15 oktober 2013 -- 6:39

Matinnlegg i Nice-versjon. Lagde et matinnlegg fra Nice i 2012 også, sjekk det gjerne ut HER for mer måltidsinspirasjon. Der kan dere kjenne igjen både utebordet, glassene og tallerkene. Ellers er det flere som har spurt om mitt syn på feriekosthold, og det har jeg skrevet om tidligere HER. I Nice legges dagene opp omtrentlig slik: tur hele dagen, med lunsj på restaurant. Middag hjemme. Var vel ute og spiste middag én gang, og det tok jeg ikke bilde av. Nå sitter jeg selvsagt og lurer veldig på hva jeg spiste den gangen… Laks? Vel, samme det.

1

Tomat, salatblanding, spekeskinke (se så mørk), mozarellakuler, druer, egg og avokado.

2

Jeg har lært meg å like oliven!

3

Superdigg salat, med melon, spekeskinke, grønn salat, oliven, artisjokk (tror jeg), og ikke minst:

4

en diger mozarellaklump!

5

Hvitvin og oliven med mandel. Voksenpoeng?

6

En eller annen hvit fisk, vendt i eggehvite og krydder, pluss avokado, mozarellakuler (jeg spiste så utrolig mange slike), agurk, salatblanding, fiken, tomat og parmesanost.

7

Kyllingsalat.

8

Ikke min mat, men den var så fin (og jeg spiste både det ene og det andre derfra). Stekt rødbete, dere. NAM!

9

Omelett med skinke (og løk?), paprika, avokado, tomat (sjekk den a), mozarellakuler (boksen står oppe i hjørnet) og salatblanding. «Plukk og miks» er den beste matformen jeg vet om.

10

Dette var veldig godt, men virkelig… Det der er ikke en salat med tomat og mozarella. Det der er KUN tomat og mozarella, haha. Fem salatblader teller ikke. To kuler is til dessert hjalp litt.

11

Turproviant: grønt eple.

12

Dette er nesten litt for morsomt. Jeg støtter egentlig ikke det McD står for, og den industrien de er en stor del av, MEN så har det seg slik at i Nice går man ikke rundt og drikker kaffe. Her hjemme går jo halve byen med termokopper eller pappkrus, men der nede setter man seg ned på kafé når man skal ha kaffe. De stresser ikke det øyeblikket, slik vi gjør. Jeg ville ha kaffe etter morgentur, og jeg har lært av Silje at det er genialt å stikke et par euro i sokken før man går, så kan man nyte en stille stund etterpå. Jeg ville nyte denne stille stunden på stranden. Og Starbucks åpner ikke før ti. Så da ble det det ene stedet jeg fant ta-med-espresso: McCafé! Gleden var stor.

13

Fiken er den kuleste frukten jeg vet om.

Deilig med litt variasjon i disse matinnleggene, eller hva? Nye idéer til hva man kan finne på å lage her hjemme. Er det noen som aner om det går an å få kjøpt slike små mozarellakuler noe sted i Oslo? De var så perfekte.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Åh, nå ble jeg kjempeinspirert og ikke minst; sulten! Nam! Lurer på om jeg har sett slike Mozarellakuler på Meny? Dersom de har egen osteavdeling?

  Ha en kjempefin dag, Kamilla! 🙂

 2. Kari sier:

  reiste du aleine på tur? fine matbilder 🙂

 3. Hege sier:

  Åå, så mye god mat! Blir alltid inspirert på matfronten når jeg titter innom her.
  Meny har små mozzarellakuler 😀

 4. Gina sier:

  åå nå skulle jeg si at du kan jo bare stikke innom Jacobs, de har de der.. Men så er ikke du på nordstrand lengre 🙁 snufs!

  • Kamilla K sier:

   🙁 😛 🙁 😛 Jacobs har selvsagt mozarellakuler, for Jacobs er best… Men fant på Meny også da. KOM HJEM SNART! Så kan vi leke på Nordstrand <3

 5. Ragnhild sier:

  Så fantastisk mye godt. Oliven! Nydelige tomater. Fiken!!! Og alle de gode stekte grønnsakene. Nam!

 6. Johanna sier:

  Åh vad gott det ser ut!

 7. Nå ble jeg sulten, sånn vondt i magen sulten.. Må lage meg noe digg da 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.