Simply amazing

Goooood morgen, dere! God MANDAG! Herlighet, jeg sprekker nesten av energi nå, haha. Føles som om kroppen er full av champagnebobler. På en positiv måte. Kan umulig være helt riktig, men hvem bryr seg? Jeg skal faktisk straks komme meg av gårde, og så kommer dagen til å gå i ett, til jeg er ferdig med siste forelesning i sekstiden. Timene skal fylles med mye bra, så det er bare å kjøre på! Denne uken har jeg flere artige ting på agendaen. I morgen skal jeg trene med Fredrik, onsdag skal jeg i møte med en mulig samarbeidspartner, og så har jeg flere venneavtaler, forelesninger, eksamensjobbing, og en fin dose med muskelpumping på planen. I tillegg skal selvsagt vi leke sammen her inne, det er også noe jeg liker svært godt. Blir så bra, dette!

autumnkamillapose

En liten animasjon fra gårsdagens skogstur. Ønsker alle en topp uke! Jeg har sendt e-post med flere og flere av dere den siste tiden, og jeg er så takknemlig for at dere lar meg prøve å bidra! Mer meningsfylt tidsbruk skal man se langt etter. Også hørte jeg at noen hadde pratet hyggelig om meg på en restaurant i helgen. Skulle ønske jeg var der for å møte slike gode skapninger! Åh, folk altså. Vi er en herlig gjeng her. God mandag! Lag en bra uke!

16 kommentarer til “Simply amazing

 1. Tonekb

  God mandag! Du er utrolig søt og smitter som vanlig med energien og positiviteten din! 🙂

  Svar
 2. Kristin Charm

  Du er den fineste! Synes du må fortsette med morgeninnleggene dine, de sprer litt ekstra glede før man skal ut av døren og ut i hverdagen 😀

  Svar
 3. Therese

  God mandag, frøken! Herlig animasjon 😀 Her startet dagen med en god migrene, men etter en treningsøkt (som jeg forståvidt burde vært foruten), og en dose migrenemedisin er jeg klar for å nyte resten av det mandagen har å by på! Takk for en fin boost på morgenkvisten 😀

  Svar
 4. helene

  Heihei, må bare takke deg så utrolig mye for at du er den du er, og blogger!

  Jeg var på nippen til et stort sammenbrudd. Lei av alt og holdt på å gi opp skole, trening og å i det hele tatt stå opp. All motivasjon var borte og jeg lå å gråt om kveldene og følte meg bare helt slapp og utbrent hele tiden.
  MEN
  Så begynte jeg å lese bloggen din, og jeg må si at din fantastiske utstråling og positivitet virkelig smitter! Du har gitt meg ny motivasjon og jeg ga ikke opp allikevel! Tusentusen hjertelig takk <3
  Beste bloggeren og motivasjonen jeg vet om !

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   TUSEN, TUSEN takk for den gode kommentaren, Helene! 🙂 Kjempebra jobbet av deg – ikke gi opp! Topp at vi kan samarbeide på den måten 🙂
   Håper du får en fin dag! Og igjen; takk! <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *