantastisk:)

  Kjempekult om du tar turen innom min musikkblogg, om du har lyst på noe ny musikkinspo! http://soundtrackoftheyouth.com/

 6. Mette sier:

  Fant ikke noe mail å hendvende meg til så spør her:-)
  Endelig fant jeg forresten igjen bloggen din etter lang tid uten. Liker den!:)
  Men det jeg lurer på er om du har joggeløyper å anbefale meg?? Du som er født og oppvokst i oslo vet vell om endel? 😉
  Du legger alltid ut så mange fine bilder fra joggeturene dine, så jeg lurer rett og slett på hvor du løper, og om du har noen bra løyper:)!!
  Jeg løper mye oppe ved sognsvann/ullevålseter, men begynner å gå lei egentlig. Men regner med det også er andre løyper i det området som jeg ikke vet om 🙂
  Klem!

 7. Hanne sier:

  ^— what she said!

 8. Det ser aldeles nydelig ut! Åh, jeg vil ha ferie sånn ca NÅ! :p

 9. Lisbeth sier:

  Fine bilder 🙂

 10. Så fine bilder!! Det ser ut som om du har det så fint 😀 Din blogg – og variasjon er vel en bra ting? 😛 hihi! Føler at min blogg også er blitt en miks av alt mulig, selv om man kanskje egentlig burde prøve å holde seg til «hovedtemaet»….

 11. Hilde M sier:

  Bilder er til for å deles 😉 Sjekk ut bloggen min for instagram konk btw 😉 Ha en fin fin kveld!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.