9 oktober 2013 -- 6:31

God morgen, god morgen! Her kommer noen (mange) bilder fra forrige onsdags tur. Den ble lagt til Villefranche, rundt Cap Ferrat, og tilbake igjen. Med lunsj på Cosmo i Villefranche, på vei tilbake. Som alltid. Jeg gleder meg allerede til neste gang. Den turen er så fin! Gikk rundt Cap Ferrat første gang som elleveåring, og da hadde jeg et helt annet fokus: overleve den endeløse ferden. Nå nyter jeg naturen, sjøen, en fungerende kropp, og livet!

0

Undertegnede, med minnesmerket til prinsesse Grace (Kelly).

1

Stranden i Villefranche.

2

Tidenes herligste tettsted/landsby/forstad.

3

En litt konsentrert fotograf…

5

Skal vi spleise, og flytte hit?

6

Halla, tøffen. Sliten, eller?

7

9

10

11

12

Solskjerming ala Cap Ferrat.

13

14

I bakgrunnen ser dere Nice.

15

Drikkepause!

16

17

18

Så var vi snart i Villefranche igjen, og Cosmo (le cosmo, for å være nøyaktig) skal snart inntas. Matbilder fra Nice kommer i eget innlegg. Det blir bra!

19

20

Nok en herlig dag med en herlig tur, og nok en herlig solnedgang over de franske fjellene.

Nå skal avisen leses, og kaffen drikkes, før jeg kommer meg av gårde. Travle, men fine dager. Fikk levert en eksamensoppgave i går, så det føles utrolig deilig å ha den ute av verden! God onsdag, kjære dere!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Det er så vakkert i Nice og områdene rundt <3 Desverre ble det ingen gåtur i dette området denne sommeren, men en togtur til Monaco var kos det også 😀 Sykkelturer rundt i Cannesområdet ble det derimot mange av! Følelsen av å cruise rundt med sykkel på den franske rivieraen er magisk.. for en frihetsfølelse!

 2. Elisabeth (fetche) sier:

  Supert at du legger ut bilder av turene du har gått i Nice og skriver hvor det er. Skal ta med meg det når det blir min tur å dra dit 😀 men du, i hvilken månede anbefaler du å reise dit?

  • Kamilla K sier:

   Feeetche, hvis du skal dit må du jo si i fra til meg, så kan jeg skrive massevis av tips til deg 😀 Og VISE deg, litt lettere når man har et kart å forholde seg til 😉 Hm… Spørs hva formålet er. Jeg har jo vært der en del ganger i romjulen/nyttår, men det er jo digg på vår/høst, for å gå mye, uten å fryse eller krepere av varmen 🙂 Har vært der i forbindelse med 17. mai en gang, og det var helt topp! Samme med høsten.

 3. Fetche (Elisabeth) sier:

  Hehe takk Kjema! Jeg skal selvfølgelig si ifra! 😀 hvis ikke jeg bare gjemmer meg i kofferten din neste gang du skal dit da, det er jo også mulig.

 4. Fantastiske bilder! Det ser så fint ut der! 😀

 5. Ellen M sier:

  Så herlige og fine bilder !! *godfølelsen* 🙂 Heldige du:)
  Forresten, hvis man har et spørsmål til deg som jeg ikke vil legge ut her, kan jeg sende mail til deg?

 6. Anne sier:

  For noen fine bilder du har tatt 🙂 Det så ut som en fantastisk plass!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.