22 oktober 2013 -- 6:13

Klare for en ny dag? Det er jeg! Skal straks komme meg av gårde, for å trene med Martin, før forelesning. Hadde time med Fredrik på Magnat igjen i går, og føler jeg går ut derfra med en ny dose superkrefter hver gang. Liker’e!

Nå som kulden har meldt sin ankomst i hovedstaden, synes jeg det passer fint å titte tilbake på en av dagsturene i Nice, for noen uker siden. Varm vind, timesvis med gange, flott landskap, og store doser hygge.

1

denne turen gikk vi rundt den halvøya der – Cap Ferrat.

2

Turklar KK.

3

4

Litt av Villefranche, og bedre blikk over Cap Ferrat. Bukta i Villefranche er svært populært sted for cruiseskip.

5

6

Nice!

7

Det eneste jeg klarer å fokusere på her, er sokkevalget. Jeg er vanligvis nøye med slikt, så begriper ikke hva jeg har drevet med der. Mintgrønne treningssokker, i rosa sko… Haha, jaja!

10

12

Ikke feil å gå på en slik turvei. Ikke feil.

13

14

Èze! Der spiste vi lunsj, før turen begynte nedover Nietzchestien. Google: «sentier nietzsche«.

15

16

Altså… Blir det bedre?

17

18

19

Glede på jord!

Ah, Sør-Frankrike-savn. Noen som blir med en tur, eller?

Gooood tirsdag til dere alle! Nyt dagen!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Alexandra sier:

  Jeg er stor fan av Frankrike, og visste ikke at det var så fine kyststier derTakk for opplysningen

  • Kamilla K sier:

   Sharing is caring! 😉 Hyggelig å kunne dele, og kanskje få andre til å nyte de samme stedene som jeg er så glad i. Regner ikke med at det blir direkte folksomt der av at jeg skriver noen linjer om det her på bloggen, hehe 😆

 2. JA til guidet tur med KK i Sør-Frankrike 😀

 3. Maria sier:

  Fiine Nice!

 4. Kjersti sier:

  Hei Kamilla.
  Jeg er 15 år eldre enn deg, har tre barn og er i full jobb. Følger noen få blogger sporadisk, men trodde aldri at jeg skulle skrive en kommentar på bloggen til en 24 år gammel student… 🙂
  Fant bloggen din for noen få dager siden, men har allerede lest alle dine «nyttige innlegg» + litt til. Jeg var i god fysisk form fram til midten av 20-årene, deretter ble det fokus på studier, jobb og familie (15 år ble til 15 kg). Nå legger jeg om livsstilen på nytt, og er på vei til noe som heter treningsglede. Bloggen din er et funn for meg, og jeg gleder meg til å følge deg videre. Takk for fornuftige og balanserte innlegg – supermotiverende!!!

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Å, denne kommentaren traff meg godt. Tusen takk for at du delte! Setter veldig stor pris på det. Nå fikk jeg også en påminnelse om at jeg må oppdatere «nyttige innlegg»-siden. Er ikke helt fornøyd med den, og må ha inn flere av innleggene som står i helse-kategorien der 😉
   Igjen: tusen takk! Smilte godt for meg selv på trikken, da jeg leste denne kommentaren.
   Liker fokuset ditt på at du er på vei til treningsGLEDE 🙂

 5. Frida sier:

  OM jeg blir med en tur? det er jo ikke noe å tanke på engang! la oss dra nå – tvert 😀 herregud det hadde vært drømmen det!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.