14 oktober 2013 -- 7:07

Opp og stå, ut og gå, mandagen er her NÅ!

Haha, for en start på et innlegg! Vel, morgen betyr ny dag, mandag betyr ny uke, og de to faktorene får meg i svært godt humør. Elsker at man får en frisk start, med blanke ark, hver uke. Jeg trenger ikke et nytt år for å starte på nye mål, eller bli en bedre versjon av meg selv. Hver dag byr på mange muligheter! Slikt liker jeg. Tenk alle de som alltid venter på helgen… Det er flest hverdager; skap en hverdag du ser frem til å ta del i. Så kan alle ukens syv dager være gledens dager. Åh, jeg blir i enda bedre humør, bare av å skrive dette.

På fredag gikk Ingrid og jeg tur i skogen, og det var ikke få ganger «SE!!!» ble sagt, helt i ekstase over hvor flott naturen er for tiden. Ikke at vi ikke sier det på hver skogstur, haha. Det ble 13 km i frisk luft, på fredelige skogsveier. Solen glimtet til mellom trærne, og alt var egentlig bare helt topp.

1

SE DA! Oslo, du er og blir min favorittby.

2

7

3

8

Ingrid gjør seg klar for å ta fart mot meg, for å ta hoppebilde. Vi har det festlig på tur, skal dere vite. Har jeg fortalt hvor mye jeg digger den jenta, forresten?

4

5

Kamillapose i høstversjon. Ganske fornøyd med hvordan bladene fordelte seg.

6

Ah, naturen.

Nå skal jeg tusle bort på muskelfabrikken, og så skal jeg lage mer leverpostei, før forelesning i samfunnsøkonomi venter. Lagde leverpostei på fredag også, men det er jo gjerne slik, at god mat forsvinner fort. Heldigvis er det enkelt å lage, så da rekker jeg kanskje å til skolen også. Det må jeg si; dette ser ut til å bli en riktig så fin dag, med kjole, ny jakke, og en iPhone stappet med nye podcaster. Ønsker dere en god uke, alle sammen. Game on!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Åh, de bildene her ga meg en skikkelig god følelse og fikk fram smilet! Deilig! Ha en kjempefin mandag, Kamilla!

  Ps. Gleder meg SÅNN til å teste ut leverpostei-oppskriften din når eksamensperioden min er over! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Yey, så herlig! Takk for at du deler 😀 Ha en kjempefin mandag, du òg!
   Spent på hva du synes om posteien. Jeg har nettopp lagt pakken med kyllinglever til tining 😉

 2. Marielle sier:

  Slår ikke feil, så fort jeg ser et innlegg fra deg på bloglovin får jeg en positiv og glad følelse i hele kroppen! 😀 Har du forresten noen tips til podcast, må jo være supert å høre på mens man er ute å går:) Igjen, tusen takk for en så inspirerende, motiverende og positiv blogg!! Akkurat det jeg liker og trenger!!

  • Kamilla K sier:

   Woooow! Fantastisk hyggelig kommentar – tusen takk! 🙂 🙂 🙂
   Jeg kan lage et innlegg med podcastanbefalinger, fått med meg at flere lurer. Jeg hører stort sett bare på podcaster om helse, både fysisk og mental 😉 Kan lage oversikt over de jeg liker best for tiden.

   Igjen: takk for herlige ord <3

   • Marielle sier:

    Er det noen som skal takke her, så er det meg 🙂 Du har lærer meg så mye gjennom bloggen din, atte hjelp <3 Fått et helt nytt syn på livet på så mange områder 🙂 Å, om du hadde giddet det, så hadde det gjort meg hoppende glad! Ha en flott dag videre, flotte du 🙂

    • Kamilla K sier:

     Wow! Takk, takk, takk 🙂 Det der er sterke ord, som jeg setter enormt stor pris på! Har skrevet ned at jeg skal lage innlegg om det, så det kommer!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.