22 september 2013 -- 8:29

Mandag

 • Knebøy 10 kg x9, 30 kg x9, 40 kg x9, 50 kg x7, 60 kg x5, 70 kg x5, 80 kg x3, 85 kg 1+1, 50 kg 3×7
 • Bulgarsk splittbøy m/stang 55 kg 4×7
 • Hofteløft m/stang 40 kg 2×9, 60 kg 4×9
 • Kettlebellsving 20 kg 4×9

Kommentar: Kveldsøkt! Beintrening på en mandag! Makan til variasjon skal man se lenge etter! Koste meg med bentrening, men merker at knebøystyrken ikke er der den engang var (da jeg veide mer og trente ben ca. hele tiden), så det skal jeg gjøre noe med. Tror jeg. En gang. Kanskje. Haha. 

1

Bøy er gøy!

Tirsdag

 • Markløft 20 kg x9, 40 kg 2×9, 50 kg x9, 70 kg x7, 80 kg 2×5, 100 kg 2×3 + 2×2, 80 kg 5×5, 50 kg 4×5
 • Rykkbøy 30 kg 4×7
 • Støt 25 kg 4×5
 • Pikes på ball 3×12 reps
 • Gåtur 8,5 km

Kommentar: Markløftfestgalskap! Kjente det greit grepet etterpå, men prøvde meg likevel på et par ekstra øvelser. Herlig økt, etterfulgt av en deilig tur. 

2

Løftefest og nye fivefingers. De svarte jeg har er kjekke, men det skal bli fint å komme gående, med blondt hår og rosa sko, og løfte så stanga bøyer seg. Det er slikt jeg synes er mer enn bare litt festlig.

Onsdag

 • 12,8 km løpetur i skogen – 1 t 14 min – gjennomsnittspuls 154
 • 5 km gåtur

Kommentar: Startet dagen med å løpe i regnet, kom hjem, dusjet, og satte seg ned med en diger kopp med krydderte, før skolearbeidet ble prioritert. Deeeeeilig! Løpeformen har ikke tatt kvelden helt. Også gikk jeg til skolen, som vanlig.

3

Klar for å løpe. Klokke og jakke begynner å bli våte, allerede før start. Begge deler tåler vann, så det gjorde nada!

Torsdag

 • 13,2 km løpetur i skogen – 1 t 18 min – gjennomsnittspuls 157
 • 5 km gåtur

Kommentar: Morgenløp, i det nydeligste høstværet. Helt perfekt!

4

SE DA! Herlighet, å løpe i slike omgivelser er ikke annet enn fantastisk!

Fredag

 • 8,8 km løpetur i skogen – 51 min
 • Markløft 20 kg x9, 40 kg x9, 50 kg x 9, 70 kg x7, 80 kg x7, 100 kg 5×5, 80 kg 2×5, 50 kg 3×5
 • Rykkbøy 30 kg 5×5
 • Knebøy 40 kg 2×5, 60 kg 3×5
 • Diverse slyngeøvelser

Kommentar: Gikk en runde rundt Sognsvann etter løpeturen, for å nyte naturen litt ekstra. Herlig styrkeøkt. Rett og slett tipp-topp, alt sammen!

5

Speilbildetid! Råååsa fivefingers, rart ansiktsuttrykk, og t-skjorten på snei.

Lørdag

 • Frontbøy 50 kg 5×5
 • Støt 30 kg 5×5
 • Rykkbøy 35 kg 5×5, 40 kg 2×2
 • Frivending 30 kg 5×5
 • Benkpress 35 kg 5×5
 • Diverse slyngeøvelser
 • 8 km gåtur

Kommentar: Fem gange fem, med fem øvelser. Gjennomført! Slyngetrening er tungt og artig.

6

Vel, noe må man jo gjøre mellom settene… Og sjekk benken. Ser ut som jeg har på SÅ mye, haha. Lureri!

Søndag: Hm… Jeg har veldig lyst til å ta meg tid til en skogstur, men med alt jeg skal rekke å gjøre i dag, blir det en litt dum prioritering. Kanskje jeg skal lage en avtale om at hvis jeg er ferdig med kjøkkentingene innen klokken tolv, så kan jeg ta en halvtimes trening som belønning. Vi får se. Blir mest sannsynlig treningsfri dag. Får gjester til middag. Og utrolig nok; tid blir ikke frigjort når man sitter i senga og drikker kaffe og ser på dokumentar. Rart!

Uken har vært helt knall! Har vært i mye aktivitet, i tillegg til generelt mye å gjøre. Det er slik jeg liker det; å legge meg og tenke «wow, i dag har jeg fått gjort mye, og ikke minst kost meg med det!» Har prioritert å sove MYE, for å lade kroppen mellom slagene. Og selvsagt spist mat med herlig næring. Føler meg rett og slett topp! Håper dere har det bra, og at dere former livet slik dere ønsker å ha det! God søndag – nyt dagen!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Hild sier:

  Hei! Jeg like bloggen din! Gøy med blonde jenter som løfter tungt! Hvor trener du egentlig?

 2. Kristin Charm sier:

  Jeg blir litt mer glad i livet hver gang jeg titter innom her 😀 Ha en strålende søndag, Kamilla! I morgen er det mandag 😉

  • Kamilla K sier:

   Å, ingenting får meg til å smile mer enn det! 😀 Takk, kjære deg 🙂 Ha en strålende søndag selv!
   Woho, gleder meg skikkelig til å våkne i morgen – beste tiden i uken! Får nesten sommerfugler i magen av å tenke på det 😆

 3. Eva Isabel sier:

  God søndag til deg og. Jeg anbefaler alle som trenger inspirasjon, å lese bloggen din:-).

 4. Lisa Marie sier:

  Du inspirerer gang på gang på gang, elsker det

 5. H sier:

  You sporty thaaaang! HVILKEN sats er det du er på som ser så kul ut!? Den med lilla lys! Jeg trener jo ikke på sats, men har aldri sett liknende!

 6. Ida sier:

  Hihi.. de vektene på stangen (benken) likte jeg veeeeldig godt!
  Jeg er ikke noe sterk, og syntes det ser sååå kjipt ut med 5 kg på hver side av stangen (30 kg til sammen).. så det hadde ikke gjort noe om de lagde 5kg sliik at de så ut som om de var 25 kg …hehehe 🙂

  • Kamilla K sier:

   Du får komme deg til et senter med like vekter som mine 😀 Her er det jo totalt 35 kg – syv og en halv på hver side. Og det ser ut som det er myyyye mer 😆

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.